Bijzondere goede service door zeer kundige medewekers

Vanaf het eerste gesprek tot en met de plaatsing van de zonnepanelen zijn wij zeer deskundig geholpen. Goed advies over de mogelijkheden en bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens is de planning en de installatie zeer goed verlopen. Ook de informatie naar ons toe was zeer uitgebreid.

correct, netjes werkend en punctueel

De uitvoering is naar wens verlopen. De monteurs hebben de panelen goed gemonteerd en aangesloten. Ook is er ruim de tijd genomen om de werking van de omvormer uit te leggen en de bediening van het display / menu. De installatie is correct, op tijd en netjes uitgevoerd. Het enige wat ik jammer vond was dat er standaard gekozen wordt om de bedrading buitenlangs naar de meterkast door te voeren. Onze eigen electricien stelde voor om de leidingbuizen van de verouderde CAI installatie te gebruiken waardoor de bedrading binnendoor en dus onzichtbaar naar de meterkast kon worden geleid. DIt leverde voor ons wel een extra kostenpost op.

Snelle adequate behandeling, netjes, betrouwbaar!

Na een voorzichtige marktscan zijn wij verder gegaan met Energie Wonen uit Almere. Heel correcte offerte gekregen, alles conform afspraak. Na opdracht onverwacht snel geleverd. Vakkundige nette monteurs. Nu genieten van de gratis stroom!

Alles was tot in detail verzorgd. Nette omgang en hard werkend.

Doordat een opdracht was weggevallen kwam men met meer personeel. In een mum van tijd zat de installatie op het dak en werkte alles. In nog geen drie uur was de klus geklaard. Nu de zon nog. Uitermate tevreden en aan te raden.

Keurig nette installatie en komen afspraken na.

Goeie ervaringen. Fijn om 1 contractpersoon te hebben. Keurige nette mannen die de installatie hebben aangelegd. Luisterden goed naar onze wensen. Overlegden wanneer nodig. -2 opmerkingen: 1. We hebben zelf de kabels in huis aangelegd. Dit heeft Energie Wonen tijd en geld bespaard op de installatiedag zelf. Hiervoor hebben we geen enkele tegemoetkoming gekregen. 2. 2 Panelen functioneren nog steeds niet naar behoren. Meerdere keren contact gezocht met contactpersoon. Geen reactie ontvangen. Wel uiteindelijk een mail gekregen van de storingsdienst dat ze ermee bezig waren maar dat dat nog tijd wat kost (wachten op een productieve dag??). Het was fijn geweest als ze direct hadden laten weten dat ze de storing hadden ontvangen en dat ze ermee bezig waren dat hadden wij niet een week lang contact hoeven zoeken.

Gewoon heel goed. Vakmensen zijn het. Keurig en goed werk geleverd.

Ga zo door.

Goede installatie medewerkers

De verkoper onder de maat. De installatie medewerkers en de klachtafhandeling hebben dit goed opgelost.

Professioneel, meedenkend en Flexibel

Omdat ons dak bij de eerste poging tot installatie van de zonnepanelen niet goed genoeg bleek, moest eerst het dak vervangen worden en konden ze ongedane zaken weer terug. Heel vervelend voor EnergieWonen en voor ons omdat we geen idee hadden van de staat van dat dak. Heel geduldig en met begrip voor onze situatie heeft EW gewacht totdat wij ons dak vervangen hadden en ze opnieuw konden komen installeren. Het installeren ging vlug en professioneel. Ondanks de grote drukte op de markt werd onze installatie snel ingepland. De installatie werkt ( naar mijn weten en volgens de App) prima.

Professionele service, zowel in offerte als in de uitvoering. Top!

Prima ervaring. Deskundig advies, niet opdringerig, maar wel beschikbaar als ik nog vragen had. Betrouwbare en snelle levering, en nette afwerking.

Goed en professioneel. Deskundige elektricien-monteur

Efficient en goedwerkende montageploeg. Met name de elektricien-monteur had verstand van zaken. Hij gaf goed onderbouwde antwoorden op een aantal lastige vragen van mijn kant. In ons specifieke geval: montage van zonnepanelen op een damwandprofiel stalen dak verdient kritiek. M.i. is de gebruikte verbindingstechniek van montageschoen direct op de dakplaat onvoldoende veilig en onvoldoende sterk.

Alles prima verlopen. Zeer tevreden over personeel en materiaal.

Kan niet anders zeggen dat zowel de verkoper als de installateurs prima werk hebben geleverd. Zelfs een extra sleuf graven (wat niet bij de geplande werkzaamheden hoorde) werd gedaan. Zeer tevreden.

Goed advies en nette installatie.

Bij adviesgesprek wordt aangegeven dat klant terug kan vallen op Energiewonen voor het terug vragen van de BTW. Later blijkt dat dit tegen betaling door een derde kan worden geregeld. De installatie verliep vlot en netjes.

Goed advies, duidelijke offerte en snelle installatie

Energiewonen heeft ons de verschillende mogelijkheden goed uitgelegd zodat we een goede afgewogen keus konden maken. Afspraken werden goed nagekomen en de installatie verliep vlekkeloos en snel. De panelen beginnen meteen met stroomleveren! Laat de zon maar komen!

Gewoon top!

Van offerte tot plaatsing een hele goede en klantgerichte service. De implementatie verliep super goed. Binnen 2 uur was alles klaar en had ik al mijn eerste minuten eigen stroom opgewekt. Wil je een zorgeloze oplossing dan is Energiewonen aan te raden. Ik hoefde alleen koffie te zetten, een app te downloaden en de btw terugvragen. En ook dat kunnen ze voor je doen.

Snel en netjes gewerkt.

Prettig en goed.

duidelijke uitleg over de zonnepanelen

Het eerste gesprek met Leen Kuiper was erg verhelderend. We zijn goed voorgelicht over de mogelijkheden. Na geregeld contact met Leen via email, zijn we accoord gegaan met het aanbod en we zijn erg tevreden over de verdere afhandeling van de order. Afgelopen dinsdag zijn de panelen geplaatst en dit is erg vlot gedaan door leuke, beleefde jongelui. Ook de contacten met het kantoor verliepen heel soepel.

Fantastisch

Van begin tot oplevering zeer behulpzaam met antwoord en op raad en daad

Alle afspraken nagekomen top instalatie

Uitermate vriendelijke monteurs Die alles conform de opdracht hebben uitgevoerd, Ook het aanpassen van het legpatroon door hun bedacht was top Alles werkend opgeleverd. Gewoon goed bedrijf. Ga ze zeker aanbevelen

Zeer professioneel, snel en netjes

Erg blij met het goede advies, de professionele installatie en ook het open staan voor eventuele aanpassingen in overleg. Als ik mijn ervaringen naast die van anderen leg met andere installatie partijen: zeer tevreden!

Uitstekende service deskundige monteurs

Vlot, deskundig meedenkend en behulpzaam

Goede vriendelijke service

De panelen zijn anders geplaatst als in de werkbeschrijving anders zouden ze niet passen.

Vriendelijk en professioneel!

Vriendelijk en professioneel!

Keurig volgens afspraken geïnstalleerd.

Heldere offerte. Snelle en duidelijke communicatie. De zonnepanelen werden al na 3 weken door prima vakmensen geïnstalleerd. Om 12.00 uur was de klus geklaard.

Zeer goed!

Alles prima verlopen van 1e gesprek tot oplevering, zeer tevreden!

Top, lekker snel en mooie prijs

Ik ben er blij mee! Ook leuk dat je direct inzicht hebt via de app.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede