4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen bij Energie Wonen. Panelen die in eerste instantie wat dicht bij dakrand lagen zijn verplaats. Verder werkt installatie naar behoren! Dankjewel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De adviseur heeft niet goed gemeten voor wat betreft het aantal te plaatsen panelen (hadden er nog 2 bij bij gepast). Voor de rest zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden. In het voortraject werd alles goed uitgelegd en de mogelijkheden met betrekking tot technische keuzes besproken. Bij de planning werd rekening gehouden met de werkzaamheden aan het dak welke vooraf uitgevoerd moesten worden, en toen bij de installatie de omvormer defect bleek, werd deze de volgende dag geheel vervangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles is naar wens geplaatst en geinstalleerd en het werkt meteen perfect

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen met Energiewonen zijn wat betreft het verkooptraject en de montage erg goed. De verkoper is betrokken en reageert snel. De montage verliep vlekkeloos en de monteurs waren vriendelijk. De ervaringen qua gebruik km gaan we nu op doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en professionele beantwoording en advies. Alles gaat tot nu toe prima. Ook de app doet het goed. Heel tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

nette jongens,afspraken worden na gekomen.de verkoper heeft alles duidelijk uitgelegd in het gesprek

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vertegenwoordiger reageerde snel en adequaat. Monteurs hadden verstand van zaken, netjes in de omgang en montage. Keurig opgeleverd, rommel meegenomen. Hielden rekening met kinderopvang hier. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig op tijd en flexibel en goed gereageerd op wijziging legplan. Was ontstaan omdat wij boom toch niet kappen. Geen schuld bij adviseur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig geïnformeerd, netjes gewerkt. Alleen moet het ene paneel dat niet werkte bij installatie nog gerepareerd worden, daarna is het helemaal perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel goede en bruikbare info; Prima werk afgeleverd door de monteurs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

EnergieWonen heeft goed advies gegeven en is keurig alle afspraken nagekomen. De installatie van de zonnepanelen en de aansluiting op het netwerk verliepen voorspoedig. De doorvoer van de AC-kabel was iets gecompliceerder dan voorzien, maar de installateurs van EnergieWonen weten het vakkundig op te lossen. Op de dag van installatie, 27 Februari, scheen de zon volop dus het rendement van de zonnepanelen was gelijk al inzichtelijk. Goed werk team van EnergieWonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt helemaal geweldig gegaan vanaf info en offerte stadium erg vriendelijk en vakkundig personeel werken echt netjes en zijn zeer beleefd alles 100% naar tevredenheid en werkend opgeleverd in 1 woord TOP zeker een aanrader

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Installatie is binnen de afgesproken tijd gedaan. Alles keurig afgewerkt en achtergelaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adviseur: Goed advies en prettige manier van informeren en adviseren. Monteurs: Zeer tevreden. Netjes, snel en keurig gewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Achteraf pasten 10 panelen op ons dak. Omdat ikzelf steeds over 9 sprak heeft de adviseur dat niet meer bekeken. Dat vind ik wel jammer. Toen we het opgemerkt hadden bij de monteurs bleek dat er geen extra panel meer in de auto zat en kon er geen aanpassing meer plaats vinden. Nogmaals heel jammer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het werk was goed voorbereid, mannen wisten wat ze moesten doen, waren netjes, hebben opgeruimd, en hebben zeer professioneel werk geleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed advies. Duidelijke communicatie en een perfecte installatie. Tijdens de installatie een eerlijk advies over de meterkast. Hulde!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zonnepanelen zijn geplaatst en dat ging sneller, dan ik verwacht had. De omvormer zou op de zolder geplaatst worden, waarbij ik heb aangegeven, dat ik deze op een andere plaats wilde hebben. Verder van de loze leiding waar de 3 installatiedraden door getrokken zouden worden. Er werd eerst bedenkelijk gekeken, maar uiteindelijk was het geen probleem. Helaas gingen de 3 installatiedraden niet door de loze leiding. Dat betekende, dat de DC buiten om gelegd zou worden en de omvormer in de meterkast geplaatst zou worden. Daar ben ik bijzonder blij mee. De meterkast is voor mij de beste plaats van de omvormer. De monteurs stonden soms voor uitdagingen, maar deze werden professioneel en in overleg opgelost. Dat ik nu aan de buitenmuur een leiding heb lopen met de DC vind ik niet erg. Die valt niet echt op. Het beste zou geweest zijn als de DC ook binnen in de woning zou lopen door loze leidingen, maar dat kon bij mij niet. Tot zover ben ik erg tevreden hoe de installatie is uitgevoerd. De monteurs werkten ook netjes. Nu nog afwachten wat de zonnepanelen gaan opleveren.

Alles netjes geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles tot in de puntjes geregeld. Van adviesgesprek tot plaatsing. Perfect.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede