4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke informatie vooraf. Snelle installatie en zeer vriendelijk monteurs die hun vak kennen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Buitengewoon kundige en attente installateurs ( Dillen en Arjan ), die uitstraalden hun vak te beheersen. Op alle vragen werd een onderbouwd antwoord gegeven. Een reclame voor het bedrijf. Veiligheid was voor ons een absolute must. Hieraan werd volledig aan voldaan. Proficiat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel gewerkt en goed afgeleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede voorlichting. Na akkoord binnen 14 dagen de plaatsing van de zonnepanelen door zeer ervaren instelateurs. Na 5 uur 'n schone oplevering van 'n goed werkend systeem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed werk geleverd, afwerking kabels had iets beter gekund.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect geregeld. Bij installatie waren niet alle werknemers even netjes (heb dus veel troep op moeten ruimen). Voor de rest oké.

4 sterren: goede service, goed behandeld

netjes afgehandeld en alles werkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het geheel genomen Energiewonen doet wat het belooft. Professionele mensen en zeer prettig in de omgang.

Prima geregeld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super, snel vakkundig en goed! In overleg met de installateurs de configuratie nog iets aangepast voor een nog beter rendement. Erg tevreden, ik kon gelijk de dag erna kijken wat de zonnepanelen opleverde in de app. Super

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ingehuurde ZZP's die de installatie hebben uitgevoerd waren slordig in de afwerking. De monteur die de restpunten kwam oplossen werkte daarentegen alles super netjes af. Helaas heb ik veel energie en tijd in moeten stoppen mbt de afhandeling van de restpunten. De uiteindelijke afhandeling van het totale project was vlot en naar alle tevredenheid waardoor ik nog steeds sta achter mijn keuze voor dit bedrijf. Ik begrijp de drukte welke waarschijnlijk door de enorme toename in aanvragen is ontstaan. Een advies van mijn kant aan dit bedrijf, zorg dat de monteurs die uw product installeren altijd minimaal conform uw kwaliteitseisen werken.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap installateurs N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het offerte traject tot aan de oplevering erg goed geïnformeerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect geholpen. Fijne jongens!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede duidelijke uitleg bij offerte traject

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijk om eens mensen aan het werk te zien die kennis van hun producten hebben en ook nog met zoveel plezier hun werk doen. Niet langer zoeken, hier bestellen. Groeten aan groep 6, de beste groep!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het hele proces van advies tot en met installatie wordt super goed uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting door adviseur. Installatie door vakbekwame monteurs. Alles netjes achtergelaten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een goed advies, donderdag 6 december 2018 de zonnepanelen laten plaatsen. 2 netten monteurs welke de panelen op een nette wijze op het dak monteren, de omvormer monteren en aansluiten en vervolgens de meterkast in orde maken. Rommel werd meegenomen en ze vroegen nog om de stofzuiger. Over de kwaliteit kan ik nu nog niet veel zeggen, de zonnepanelen hangen net en de zon moet nog gaan schijnen. Maar gezien de ervaringen van een collega zal dat wel goed komen.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijk, meedenkend bij offerte, snelle soms beetje gehaaste installatie door te laat beginnen door vertraging met file probleem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vlotte afwerking,afspraken nagekomen,uitleg een beetje schaars.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De heer Kuiper heeft ons een deskundig en professioneel advies gegeven. Met name de wijze waarop hij ter plaatse in persoon de mogelijkheden heeft geschetst, heeft ons doen besluiten voor Energiewonen te kiezen. Ook de installatie is professioneel en snel uitgevoerd door kundige installateurs.

Uitstekende mensen en service

Bonnetstraat 53