4 sterren: goede service, goed behandeld

De adviseur had een complex leidingnetwerk voorgesteld, dat lastig uitvoerbaar was. Twee later gearriveerde monteurs zagen een veel praktischer oplossing, die voor de klant veel aantrekkelijker was. De uitvoerders waren in dit geval beter geschikt voor hun taak dan de adviseur. Tip om de adviseur enkele dagen met de monteurs mee te laten gaan en met hen te spreken. De monteurs die de panelen hebben gelegd hebben eerlijk gezegd dat ze de dakgoot hebben beschadigd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed persoonlijk duidelijk advies en informatie. Na akkoord, snelle en goede opvolging van afspraken. Plaatsing van installatie was keurig verzorgd. Heel professioneel.

deskundig advies en installatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie met adviseur verliep soms moeizaam door ICT problemen bij adviseur. Bepaling van aantal en plaatsing van de panelen verliep niet erg professioneel. Dit moesten we zelf met een tekening opnieuw doen. De mannen die de schouw deden hebben ons onzeker gemaakt door te zeggen dat de pannen opgewipt zouden blijven door de haken en we beter de panelen op de garage zouden kunnen leggen. We hebben zelf het idee moeten opperen om aan de achterkant van de pannen ruimte te maken voor de haken door stukjes pan te verwijderen. Hiervoor is wel iemand langs gekomen met verstand van zaken. De plandatum is hierdoor wel 2 weken uitgesteld. De installateurs werkten zeer professioneel en netjes. We hebben de indruk dat we wel een goed systeem hebben aangeschaft. Administratief verliep alles prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle levering en de installatie vakkundig uitgevoerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteurs hebben alles netjes en snel opgelost. Zij verdienen een dikke pluim.

Goede voorlichting , en Plaatsing

4 sterren: goede service, goed behandeld

Is snel en prima verlopen. Goed team. Voor de rest moeten we nog afwachten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke afspraken en een snelle montage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles verliep vlot en netjes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enige minpunt die ik heb ervaren is het feit dat mij tijdens het adviesgesprek vertelt is dat zowel internetkabel als de stroomkabel buitenlangs zouden lopen bij gebrek aan doorvoer mogelijkheid. Echter bij het installeren zelf gaf de installateur aan dat dit echt niet verstandig was en kon de werking dan ook niet garanderen. Op Dat moment zelf nog een doorvoer mogelijkheid gecreeërd. Dit had ik liever tijdens het advies gesprek te horen gekregen. Verder helemaal top en alles netjes achter gelaten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na 2x uitstel in verband met sneeuw op het dak zijn eindelijk de zonnepanelen geplaatst. De monteurs gingen voortvarend te werk. Ze vroegen waar de steiger het beste kon staan vanwege planten in de tuin. Ze hadden een ander idee voor de omvormer om die te plaatsen. Netjes de rommel opgeruimd en de stofzuiger gevraagd. Echt netjes gewerkt en uitgelegd hoe je op de solaredge de opgewekte energie kon bekijken.

Goed gewerkt als team

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na enige strubbelingen o.a.vorst op 31 jan. en uitlopen van werk op15 febr. is de installatie geplaatst op za.16 febr. Alles tot volle tevredenheid.

Heel tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het advies aan huis was duidelijk en heeft ook de doorslag gegeven voor de keuze. Ook de mutaties die ik later doorgevoerd wou hebben in de offerte, zijn znel opgepakt. De installatie werd na akkoord ook snel uitgevoerd en de mensen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd, hebbend at ook keurig gedaan. Ook zij kwamen ter plekke nog met verbeteringen mbt kabels, waar ik zeer tevreden over ben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en gedegen voorlichting in het voortraject en snelle en goede uitvoering van de plaatsing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig geholpen door de adviseur en monteurs. Het werk van de elektricien had wat netter gekund en we vonden na de montage nog diverse schroeven en andere montage onderdelen. Snelheid en klantvriendelijkheid perfect. De panelen zijn mooi en leveren goed rendement.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles conform afspraak uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op zich zeer tevreden. Over voorbereidingen en installatie. Alleen kwam uw adviseur tot 7panelen max aan de voorzijde van mijn huis en volgens de installateurs is er plek voor minimaal nog twee extra panelen. Jammer dat ik dit niet geweten heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van eerste aanvraag tot oplevering perfecte service. Bij vragen wordt zeer adequaat gereageerd. Zeer aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het gehele protocol van aanvraag tot opdracht is goed en doordacht opgezet. Over alles wordt de klant voorgelicht. Zo ook de assistentie van BTW terug vragen wordt goed begeleid. Volg de aanwijzingen die gegeven worden en alles komt goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn erg tevreden over hoe het gehele traject, van advies t/m plaatsing is verlopen, ook communicatie helder en tijdig. Twee opmerkingen; jullie zouden eigenlijk een bouwstofzuiger moeten hebben om de troep op te kunnen ruimen, dat is niet gedaan en hoort wat ons betreft wel.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede