4 sterren: goede service, goed behandeld

Verkoopmedewerker; goede kennis van zaken. Voldoende meedenkend over mogelijkheden. Verbeterpunt: ik kreeg na het bezoek van de verkoopmedewerker (aanvullende) verzoeken om aanvullende info m.b.t. installatie, zoals loze leiding voor bekabeling, locatie omvormer, etc. Ik zou verwachten dat de verkoopmedewerker alle info noteert en vastlegt die nodig is voor een vlekkeloze installatie(voorbereiding). Installateurs; goede kennis van zaken; vriendelijk. Team bestond uit 3 mannen, waarvan 1 persoon toch wat minder netjes werkte. Zaken werden goed vies gemaakt (modder van het dak naar binnen lopen; modder/viezigheid bij dakraam werd even snel met de mouw uitgeveegd). Verder werkte deze persoon minder voorzichtig, waardoor horren uit hun geleidingssysteem waren gedrukt bijvoorbeeld. Verbeterpunt voor de installateurs is dus netjes werken, rommel (voornamelijk modder en viezigheid) zoveel mogelijk vermijden. Overall: vriendelijke mensen, goed kennisniveau, professionele organisatie, kantoor personeel ook vriendelijk en ik werd goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen de verkoop vond ik wat opdringerig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gehele traject over het algemeen goed verlopen. Door omstandigheden - accountmanager was door ongeval tijdelijk niet in staat om te werken - is e.e.a. vertraagd/moeizaam verlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De werkzaamheden zijn op de afgesproken tijd en snel en vakkundig uitgevoerd. De medewerkers waren vriendelijk, rustig en prettig in de omvang. Wat ik miste was uitleg over de solaredge app.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De installatie is echt perfect verlopen. Zeer vriendelijk, deskundig en bleven ons op de hoogte houden van de voortgang. Snel geïnstalleerd en perfect achtergelaten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De informatie over de mogelijkheden waren zeer duidelijk. Goede uitleg en al het beloofde is nagekomen. De installatie verliep vlekkeloos en daar waar nodig werd er navraag gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goede en vriendelijke installateurs. Werkte super snel en goed op elkaar afgestemd

4 sterren: goede service, goed behandeld

het traject is van A tot Z perfect verlopen; advies, voortgang proces van besluit aankoop tot installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld en volgens afspraak

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundige monteurs die als eengoed team de plaatsing van de zonnepanelen hebben gedaan en op de afgedproken tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima werk afgeleverd. Alles volgens afspraak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Netjes en vriendelijke vakmensen. Keurig op de afgsproken tijdstip aanwezig. Konden vragen van onze kant beantwoorden. Lieten alles weer keurig achter. Geen rommel etc wat we zelf moesten opruimen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakmanschap van de installateurs was goed,alleen ze waren niet erg spraakzaam,en vrij stug in omgang

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kort samengevat: prima prijs voor een mooie installatie, en goede communicatie. De installatie die ik wilde was recht-toe-recht-aan, dus ik had weinig echte expertise nodig. Adviseur draaide standaard verkoopverhaal af, maar dat was voor mij voldoende. Hij begreep wel goed mijn vragen. Installatie was zeer snel gebeurd. Enige minpuntje was het achterblijven van een schroef op mijn oprit, die ik gelukkig zag voordat ik mijn eigen auto terugparkeerde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijna alles is prima verlopen, opname, installatie ook keurig afgewerkt. Allen de Solaredge app kunnen wij niets mee. Graag zouden we daar nog een bij willen hebben

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijke mensen, zowel de monteurs als de adviseur. Adviseur is open en eerlijk, dringt niet aan maar houdt wel goed contact na het advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een prettige kennismaking met het bedrijf, eerlijke antwoorden, en de installatie van de zonnepanelen vakkundig en vriendelijk monteurs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer tevreden over alles. vakkundige advies en technische een zeer goed verhaal. gedane aanbieding zeer scherp. vakkundige installatie door zeer vriendelijke vakmannen. Alles was mogelijk en op alle vragen een goed antwoord gekregen. Door de ervaring van de vakmannen is alles keurig gemonteerd en afgewerkt. ben zeer tevreden ook over de communicatie, alles duidelijk per mail en altijd telefonisch bereikbaar voor vragen. jullie leveren zeer professioneel vakwerk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

helaas bleek het werkelijk aantal plaatsbare panelen lager dan vooraf was berekend. Daar moet ik nog feedback over krijgen. Ook zou ik nog info krijgen over het allezen van de omvormer. moet nog komen (?) Verder administratief en logistiek alles prima in orde

• Professionaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede professionele intake Installatieteam netjes en vakkundig klein minpuntje bevestiging kabelpijp van dakgoot naar invoer kruipruimte had iets professioneler gekund! Bevestiging met bandjes Tiereps saan steunpunten van dakgootafvoer kan,maar met evt reparatie in toekomst punt van attentie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adviseur: Prima advies gekregen en support in de periode tot plaatsing panelen. Afd. Administratie: supersnelle en correcte antwoorden op mijn vragen. Er wordt uitstekend uitgelegd wat je moet doen. Afd. Planning: niet heel klantvriendelijk. Werd onder druk gezet om sneller te beslissen over een plaatsingsdatum dan dat in eerste instantie was toegezegd. Monteurs: gezellige en vriendelijke monteurs, maar wel rommelig. Ook een paar dingen stuk gegaan (vind ik niet erg). Ze waren wel erg luidruchtig en dat was niet zo representatief voor EnergieWonen.

correcte en vakkundige mensen

Bonnetstraat 53