4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, net werk afgeleverd, voorlichting goed, 1 paneel van de 15 die niet werkt wordt gecontroleerd of de koppeling goed is of dat er wat anders aan de hand is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Efficiënt, energiek, sympathiek... top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na in eerste instantie een misvatting over het aantal panelen dat geplaatst kon worden en de kraan die nodig was om het materiaal op het dak te krijgen, is de gehele plaatsing uiteindelijk professioneel en prettig verlopen. Met een correctie op de gemiste inkomsten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en kwaliteit, echt goed werk geleverd en netjes,echt top.

goed advies/prijs /montage

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden, vakkundige en zeer nette monteurs. Kortom, top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben super tevreden op 2 punten na maar die kon ik niet in het rapport cijfer kwijt de levering duurde wel erg lang De elektro monteur mag wel wat enthousiaster zijn en als een klant even mee wil kijken dat toelaten ipv duidelijk laten merken dat dat niet gewenst is Overige 2 personen waren uiterst vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is de tweede keer dat we zonnepanelen bij jullie bestellen (5 extra panelen laten plaatsen). Vooral vanwege de eerdere goede ervaring weer voor jullie gekozen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakkundig en bijzonder vriendelijk werkpersoneel, bij lastige plaatsing van electra en omvormer wordt er eerst een voorstel gedaan hoe de monteur het denk te doen en dan wordt er beslist, perfect gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden; installateurs bekwaam ,vriendelijk en alles netjes afgewerkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer gemoedelijke adviseur en installateurs,geen gestrest,geen moeilijke dingen, prima Alleen de panelen zijn wel mooi,en misstaat niet op het dak maar zijn bol van vorm!Maar zijn desondanks goed geinstaleerd, en heb er veel vertrouwen in. Bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Startend met een persoonlijk inventarisatiegesprek ,duidelijke uitleg en voorlichting en advies bij het komen tot een definitieve keuze. komt zeer betrouwbaar over. Daarna plaatsing door 2 zeer professionele, vriendelijke, voorkomende monteurs die uitermate die zeer efficiënt te werk gingen. Daarnaast stap voor stap op de hoogte gehouden via internet, middels documentairemateriaal, werkbon, BTW bemiddeling etc. Ervaar ik als zeer prettige ondersteuning. Al met al uitstekende kwaliteit en service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede afhandeling en terugkoppeling. De planning was nogal moeilijk door mijn eigen omstandigheden, maar na een telefoongesprek met de afdeling planning waren we er heel snel uit. Op de dag van aflevering zat de ploeg in de file een telefoontje bracht zeer correct uitleg waarom ze er nog niet waren. Helemaal top geregeld. Helaas waren er op de dag van aanleg werkzaamheden aan het netwerk van Ziggo waardoor er geen Wifi-signaal s. Daardoor is de App om contact met de omvormer te verkrijgen nog niet in orde , maar ik heb alle vertrouwen dat dit nog in orde gemaakt gaat worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere introductie en het gehele traject wordt goed begeleid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig en professoneel. No nonsense. Er werd verder gekeken dan alleen maar de installatie van de zonnecellen. Dus rekening houdend met privé spullen, wensen. En nette installlatie van cellen, de extra groep en het kasje.

Prima traject. Goede installateurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, vriendelijk en positief meedenkend. Aleen jammer van de lange levertijd. Langer dan beloofd bij de offerte. En dat ik wat moest aandringen om de bekabeling binnenshuis te krijgen. Maar uiteindelijk is alles naar tevredenheid opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het advies en uitleg was goed, de plaatsing van de panelen had iets meer aandacht nodig gehad. Of meer reserve onderdelen in de bus aanwezig dan was het op een dag klaar geweest en moet men niet nog een keer terug te komen. in mijn geval had men niet voldoenden steunen bij zich. is in de planning niet goed opgenomen.[ leg wat meer materiaal in de wagen en probleem op gelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg plezierig, heel snel gewerkt, goed communicerend maar vooral veel lof voor de man van de elektriciteit die een prachtige oplossing vond voor de manier om de leidingen naar de omvormer onzichtbaar neer te leggen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima offerte stadium en keurige installatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niks dan positiefs, zowel qua planning als qua oplevering, geheel conform afspraak. Installatie geschiedt door vakmensen in een rap tempo.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede