4 sterren: goede service, goed behandeld

Super geregeld .Afspraken duidelijk en stipt nagekomen. Vriendelijke monteurs Duidelijke info vooraf,tijdens en na afloop van de installatie. Top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel erg blij met mijn zonnepanelen en zeer tevreden met energiewonen. Goede adviezen en begeleiding. Ook de monteurs zijn vaklui. Enige minpuntje is dat de monteurs per ongeluk mijn uitgeleende verlengsnoer meegenomen hebben.

een tevreden klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

gewoon goed. helaas 1 foutje ze hadden een pijp niet gezien bij inmeten dus paste er geen 16 bij elkaar boven de dakkapel maar 12 en daar 4 onder. helaas minder mooi gezicht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer gezellig samen gewerkt goede jongens de installateurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Installatie is netjes opgeleverd en op tijd zoals afgesproken. Geen loze beloftes

4 sterren: goede service, goed behandeld

ondanks een eerste uitstel zijn wij bijzonder tevreden over het geleverde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel tijd ingestoken om goed advies te geven, prima afhandeling, prima monteurs, met kennis van zaken! Gr. Hans de Beijer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De adviseur was erg flexibel en kwam kundig over en heeft een aantal passende offertes gestuurd. De installateurs waren erg kundig en aardig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed advies en perfecte installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was keurig geregeld en heel netjes afgewerkt. Compliment voor het personeel. Ik zal het zeker bij anderen aanbevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat de uitleg van de vertegenwoordiger erg gehaast is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige en duidelijke communicatie, alles conform afspraak, netjes gewerkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, zowel over de wijze van monteren / installeren als over de voorlichting ! Vriendelijke en keurige medewerkers, prettig team ! Zo ook de ervaringen met uw medewerkers dHr Wieman en Peters (planning). Duidelijke uitleg en voorzover te beoordelen met vakkennis en inlevingsvermogen. Ook de adm. "rompslomp" per mail, duidelijk en verzorgd.

Prima! Deskundig personeel. Beleefd! Goede kwaliteit werk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank voor de installatie van de panelen. Duidelijk informatie op voorhand, we werden goed geïnformeerd over de planning van de installatie, netjes op tijd en de heren hebben netjes gewerkt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

met verbazing zag ik dat de elektricien geen leidingzoeker had en op de gok gaten ging boren in de muur met leidingen. Terwijl de monteur toch goed gereedschap had.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niets op aan te merken. Ik heb inmiddels de buurman jullie email adres verstrekt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kundig, soepel, snel, vriendelijk. De meter laten vervangen had meer voeten in aarde dan het plaatsen van de panelen.

Alles Prima. Zeer tevreden met alles

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het enige wat ik vind is dat er geen uitleg over de omvormer wordt gegeven .weet niet hoe ik deze afschakelen bij bv brand,eerst op de omvormer of in de meterkast de installatie is netjes opgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben bewust voor een goed bedrijf en een goed merk (Panasonic) zonnepanelen gekozen. De installateurs waren op tijd en het was duidelijk te zien dat zij erg goed op elkaar ingespeeld waren. Ze hebben het werkelijk fantastisch gedaan. Niets dan lof. We zijn hier heel tevreden over en hopen lang van de zonnepanelen te kunnen genieten.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede