Goed advies, goede info over de voortgang, korte wachttijd en snelle leverin

Zie bovenstaand

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Blij met mijn zonnepanelen was de installatie heel eenvoudig.

Blij met mijn zonnepanelen was de installatie heel eenvoudig.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Fijn traject geweest met een mooi eindresultaat

Het gehele traject heeft wat voeten in de aarde gehad, niet speciaal toe te rekenen aan Energiewonen. Want de eerste afspraak, toen was het slecht weer en veel wind. Toen is alles zoveel mogelijk voorbereid en moest er een 2de afspraak komen. In die 2de afspraak zijn de panelen op het dak gelegd en aangesloten. Op zich prima. Alleen, men heeft wel de netwerkkabel gemaakt en aangesloten alleen niet goed genoeg. Daarom kreeg ik via de website/app geen gegevens te zien. Er moest dus een (korte) 3de afspraak komen om de netwerk kabel te voorzien van nieuwe connectoren (beide kanten van de kabel). Het was een beetje slordig van de monteurs om niet te controleren of de <S> OK op het display van de omvormer verscheen. Nu werkt alles wel, maar door deze 3de afspraak geen 5 sterren.

Goede service en vriendelijk personeel

Het proces is zeer voorspoedig gelopen, vanaf het eerste gesprek t/m installatie en oplevering. Prima organisatie.

goede service en betrouwbaar

Afsprake worden nagekomen, snelle service, zeer goede kwaliteit en professioneel personeel.

Erg goed, van verkoop tot levering.

Nu nog even wachten hoe alles zich houdt, de panelen liggen er net een dag op. Adviseur wist waar hij het over had. De installatie is naar tevredenheid uitgevoerd. Wat niet duidelijk was werd keurig overlegd. Hebben een en ander keurig opgeleverd.

zeer goede service en vriendelijk en deskundig personeel.

Zeer goede service. Alles keurig gemonteerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

vakkundig, doeltreffend beleefd

Montage is vakkundig uitgevoerd, vriendelijk en beleefd personeel, elke fase in de montage werd aangegeven/overlegd. Zorgvuldige uitvoerjng, alles werd na afloop schoon achtergelaten.

Vriendelijk duidelijk zoals het hoort

Ja wat moet ik zeggen,het kan niet beter. Prima vakmensen,zowel de vertegenwoordiger,alsook het montage team. Willem

Bedrijf maakt degelijke en professionele indruk

Goede ervaring, reëele voorlichting, duidelijke offerte en levering zeer naar wens uitgevoerd. De communicatie na acceptatie van de offerte over de datum van levering liep niet geheel naar wens, mede omdat de andere deelnemers (buren) aan het project in tegenstelling tot de afspraak ineens niet waren ingepland en 14 dagen geleverd krijgen.

Deskundig en vriendelijk personeel

Het voortraject en uiteindelijke installatie was perfect

Snel, duidelijke uitleg, netjes gewerkt

Duidelijke uitleg bij advies gesprek. Bij installatie werd zorgvuldig gewerkt. Installatie werd snel en vakkundig opgeleverd.

Professioneel, afspraken nagekomen

Goed advies montage vlot en vakkundig, duidelijk aangeven wat men wil en de monteurs denken mee.

Verstand van zaken en hardwerkende monteurs

Nette aflevering

Goed advies, goede offerte en keurige uitvoering op de afgesproken dag en tijd.

Na een goed vooronderzoek een juist advies gekregen. De offerte was concurrerend. De zonnepanelen zijn keurig gemonteerd op de afgesproken dag en tijd.

Alles naar wens en volgens afspraak

Van begin tot eind is alles naar wens en volgens afspraak verlopen.

Goede service en afspraken keurig nagekomen.

Alles is keurig volgens planning gedaan. Zouden eerst terug moeten komen ivm te weinig rails om te bevestigen. Dit is uiteindelijk dezelfde nog gebracht zodat de klus alsnog afgemaakt kon worden.

geweldig

Ik ben zeer tevreden alles waar wens verlopen.

Vriendelijk/keurig personeel, harde werkers, snelle maar goede uitvoering

Vriendelijk/keurig personeel, harde werkers, snelle maar goede uitvoering

In de basis uitstekend, maar een paar steken en dakpannen laten vallen

In de gehele lijn ben ik gewoon heel tevreden en is Energiewonen een uitstekende club om mee te werken, goede organisatie, zaken strak geregeld. Ook qua prijs is het behoorlijk ok, al raad ik altijd aan om minimaal 1 andere offerte op te vragen bij een andere partij. Onderstaande dingen heb ik toch moeite mee: - een keiharde knal in de achtertuin. Dakpan was gevallen bij het trekken van een kabel. De zonnepanelen werden gelegd aan de voorkant van het huis en dit was aan de achterkant. Mijn dochtertje was net thuis gekomen. Als zij de dakpan op haar hoofd gekregen had dan was het mogelijk heel slecht afgelopen. Gevallen dakpan werd ook niet even opgeruimd. - De man op het dak ging kijken hoe de pannen moesten liggen en ging ongevraagd tussen de planten staan bij de overburen. Mevrouw was boos.

Het systeem is goed opgeleverd. Er is ook met ons meegedacht omdat we na de offerte teruggebeld werden. Het was i.v.m. de aanschaf van een airco toch beter om een aantal extra panelen te nemen. Het enige puntje van kritiek is dat op de dag van oplevering de lan verbinding niet werkte. Hier moest na een paar weken een ander team extra voor terugkomen.

Professioneel team, vriendelijk en duidelijk in de uitleg

De monteurs kwamen stipt op tijd, kwamen professioneel over en gaven een duidelijke uitleg over de werkzaamheden

Van offerte tot oplevering prima

Van offerte tot oplevering zijn alle afspraken op tijd nagekomen.

Top geregeld!

Ondanks dat het even fout ging, uiteindelijk helemaal goed opgelost.

Goed en snel

Prima bedrijf, men doet wat men zegt.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede