4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima installateurs met kennis van zaken en nette gasten. Keurig werk afgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat wel een puntje van aandacht is, is dat de vertegenwoordiger Fabian van der Steen met een dak / leg-plan kwam wat niet uitvoerbaar bleek. En dat de omvormer op een heel andere plaats kwam te hangen dan aanvankelijk was afgesproken.

Helemaal tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig en vakkundig geholpen. Niets dan lof!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen enkele negatieve ervaring, offerte traject was duidelijk, afspraken zijn nagekomen, vragen werden snel en adequaat beantwoord Montage team werkte snel, beleefd en netjes.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel deskundige adviseur en vakkundige installatie. Snel geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettigge mensen die offertes maken ,en nette beleefde correcte monteurs ,die volgens mij goed zijn in hun werk ,en in korte tijd hun werk uitvoeren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste kontakt dat ik had met jullie, kreeg ik een prima indruk van jullie professionele kwaliteiten. En dat hebben jullie ook duidelijk waar gemaakt tot aan de montage van de panelen. Prima. Als de I-pad opgehaald kan worden, combineer ik dat met een bezoek aan de Oostvaardersplassen. Ook heel mooi en goed. Lijkt op jullie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helaas niet op de afgesproken tijd maar pas om half elf en dan ga je twijfelen komen ze wel? En niet het boorsel opgezogen. Ook geen check gedaan met de meter of die terugdraait en daar heb ik mijn ernstige twijfel over. Dus is het wel goed aangesloten of ligt het aan de meter? Rendement had zaterdagmiddag en zondag (volop zon) hoger moeten liggen dus terugdraaien van de meter.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke jongens, professioneel. Na overleg over kussens onder de voeten van de installatie is besloten dat dit niet nodig is (bij de buren 2x hebben hetzelfde systeem en daar ligt het wel). Na de installatie konden de jongens het wel wat netter achter laten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het als een prettige ervaring gevonden om met deze mensen te mogen samenwerken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking, duidelijk advies, professioneel en communicatief goed samenwerkend team installateurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel het adviseringstraject alsook de installatie is naar volle tevredenheid verlopen. De uitvoering van het project is op 23-10-2018 in een dag gedaan door kundige installateurs. Het opstarten ging zonder problemen en ondanks het iets mindere weer levert het systeem zijn stroom al aan het net. Zeer tevreden en nu maar wachten op de echt zonnige dagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer bekwame en goede installateurs zijn bij ons geweest. Ze stonden open voor vragen en waren zeer correct.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot zover zeer tevreden over het geleverde product als over de medewerkers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Algehele ervaring, deskundigheid van de medewerkers is erg goed te noemen

Snel en Perfect Geïnstalleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meedenken met mogelijke oplossingen was goed Het is wel goed eerst zelf de alternatieven op een rij te hebben, zodat je kunt doorvragen Uitvoeringsteam was klantvriendelijk en werk ik goed uitgevoerd. Ook de info/service desk heeft snel gereageerd op vragen. Kortom: tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk personeel, helaas is de app installatie op de telefoon niet geluk, ook nog niets gehoord vanaf kantoor. Verder goed tevreden, in het algemeen goede communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot einde helemaal tevreden. Advies, installatie en uitleg, allemaal prima. Een absolute aanrader.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede