4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed adviesgesprek gehad en tevreden met de aangeboden oplossing. Even wat onduidelijkheid bij het ontvangen van de werkbrief, waar een ander legplan was opgenomen dan was afgesproken. Dit was snel aangepast. De installateurs hadden veel ervaring en konden ter plekke nog adviseren m.b.t. plaatsing omvormer en hebben netjes werk afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van begin tot het eind alle gemaakte afspraken nagekomen communicatie was zeer goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

EW komt gemaakte afspraken keurig na en is duidelijk in de communicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk personeel met de juiste voorlichting en kennis in huis en geen opdringerige verkoop praatje,s.Perfect dus.Groetjes van Fam.Koole

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer actief met verkoop door adviseur langs te sturen met goed advies. Snelle levering van installatie. Installateurs waren ruim op tijd aanwezig. Één minpuntje: Volgens installateurs is er 9 van de 10 maal een WiFi versterker nodig. Waarom leveren jullie die dingen niet zodat de gehele installatie af is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed en professioneel advies gekregen, duidelijke uitleg en binnen 3 weken waren de panelen vakkundig en snel geplaatst. Helemaal top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

snel en goed aangelegd alles oke, en al meteen resultaat de zon kwam ook net door!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je weet als klant precies waar je aan toe bent, de terugkoppeling is altijd heel goed. Je wordt correct behandeld, afspraak is afspraak. Heel goed van Energie Wonen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verkoper: Goed duidelijk eerlijk wel een beetje opdringerig Installateurs: Ze kwamen met 6 personen ging snel wel vakkundig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles heel netjes verzorgt Vriendelijke en nette monteurs Mooi en prima werk afgeleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede en snelle service, plaatsing waar je heel gelukkig van gaat worden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrouwbaar en fijne ervaring met Energie Wonen. Uitstekende monteurs, zeer behulpzaam en netjes. Gehele ervaring is top! Zeer tevreden. Transparante en volledige ervaring bij zowel de offerte alsmede aanname en begeleiding gedurende de gehele tijd. Zal Energie Wonen zeer zeker bij bekenden aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste tot en met het opleveren van de installatie een compliment voor het bedrijf Energie-Wonen. Vakmensen!!.👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, zou ieder aanbevelen (mijn buurman heeft al gekocht bij jullie). Installatie was ook prima, een paar kleine slordigheidjes, bijv afkitten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijne mensen, allemaal. Adviserend als de mensen die het uiteindelijk hebben geïnstalleerd. Wat ik een beetje jammer vind is dat ik zelf de btw teruggaaf moet doen. Het is wel gelukt, maar is voor een leek toch even zoeken. Met de link erbij kpmen we er wel uit.Bij andere bedrijven werd dat voor ons geregeld volgens zeggen van adviseur. Groetjes Fam. Pauwelsen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Werk goed uit gevoerd,jammer dat ze niet onder vloer kabels weg werken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tevreden over het gehele proces. Wel enkele punten van kritiek. Geen communicatie geweest over het plaatsen van de panelen OP het grind, pas achteraf. Onhandig gedoe met een trekveer welke tegen mijn inrichting knalde. Pas excuses nadat ik er wat van zei. Afronding van het installatieproces rommelig. Geen toegang tot sems etc. Dacht dat ik foto's zou ontvangen van mijn installatie ??

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede duidelijke communicatie en nette service. Voor de 2e keer zonnepanelen gekocht bij Energiewonen, betrouwbaar bedrijf.

alles netjes verwerkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs hebben keurig werk verricht en alles in overleg gedaan. Dik twvreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting door de vertegenwoordiger. Installatie was zeer snel verlopen (4 uur werk). Goed werk geleverd. Alleen nog een kleinigheid: communicatie op afstand met solar edge werkt nog niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierige uitleg over de verschillende systemen door de verkoper. Het vakmanschap van de installateurs was eveneens goed. Kortom: wij zijn tevreden!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede