4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie panelen, nette monteurs. Wel vreemd dat bij het vekoopgesprek er verteld is dat je extra korting ontvangt wanneer je nieuwe klanten aanbrengt. Toen ik vervolgens contact opnam om te melden dat mijn directe buren dezelfde panelen wilden ( via Energie Wonen ) er geen sprake is van additionele korting.....?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden. Duidelijke adviezen en afspraken. Snelle en nette installatie. Alles werkt prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakkundig advies en prima geplaatste zonnepanelen. Let the Sunshine!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteurs netjes vriendelijk deskundig Adviseur prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Electriciën niet spraakzaam,als je iets vraagd krijg je geen antwoord

4 sterren: goede service, goed behandeld

De echte beoordeling komt over enige jaren nadat het systeem geproduceerd heeft en we data hebben. Ik denk dat ik goede merknamen (LG, SolarEdge) heb gekozen die goede prestatie zullen leveren. Monteurs waren zeer handig en wisten wat ze deden.

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adviseur Gerard was goed. Tijdig en kwalitief. Installateurs hadden geen complexe klus maar hebben goed werk geleverd. leuke kerels.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb met veel genoegen zaken gedaan met EnergieWonen, het project is van A-Z plezierig verlopen. Alle die hieraan mee geholpen van harte bedankt. Gretus en Elly Spelt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele vriendelijke en nette mannen hebben de installatie gedaan. We hebben ze verwend met koffie/ thee en stroopwafeltjes

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uiterst tevreden. Keurig gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed voor gelicht, netjes gewerkt 1 nadeel btw teruggave waarom ook niet door jullie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en snel werk geleverd

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niets anders aan toe te voegen: plezierige mensen om mee te werken, zowel de sales, de administratie als de installateurs. Netjes alles afgewerkt, rommel weggeruimd, beleefd, professioneel. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen jammer dat de schouwer meer dan een uur te laat kwam... De omvormer bestaat eigenlijk uit twee apparaten: De omvormer zelf en het WIFI-apparaat. Omdat op mijn WIFI alleen bekende apparaten mogen, heb ik het mac-adres nodig. Het mac-adres in het scherm van de omvormer is die van de omvormer en niet van het WIFI-apparaat. Gelukkig kan ik via de router achter het mac-adres van het WIFI-apparaat komen. Dat was even uitzoeken, maar het is bij een volgende installatie misschien goed de klant hiervan op de hoogte te stellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg tevreden aardig en vak mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De montage ging vlot en vakkundig. De planning vanaf 1e bezoek zeer voorspoedig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vakkundig geïnstalleerd. Duidelijk te merken dat de man van de elektra meer dan 30 jaar ervaring heeft. Hij heeft een uitstekende oplossing gevonden om de omvormer te plaatsen, en verder de aansluiting in de meterkast te verzorgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het negatieve wat ik aan kan geven is het feit dat de monteurs niet op de hoogte zijn van het juiste te betalen eindbedrag. Het was niet kenbaar gemaakt dat er een overname door essent had plaatsgevonden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mannen snel en vakkundig gewerkt. geen rotzooi gemaakt goede uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klant vriendelijk goed advies professioneel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Maar wat een fijn bedrijf. Kundig advies en goede tips. Fijne adviseur en installateurs. Wat ook opvallend was is dat de adviseur eerst kosteloos thuis een opname komt doen, waardoor je zeker wordt dat het geoffreerde ook uitgevoerd kan worden. Erg prettig.

• Kwaliteit N.v.t.

Keurig werk afgeleverd