5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

uitermate correcte manier van werken ze weten precies wat ze moeten doen ruimen alles keuring op ook in geval van dat iets niet gaat zoals gepland (sommige dingen kun je niet voorzien) werdt het keurig keurig gedaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super verhelderend advies gekregen aan huis. Met name het persoonlijke contact is een meerwaarde van jullie werkwijze. Installatie heeft zeer netjes plaats gevonden. Vriendelijk en deskundig personeel. Maar ook de kleine dingen zoals een installateur zei: "We zijn nat vanwege de regen buiten. Daarom legt de elektricien even de app uit dan hoeven we niet met onze natte kleren door je huis."

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring en alles volgens plan.

Op afgesproken tijd Goed overleg Aardig personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot,duidelijke info/offerte,komen afspraken na.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige en goeie service!

Snel en netjes opgeleverd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geadviseerd in het voortraject. Plaatsing liet even op zich wachten. Ging uiteindelijk goed. Was een probleempje met de meterkast, is na enig overleg goed opgelost. Alles netjes opgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerst verkeerd gericht (NO) later verbeterd en lineair aan de Wifi verbonden, zoals afgesproken. Enthousiaste jongens. Leuk om mee om te gaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afspraken keurig en op tijd nagekomen. Installateurs vriendelijk correct en meedenkend .super gasten die weten waar ze mee bezig zijn

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle wensen werden terplekke opgelost en uitgevoerd.

Zeer snel en netjes gewerk . Vakkennis is prima

goede en snelle afwerking

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies via een bezoek aan mijn woning, waarbij goed geluisterd werd naar mijn wensen. Een mooie prijs en netjes geinstalleerd door vriendelijke installateurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De voorlichting was uitstekend en heeft ons goed geholpen bij de juiste keuze voor de panelen. Het voorwerk en de installatie is door professionele mensen uitgevoerd. Waten steeds beleeft en keken naar de juiste oplossingen waar plaatsing moest plaatsvinden van de panelen en omvormer. Doordat er veel wind stond werden we steeds netjes op de hoogte gehouden wanneer de plaatsing zou plaats vinden. Door het weer liep het wat uit maar door de goede communicatie was dit geen probleem

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

EnergieWonen heeft goed advies gegeven en is keurig alle afspraken nagekomen. De installatie van de zonnepanelen en de aansluiting op het netwerk verliepen voorspoedig. De doorvoer van de AC-kabel was iets gecompliceerder dan voorzien, maar de installateurs van EnergieWonen weten het vakkundig op te lossen. Op de dag van installatie, 27 Februari, scheen de zon volop dus het rendement van de zonnepanelen was gelijk al inzichtelijk. Goed werk team van EnergieWonen.

Netjes en vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en heldere voorlichting. Snelle levering en de monteurs hebben snel en netjes de zonnepanelen geïnstalleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed gesprek gehad met adviseur Erik Swinkels . In feb de panelen vakkundig geplaatst door de monteurs en het werkt meteen goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bezoek aan huis voorafgaand aan de offerte is als heel zinvol ervaren. Installatie op geplande datum verliep vlekkeloos. Zeer te spreken over de installatie, zowel van de zonnepanelen die heel strak en dicht op het dak liggen, als van kabels en omvormer binnenshuis. Alles netjes opgeruimd na afloop. Meestal maken zonnepanelen de aanblik van een huis er niet fraaier op, maar in dit geval misstaan ze totaal niet! Kortom, we zijn er erg blij mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed werk geleverd, goed advies, goede uitleg gekregen. Vriendelijke, vrolijke monteurs

Vriendelijk. Goede uitleg . professioneel

Bonnetstraat 53