4 sterren: goede service, goed behandeld

Rustige bekwame vaklui. Aangekondigd was dat ze om 11.00 uur zouden komen. Ze stonden echter al om 08.00 voor de deur. Er was geen boekje met een gebruiksaanwijzing meer. Dat zat niet in de doos. Dat zou ik graag nog een keer ontvangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed geinstaleerd volgens de afspraken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden.Kortere wachttijd dan aangekondigd. Alle afspraken keurig nagekomen. Vakbekwaam en plezierig installatieteam wat ter plekke nog verbeteringen aan de installatie voorstelde. (beter legplan). Helaas sneuvelde een buitenlamp maar Energiewonen stelde voor dat wij direct een nieuwe lamp zouden aanschaffen. Het aankoopbedrag werd binnen enkele dagen integraal vergoed. Contacten met de service-afdeling verliepen snel en goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Installateurs waren er op afgesproken tijd. Installeren van de omvormer en panelen kundig en snel verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle reacties adviseurs professionele aanpak monteurs, goede voorbereiding. waardering voor controle adviseur

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het gehele traject van voorlichting/offerte t/m de montage van de zonnepanelen heb ik als zeer prettig ervaren. De communicatie met de adviseur, de informatie middels de email en plaatsing door de installateurs was top. Als ik een hele kleine kanttekening mag maken: Een klein rondje na gereed montage maakt alles compleet. Ik was zelf niet thuis (vriendin was thuis), anders had ik het zelf voorgesteld. Nu kwam ik op het dak nog tie wraps tegen, bouten en klemverbindingen. Maar deze kanttekening valt in het niet over het geheel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige kerels. Heel goed teamwork, samenwerking was heel efficiënt, het klopte. Lieten hun werkplek schoon achter. Blijken hun vak heel goed te verstaan. Op dit soort mensen moet je zuinig zijn. Veel succes.

prima gelopen alles

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer professioneel team, weten precies wat ze moeten doen en denken mee met klant. Jammer dat uw adviseur niet over deze kennis beschikt, anders hadden we misschien nog meer uit de installatie kunnen halen. (bv. zwaardere panelen)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nette vriendelijke jongens, goede uitleg, alleen de pannen lagen niet allemaal recht, heeft mijn man zelf gedaan

Vakkundige installateurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Netjes uitgevoerd. Reparatietube steen rood-oranje moet nog geleverd. Uitleg niet gehad. Bv waarom de panelen iets anders gelegd zijn dan afgesproken. Uitleg van aflezen van de omvormer en de app.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er is prima werk geleverd en de mensen waren vriendelijk en beleefd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is netjes gewerkt en in overleg met de installateurs is het werk prima uitgevoerd.

Ik ben zeer tevreden over Energie Wonnen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en vlotte voorbereiding alsmede een snelle montage. Planning en afspraken goe geregeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eindelijk een bedrijf wat gewoon doet wat ze beloven. Compliment voor de installateurs, werken snel en netjes, en ook niet onbelangrijk nemen alle rommel (verpakkingsmaterialen e.d.) weer mee, leveren het schoon op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel eerste kennismaking met de verkoper als de daarop volgende manier van realiseren van het project straalde een grote efficiëntie en vakmanschap uit. De drie mannen die hier het werk uiteindelijk realiseerden gedroegen zich buitengewoon correct, doelmatig en hard wekrend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring met Jordan was erg positief en onze keus viel daarom op jullie. We kregen bij mailcontact snel een respons. Het plaatsen van de panelen ging snel , in de regen, en ik vraag me af of een aantal panelen wel helemaal goed liggen. De app van Solar geeft nog steeds niet alle panelen aan ondanks dat ze 4 weken geleden zijn gelegd. Al met al prima tevreden, hoop dat dat er toch nog even gekeken wordt naar de onderste rij panelen. Zal jullie zeker aanbevelen, heb al gedaan inmiddels maar de persoon doet et toch maar niet helaas.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemaakte afspraken vooraf zijn keurig nagekomen. Vragen die tijdens de installatie bij mij op kwamen zijn keurig en met kennis van zaken beantwoord.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede