Vriendelijk en goed werkend personeel

Zeer vlot gewerkt en ook netjes. Helaas zijn de panelen niet in het midden geplaatst wat een minder fraai uiterlijk geeft.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goeie service en houden zich aan alle afspraken.

Na het bezoek van de vertegenwoordiger Robin Bottenheft een goed gevoel. Anderen doen het per telefoon of mail af en dat is niet altijd goed. Monteurs weten echt wel wat ze doen en mogen gewaardeerd worden. Uiteindelijk moeten zij het dak op. Top gedaan en tevreden.

Deskundig advies en installatie.

Correcte afhandeling. Nemen tijd voor vragen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

eerlijk en open advies

Albert heeft ons op een open en eerlijke wijze geadviseerd. Dacht ook mee met bijvoorbeeld het wegwerken van de leidingen hetgeen andere partijen hebben nagelaten.

Deskundig en meedenkend personeel

Vriendelijk en deskundig personeel. Installateurs denken mee over een kwalitatief goede en veilige oplossing.

Heel goed verlopen.

Heel goed advies van de heer Kuiper, ook de installatie is vlekkeloos verlopen. Ik heb het bedrijf al bij andere aanbevolen

Werken netje en vlot en denken mee ook waar het beste de omvormer geplaatst kan worden.

Goede uitleg en correcte naleving van de afspraken.

Duidelijk verhaal en scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Het advies ter plekke heeft mij de doorslag gegeven. De uiteindelijke installatie verliep zonder enige moeilijkheden en is netjes uitgevoerd.

prima werk geleverd

Prima op afgesproken tijd begonnen. Probleem met verbinding naar meterkast op goede en creatieve wijze opgelost ( via een niet meer ingebruik zijnde pijp voor de mechanische luchtafzuiging) Monteurs waren vriendelijk en correct

Zowel binnen als buiten alles netjes afgewerkt

Duidelijk snel en correct

Goed werk geleverd

Tot nu toe super tevreden. Alles eigenlijk perfect gelopen. Via mijn zwager aan Energiewonen gekomen, maar geen moment spijt gehad. Duidelijk verhaal, duidelijke offerte en nu maar hopen op veel zon op de panelen.

Goede service, prima prijs kwaliteitsverhouding

EnergieWonen heeft me goed geadviseerd bij de aanschaf en montage van 10PV panelen. Prettig om te weten dat EnergieWonen is aangesloten bij een waarborgfonds

Uitstekend advies, materialen en werkende installatie

EnergieWonen heeft ons uitstekend geadviseerd en een goed werkende installatie opgeleverd. Dat is bijzonder, want bij ons dak was het passen en meten en het ging maar net. De installatie is probleemloos verlopen en sindsdien hebben we een goede opbrengst.

Goede ervaringen vanaf het offertetraject tot en met de realisatie.

Had na de offerte begrepen dat nog iemand langs zou komen om de situatie op te nemen en de beste kabeltrace’s en plaats voor de omvormer vast te stellen. Daarbij zou ook een legplan worden gemaakt. Heb na zelf bellen wel de werkbrief ontvangen maar er is niemand van EW meer langs geweest. Installateur is voortvarend aan de gang gegaan en heeft de installatie vakkundig en netjes aangelegd.

Klantgerichte en persoonlijke benadering

Tijdens het proces zijn we goed begeleid en konden we met al onze vragen terecht, dus was nooit een probleem. Ook is er voordat de zonnepanelen geplaatst werden een schouw geweest om zo precies te bepalen waar en hoe de bekabeling gaat lopen. Helaas werd op de dag van installatie duidelijk dat wat we besproken en afgesproken hadden, niet mogelijk was. De bekabeling moest anders dan vooraf tijdens de schouw was afgesproken. Gelukkig zijn de installateurs ervaren en pro-actief. De oplossing was uiteindelijk top en naar tevredenheid uitgevoerd.

Een prima bedrijf om aan te bevelen. zeer professioneel en uitstekende service.

Na een gesprek met een adviseur, mijn keus kunnen maken en mede door de professionele wijze die energie wonen hanteert met goede garanties en service een goed systeem aangeschaft.

Goede communicatie en vlotte installatie

Goed eerste contact met de vertegenwoordiger die thuis langs kwam. Hierdoor weet je in ieder geval zeker dat er geen rare verrassingen tevoorschijn komen op de installatiedag die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Op de installatiedag verliep alles soepel en in twee uur lag alles op het dak.

helaas vond ik de afwerking niet netjes

Advies was goed . Monteur binnen was netjes alleen de monteurs op het dak waren niet netjes Ze hebben het afval gewoon van 3 hoog naar beneden gegooid op de hoek, en laten liggen .buren kwamen KLAGEN. Het kapje van de centrale afzuiging waar de kabels naar binnen gaan was stuk gemaakt als hij er af had gegaan, kan ik waterschade krijgen van de regen. de op geschoven steentjes waren niet netjes meer uitgespreid. heb mail gestuurd en zeggen we zullen het door sturen.

Alles prima en netjes verlopen.

Goede afloop van begin tot einde.

Goede service en vriendelijk personeel.

In aanvulling daarop, ook professioneel en deskundig. Kortom zeer tevreden.

Goed verhaal betaalbaar,betrouwbaar en goede service

Zie boven Rick had een eerlijk en duidelijk verhaal precies zoals het is Duidelijke afspraken hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.Instalatie door zeer ervaren personeel. Wij zijn zeer tevreden over alles Gr fam v Heuveln

sevice en kwaliteit prima in orde

alles snel en efficient geleverd en geplaatst terwijl ik toekeek

uiterst professioneel bedrijf met afspraak is afspraak

Goed adviesgesprek met snelle follow up. Administratief ook goede en snelle reacties, met top installatie en een zeer nette oplevering. Geen moment twijfel of spijt gehad dat wij met Energie Wonen in zee zijn gegaan!

Keurig aangesloten en opgeleverd

Installateurs kwamen netjes op tijd en hadden de klus binnen 4 1/2 uur volbracht. Omvormer en kabels op de door mij gewenste plek. En alles netjes weggewerkt / afgewerkt. Prima dus.

Prima service, goede afstemming en afspraken worden goed nagekomen

Prima!

Bonnetstraat 53