4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed contact met adviseur. Alerte reacties op vragen. Administratie betere mails sturen mbt BTW en betaling eindafrekening. Monteurs niets dan lof. Rustig, snel, goed meedenkend, op elkaar ingespeeld.

Snelle en nette montage

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

van begin tot einde alles vlot verlopen, ervaren en vriendelijke installateurs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles uitstekend volgens de afspraak verlopen

Snelle correcte service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles goed gegaan alleen is mis een handleiding in het Nederlands

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer degelijk advies en aanbieding. Gaf indruk dat Energie Wonen weet waar ze het over hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact heb ik als prettig ervaren, voor mij ook een reden geweest om voor Energiewonen te kiezen. Ook de installatie is naar wens en conform afspraken verlopen. Wel een aantal adviezen ter optimalisatie: 1. Er is vooraf een leggingsplan gemaakt voor de panelen, op basis van de inschatting door het aantal dakpannen te tellen. Mijn uitgangspunt was dat de panelen met strakke lijnen gelegd zouden worden. Tijdens de installatie bleek al snel dat er toch voldoende ruimte was om de panelen toch nog wat netter te leggen. Iets wat de installateurs m.i. zelf ook hadden kunnen constateren. Lijkt me dus altijd goed om mee te blijven denken hoe de definitieve plaatsing het netste is. (Uiteindelijk is het op mijn verzoek wel netjes aangebracht zoals gewenst, dus daar zeker geen klachten over) 2. Vooraf is mij verzocht om uit te gaan van een pin betaling en mijn pin limiet te verhogen. Toen de monteurs klaar waren heb ik gevraagd waar ik kon betalen, maar dat hoefde niet bij hen zeiden ze. Ik wachtte daarna dus op de definitieve factuur. Echter, na enkele dagen kreeg ik een herinnering dat ik nog moest betalen. Daarna het geld op de rekening overgemaakt. Maar de communicatie over de betaling riep bij mij dus wat verwarring op. 3. Met de werkzaamheden gaat ook wat rotzooi gepaard (zoals stof van het boren). Nou was dit zo weer schoongemaakt en had ik er weinig last van, maar ik kan mij voorstellen dat klanten waarderen als de (elektro)monteur hier even zelf een stofzuiger langs haalt. Al met al zeer tevreden over het resultaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij hebben wel een goede ervaring alleen vinden we het jammer dat we van de meter niet meer informatie hebben gehad. En dat een slimme meter ook nog kan als de panelen gelegd zijn

Ontzettend tevreden over alles

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle plaatsing, monteurs kwamen professioneel over en hebben het werk snel en netjes gedaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot op heden lijkt de installatie goed te werken. Dit is echter nog van een te korte duur ( net een week!) om er al een allesomvattend oordeel over te kunnen uitspreken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

installatie perfect. De veiligheid is minder . er wordt door een persoon met de panelen lang een ladder omhoog gelopen ( 6 meter) dan nog het dak op(4 meter). Toch nog met enige wind geen harnas of dakrandbeveiliging al de meneer in kwestie zich verstapt of door de wind gepakt wordt kan het te laat zijn!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk advies, afspraken goed nagekomen, Monteurs snel en vakkundig gewerkt en duidelijke uitleg gekregen over het systeem

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel goed en mooi gemaakt er tevreden een

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed werk geleverd door zowel vertegenwoordiger als installatieteam. Alleen jammer dat het team hun grieven over de vertegenwoordiger kenbaar maakt, lijkt mij een interne kwestie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring met alle onderdelen van Energie Wonen. Zowel dus met de adviseur met zijn duidelijke uitleg en advies, de hele correspondentie in alle stappen van het proces (offerte, toelichting daarop, tussentijdse informatie over stand van zaken, planning en voorbereiding uitvoering) en de snelle en adequate uitvoering door een ploegje zeer sympathieke monteurs. Alles kort samengevat: geweldig, een zeer tevreden klant die Energie Wonen zeker aan anderen zal aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

volgens afspraak prima en snell gemonteerd . Goed advies en uitleg gekregen.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie ploeg kwam wat later door ziekte van de electricien. In de loop van de ochtend kwam een 2e ploeg om de klus te helpen afronden en konden we 's middags de installatie in werking zetten. Chapeau

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies en goede bereikbaarheid/directe communicatie, redelijke prijs, vlotte montage en installatie. Doorslaggevend voor ons: kwaliteit in voortraject/materiaal/eigen servicedienst (centraal in Nederland).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies aan huis. Prettig gesprek Installatie team waren 3 heren. Netjes, beleefd. Geen rommel achter gelaten In record tijd geinstalleerd Duidelijke uitleg hoe alles werkt en waar je op moet letten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is goed verlopen, alleen wel erg jammer dat de bus "in de garage" stond, en de monteurs met een kleine auto kwamen, ze misten een hoop gereedschap, geen boren en kniptangen mee bijvoorbeeld, en 1 collega, die was ziek zeiden ze. De installatie is redelijk goed verlopen, alleen jammer dat de afwerking van de elektra binnen een beetje afgeraffeld werd. De helft van de bedrading bleek los te hangen nadat de monteurs vertrokken waren. De monteurs waren overigens wel erg vriendelijk!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede