4 sterren: goede service, goed behandeld

Levertijd aanzienlijk langer dan besproken. De voorlichting correct en professioneel. Ervaren installateurs. Installatie prima uitgevoerd en alles lijkt tip top te werken.

Snel en goed werk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professioneel en zeer goed advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

duidelijke uitleg plan/voorstel adviseur. correcte verwerking/reactie mbt offerte. tijdig en helder op de hoogte gebracht van stappenplan. professionele installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles naar wens verlopen, duidelijke voorlichting, alles snel verlopen, dus een tevredenklant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kennismakingsgesprek/offertegesprek: Gesproken met Kristian Stilting. Kwam professioneel over. Verstand van zaken zowel technisch als praktisch. Kwam met goede oplossingen om de installatie tot het beste te laten functioneren. Installatiebedrijf: Keurig op tijd. Netjes voorgesteld. Samen een plan van aanpak besproken. Afwerking van elektriciteit goed. Plaatsen van zonnenpanelen keurig. Alles netjes opgeruimd achtergelaten. Goede uitleg gehad over de panelen en omvormer. Een aantal dagen later een mailtje met de link om te downloaden voor op de telefoon. Dus alles bij elkaar zeer goed en professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed aangepakt, alles via de ladder..... Gaan wel ruw met materiaal om, 1 paneel viel door wind voorover op de straat. Ook de optimizers worden op de grond gegooid. Dat zou iets beter kunnen in mijn optiek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig in omgang hardwerkende mannen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Montage zonnepanelen prima. Electrische aansluiting in meterkast was eerst niet netjes. Eerst zei de electricien dat het niet anders meer kon, maar na aandringen is het toch gewijzigd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks de onverwachte vertraging (ziekte personeel en verkeerde installatie materiaal) m.b.t. tot het installeren van de zonnepanelen is het uiteindelijk toch nog goed gekomen. Installateur is 4 keer teruggekomen. Werkende installatie ruim 1 week operationeel dan was afgesproken. Panelen zijn uiteindelijk keurig gelegd. Verbeterpunt is tijdige communicatie richting klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service. Snel en netjes gewerkt. Jammer dat er geen lift werd meegenomen. Panelen alsnog later geplaatst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goede ervaring gehad van adviseur tot instalatie van de panelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Complimenten aan Leen, ik was een kritische klant, maar hij reageede altijd positief op mijn op merkingen. Montage op dakpan platen, wat veel bedrijven niet willen doen, is door jullie keurig geregeld. De monteurs waren keurig op tijd, na een bakje koffie gingen ze snel aan de slag. On 13 uur lagen de panelen erop en kon het eerste licht omgezet worden in ekectriciteit. Er werd nog vermeld dat er 1 plaat licht beschadigd was, deze wordt over ca 14 dagen vervangen. Fijn dat dit soort zaken keurig vermeld worden. Dankjewel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke monteurs, met kennis van zaken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met EnergieWonen. Wij hebben 20 zonnepanelen gekocht en laten installeren. Aardige adviseur die aan huis kwam en uitgebreid te tijd nam om uitleg te geven. Daarna een schouw om te bekijken of de mogelijkheden die de adviseur aangaf ook realistisch waren. De installateurs waren absoluut top! Bij ons bleek er een andere oplossing gezocht te moeten worden dan de adviseur en de schouw hadden uitgewezen. Er werd goed meegedacht en nagedacht over de esthetiek en de mogelijkheden wat leidde tot een mooie en goede oplossing. Er werd verder zeer netjes en schoon gewerkt. Al met al een positieve ervaring waardoor ik EnergieWonen zeker aanbeveel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima persoonlijke benadering en verwerking van wensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima werk geleverd. Omvormer en kabels beter geplaatst dan eerder was afgesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke en professionele medewerkers die snel en goed werk hebben afgeleverd. Waren ook bereid om duidelijke antwoorden te geven op gestelde vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werken zeer netjes en geven goed en eerlijk advies ook tijdens de installatie van het systeem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eenmaal gearriveerd even kennis gemaakt en dan gelijk aan de slag. Samen de beste aanpak besproken, temeer omdat ik van de voren al alle kabels had getrokken. Moet wel vermelden dat het prettig en professioneel zou zijn als de afsnijdsels van kabels en redelijk wat boorgruis/steenbrokken ook opgeruimd werd. Ze hebben het grove afval wel allemaal opgeruimd. Voor de rest tevreden op 2 panelen na, die liggen niet gelijk met de rest. Jammer. Zal kijken of dit nog te veranderen valt. Verder dik tevreden met de installatie en service. Nu maar hopen dat tussen de vele bewolkte dagen het zonnetje zich nog laat zien. Mvg Guido Possen

Prima verlopen installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met het proces en uiteindelijke resultaat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben goed advies gekregen. We werden goed geïnformeerd en goed op de hoogte gehouden. Ze hebben het netjes afgewerkt, geen bijkomende verrassingen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede