4 sterren: goede service, goed behandeld

Gesprek vooraf was kundig en alle vragen duidelijk beantwoord. Vragen die ik later nog gesteld heb ook. Ook de installateurs dachten goed mee en kwamen met oplossingen waar nodig. Daarom een 9 voor proces en uitvoering!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs waren stipt op tijd, hebben werkzaamheden met mij door genomen en zijn begonnen met de werkzaamheden. hebben netjes gewerkt buiten de rommel bijgehouden met opruimen plaatsen van de omvormer binnen netjes uitgevoerd. alleen bij het doorhalen van de kabel van de omvormer naar de meterkast onder de vloer is de muur enig sinds besmeurd met modder uit de kruip ruimte. met deze rapportcijfer systemen geef ik nooit hoger dan een 8 want niemand is volmaakt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige en ontspannende ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super snel en goede installatie en daarna keurige uitleg systeem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen met dit bedrijf. Fijn kennismakingsgesprek en duidelijke uitleg. Het plaatsen was ook binnen 4 uurtjes gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede uitleg en snelle reactie op vragen , snelle informatie verstrekking , monteurs zijn beleeft en weten waar zij mee bezig zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

keurige montage en aflevering. Hardwerkende monteurs die het zo goed mogelijk willen afleveren

4 sterren: goede service, goed behandeld

VRIENDELIJKE EN PROFESSIONELE MONTEURS ZOWEL VOOR PLAATSING VAN PANELEN ALS DE ELEKTRIECIENS.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes gewerkt. Vakkundige installateurs die weten wat ze moeten doen. Goed gereedschap (is het halve werk). Jammer dat in eerste instantie niet goed is bekeken hoe de panelen moesten worden aangebracht. Hierdoor is een maand vertraging ontstaan op een toch al lange leveringsduur.

perfect uitwerking van de 23 zonnepanelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies 10 panelen te plaatsen op 3 dakdelen Dakkapel: 2 (P) Zon: Z Schuine dak 4 (L) Zon: ZO Plat dak: 4 (L) Zon: Z Uiteindelijk paste er 1 paneel op het dakkapel ipv 2. Flexibele aanpak van monteurs in overleg met mij leidde tot het volgende praktische legplan. Dakkapel: 1 (L) Zon: ZO Schuine dak 4 (P) Zon: ZO Plat dak: 5 (P) Zon: ZO Resultaat is waarschijnlijk Ca. 7-10% minder opbrengst als begroot. Dit viel tegen. Tevens op het platte dak een SolarTube die Ca. 70% is teruggevallen in capaciteit. E.e.a. dus niet conform de verwachting, wel in goed overleg opgelost met de monteurs. Monteurs hebben snel en goed gewerkt, afval heb ik zelf opgeruimd. Modificatie in de meterkast heeft de monteur mij gewezen op een onwenselijke situatie. Dit heeft men direct aangepakt. Chapeau. Al met al tevreden over de uitvoering, wel goed opletten dat het een advies betreft (opbrengst en kosten) Dit neigt naar liever 10 panelen verkopen dan 9 stuks.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De heren hebben netjes werk afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de informatie vooraf was duidelijk en efficiënt en de uitvoering door de monteurs was adequaat en klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De omvormer zou op zolder komen te hangen, daarvoor hadden we een wifi versterker aangeschaft. Achteraf hangt de omvormer in de meterkast. Wat voor ons ook prima is, maar aanschaf wifi versterker was dus niet nodig geweest

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig gelegd,gecontroleerd en vriendelijke monteurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer vriendelijk en profionele werk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed voorgelicht denk ik. Kreeg hierdoor wel vertrouwen. Even onbegrip na de schouwing, dat vond ik zeker niet prettig, zonder overleg een nieuwe aanbieding. verder zeer tevreden over de uitvoering. nette jongens over de vloer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het project is van A tot Z prima verlopen !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede voorlichting en advies ontvangen. Het gehele project is keurig afgehandeld. De installateurs werken vlot en netjes. Vriendelijke prima vakmensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima , voor mij kan niet beter

4 sterren: goede service, goed behandeld

nette afwerking van de installatie, prettige en beleefde mensen. Heel goed gevoel bij het geheel.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede