4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede 9, zijn zeer vakkundig en fijn personeel. Goede service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

ondanks dat er verkeerde panelen gelegd waren,dit is naar volle tevredenheid opgelost(gewisseld) hebben wij een prettig en tevreden gevoel eraan overgehouden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke uitleg bij advies. Offerte conform de afspraak.

Zeer goed werk geleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke en goede informatie. Prettige communicatie.De eerste indruk is dat systeem perfect werkt en mooie informatie geeft op computer en iPhone! Ben achteraf niet enthousiast over de indeling van enkele panelen. Ik neem hierover contact op met Hr.Oosterkamp.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies. Wel een beetje jammer dat uiteindelijk van de 16 panelen er naar 15 op het dak geplaatst konden worden door gebrek aan ruinte. Verder was het een prettig informeel laagdrempelig gesprek. Bij installatie vriendelijke monteurs gehad. Laatste moment aanpassingen waren geen probleem. Al met al een prima oplevering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er zijn geen rubber granulaat matten gelegd zoals beloofd. Wel blokjes van 10*10cm. Bedrading is door mijn HWA gelegd, nu heb ik een probleem met de waterstroom.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk advies niet gericht op zoveel mogelijk panelen. snelle montage door deskundige beleefde monteurs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service. Enige aandachtspunt was installatie: was wat rommelig met verschuiven van data op het laatste moment omdat elders installaties moesten worden afgerond.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

afspraak is afspraak bij deze leverancier

Zeer vakkundig en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs hebben prima werk geleverd. In de schriftelijke communicatie zaten wel wat slordigheden.

Super goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is vlot en vaardig verlopen. Alleen het boekje wat bij de solaredge is bij geleverd is in het Engels. Daar ik de Engelse taal niet machtig ben zou ik graag een Hollandse vertaling te gemoed zien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit moeten we afwachten pas een dag in gebruik maar voor nu alles ok Over de monteur heel tevreden werken netjes en snel en laten de werkplek netjes achter

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg nette installateur! Snel en keurig afgehandeld. De panelen zijn echter gecentreerd bovenaan het dak gelegd en de bedoeling was op de grens met de buren zodat er nog boilerpanelen naast hadden gekund. Dat is jammer, hoewel dit wel mooier oogt en er dus voor heb gekozen dit zo te laten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles vlot verlopen leuke jongens netjes werk alleen jammer dat ze voor WiFi terug moeten komen om de antenne te instaleren

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij start lastige positie rondom eigen bedrijf en fiscaliteit. Goed bereikbare ondersteuning maar toch nog onrustig gevoel vanwege langlopende konsekwenties

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 monteurs ieder met een eigen vakmanschap,werkten zeer efficcient. Het geheel werd netjes opgeleverd. PS In verband met de afmetingen werden 7 van de 13 panelen op het garagedak (hellingshoek ca. 20 graden) aangebracht.Wat is hierdoor de minder opbrengst t.o.v. de oorspronkelijke opstelling en had dit voordeliger opgelost kunnen worden?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurige en duidelijke voorlichting. Snelle installatie en netjes afgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Installatie keurig en snel geplaatst.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede