4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind een 8 een mooi cijfer omdat ik vind dat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn. Neem bv het frame voor de zonnepanelen op het plattedak. Na het plaatsen van de ballasttegels hangt dit frame in het midden door, voor nu is dat nog geen probleem maar als dat later verder doorzakt en het komt in contact met het dakleer dan kun je lekkage krijgen. Misschien een aandachtspunt Voor de rest ben ik super tevreden en ben ik blij dat ik uit alle offertes Energie Wonen gekozen heb Voor mijn zonnepanelen en beveel ik jullie ook bij een ieder aan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

bij het aansluiten van de installatie ging er het een en ander mis. de aardlekschakelaar ging er steeds uit. de ploeg die de montage deed, had nog een andere klus en weinig tijd, ik had ook het idee dat het niet helemaal conform de regels was aangesloten. monteurs die een week later kwamen waren zeer kundig en hebben het probleem opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig 1e gesprek, mijn mening werd gehoord en ik kreeg een goed advies. Heb een duidelijke offerte gekregen, in mijn geval zelfs 2. Gesprek, bedrijf en offerte gaven vertrouwen. Geen verrassingen achteraf. De mensen van de schouw vooraf waren snel klaar. Gaven mij nog advies over de bekabeling naar de meterkast. Ook zou een afvoerpijpje van de mechanische ventilatie kunnen blijven zitten. De monteurs zouden het alleen maar hoeven te laten zakken. Tijdens het plaatsen discussie over dit laatste, was niet in het werk opgenomen. Tot overmaat van ramp bleek zakken niet mogelijk omdat de pijp nog juist onder een zonnepaneel terecht zou komen. verzoek aan mij om een ventilatiepan te gaan halen, die zou er dan onder kunnen en de mechanische ventilatie zou daar weer op kunnen worden aangesloten. Moest ik zelf uitvoeren. Achteraf gebleken was die pan daar dus niet voor geschikt. De monteurs hebben netjes gewerkt en alle moeite gedaan de zaak zo strak mogelijk op te leveren, ben ik tevreden over. Rest mij alleen nog om de ventilatiepan te gaan vervangen door een ontluchtingspan die onder zonnepanelen geplaatst kan worden.

De panelen werden snel geleverd met 4 weken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij installatie goed werk afgeleverd. Wachttijd duurde wat lang. Helpdesk is van goede wil, lijkt niet altijd

• Kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en duidelijk advies gekregen van adviseur Eric Swinkels. Levering en montage binnen 6 weken door deskundig personeel. Verdere uitleg gekregen hoe app werkt, alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies. Alles snel verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het 1e contact een goed gevoel. Duidelijk advies wat bepalend is geweest en niet de prijs. Van bevestiging tot slot factuur van alles op de hoogte gehouden, ook de btw teruggave. Enig minpuntje is dat de handleiding van de omvormer alleen in het Engels is.

alles is vlot verlopen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De monteurs waren op de opgegeven tijd aanwezig. Hebben de oude zonnepanelen vakkundig verwijderd. Hebben met drie man hard gewerkt terwijl een vierde man mij nu en dan inlichtte wat ze aan het doen waren. Ik heb hen laten werken en ze hebben een prima product afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de intake door de adviseur werd de tijd genomen om e.e.a. uit te leggen. Daarbij werd ook goed bekeken hoe kabels e.d. het beste konden lopen. Jammer dat de installatie in twee keer moest omdat de verkeerde omvormer was meegenomen.

Ik ben zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas ontbreekt de gebruiksaanwijzing van de omvormer. deze zou ons per mail doorgestuurd worden. Uitleg van installateurs was summier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs hebben gevaarlijk werk op het dak, en lopen veel risico met dit winterweer. Onze ervaring is tot nu toe dat wij op vragen heel snel een antwoord krijgen van Energie wonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De eerste ploeg die aanwezig waren was wat brutaal. Bonje met mijn buurman. Die jongens kunnen jullie beter niet naar dorpen sturen maar prima in de steden (andere mentaliteit). De tweede ploeg waren echt netjes. Werk uitstekend uitgevoerd. Complimenten van mij en mijn buurman. Erg tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitermate correcte behandeling en afhandeling van alles in het traject. Van eerste contact tot en met plaatsing en oplevering wordt je op een vakkundige wijze overal doorheen geleid. Communicatie is snel, compleet en betrouwbaar. BTW teruggave wordt geregeld. Ik ben zeer tevreden, ik heb ervan genoten. Super

ZEER TEVREDE ONDANKS DE KOU VLOT EN NETJES AFGEWERKT

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gedegen en heldere voorbereiding op alle onderdelen: bezoek en advisering door adviseur, snelle offerte incl. aanpassingen, duidelijke opdrachtacceptatie, verzorgen papieren rompslomp m.b.t. BTW-terugvraag, vlot verstrekken certificaten e.d. Heldere en snelle communicatie m.b.t. planning van uitvoering van de installatie van de zonnepanelen. Uitvoering verliep uiterst correct en vlot, met klantvriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

jammer dat de app maken (nog) niet is gelukt helaas

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het geheel genomen ben ik zeer tevreden. De advisering had beter gekund als er meer kennis paraat was geweest over het plaatsen van zonnepanelen over ventilatiepannen in het dak. Uiteindelijk is dat allemaal gelukkig opgelost door de installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een professionele aanpak van zowel de verkoop/adviseur en de mensen van de installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring; jammer dit er geen uitleg is gegeven bij omvormer en slimme meter!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adviseur erg behulpzaam en goed alles uitgelegd. thuisbasis erg stipt met administratie en informatie mondeling als correspondentie met online media. installateurs uiterst vriendelijk en ter zake kundig. later zag ik een kapotte stoeptegel liggen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede