4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles geleverd overeenkomstig de gemaakte afspraken. Het bezoek aan huis voorafgaande aan het opstellen van de offerte werd door mij als zeer positief ervaren.

Snel,vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voorlichting, bestelling en installatie prima verlopen 1 minpuntje: de monteur van solar edge liet aan het eind wat informatieschermpjes zien en zei vervolgens: Maar dat kunt u ook llemaal lezen in het boekje dat in dit doosje zit. Achteraf zaten er alleen maar installatieinstructies in het doosje, geen instructie hoe af te lezen, dus dat is nog niet duidelijik

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig. Vriendelijk, hardwerkend, netjes en beleefd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

EnergieWonen is een zeer professionele partij met sterke klant- en kwaliteitsfocus en turnkey afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, snelle respons op mailberichten, super snelle montage. Al met al een goede indruk, geen opmerkingen of negatieve ervaringen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ze waren voor de afgesproken tijd al aanwezig, en voor dat je er erg in had liggen de panelen al op het dak.Het was duidelijk snel gewerkt en nu moeten de panelen het werk gaan doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed team. Snel en vriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede eerlijke voorlichting, goede vakmensen die komen instaleren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het eerste contact met de adviseur Jordan niets anders dan prima en snel verloop t/m de installatie van de panelen. Alle lof hiervoor en het hele traject heeft nog geen 4 weken geduurd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van advies en offerte tot aan de oplevering is alles netjes verlopen en gecommuniceerd. Afspraken werden keurig nagekomen en installatie verliep volgens plan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig netjes gemonteerd. Heel aardige vakmensen en alles netjes opgeruimd en achtergelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles dikke prima! Adviseur Michel helemaal top! Monteur leveren goed werk, helaas moest men wel even terug komen voor een beschadigd paneel keurig opgelost! Service top ook de nazorg! Als er ooit een uitbreiding nodig is dan is Energiewonen opnieuw ons adress!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een professioneel bedrijf is Energie Wonen. Van het begin van advies thuis t/m het opleveren wordt je volledig aan de hand meegenomen. volledige ontzorging is hier dus zeker sprake van.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig en schoon gewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een moeilijke start waarbij de adviseur moeite had met het opstellen van de juiste offerte 3 offertes gekregen voordat de administratie van Energie Wonen de juiste heeft opgemaakt. (het leek alsof deze alleen een bepaald merk wilde verkopen en verder gene kennis had van de andere merken) De installatie was een totaal ander beeld. De ingehuurde krachten hadden wat kracht termen nodig voor het verwijderen van de oude panelen, maar hebben de nieuwe perfect geinstalleerd. Ook de elektricien heeft alles netjes afgemonteerd en van duidelijke uitleg voorzien. Alles geheel in overleg met ons.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden met de installatie en met uw adviezen gedurende de voorbereidende fase. Een paar kleine opmerkingen: 1. De geadviseerde lay-out van de panelen bleek niet haalbaar; kennelijk waren de afmetingen van het dak wat optimistisch ingeschat. 2. Op advies van de onvolprezen en vakkundige installateurs kon de plaatsing van de omvormer worden geoptimaliseerd en de bekabeling worden bperkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect / van Offerte naar plaatsen-opleveren. Heel tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De adviseur had een ander plan, maar de installateurs vonden dat geen goed plan om uit te voeren en na overleg is er op een andere wijze de zonnepanelen geplaatst, waarbij men mij verzekerde dat dit zo het beste rendement zou geven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uiterst prettige ervaring. Professioneel, snel, adequaat. Full service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie ging zonder problemen, installatie van de omvormer zelf had wat netter gekund, er zijn wat plekken op de muur geraakt. Er bleek uiteindelijk stekkerblok nodig voor aansluiting droger en wasmachine, waar er eerder gewoon een dubbel stopcontact aanwezig was. Uitleg van gebruik en installatie en aansluiting en uitlezen was duidelijk en vriendelijk. Pinnen bij einde installatie is vreemd, waarom niet gewoon op faktuur / overboeking?

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede