Goede service, netjes gewerkt

Ik heb me vanaf de oriëntatiefase tot levering zeer goed geholpen en begrepen gevoeld. Ook het meedenken over waar ik de batterij zou plaatsen vond ik prettig. Uiteindelijk is hij netjes geplaatst en alles mooi afgewerkt.

Snel, goed en vriendelijk

Goede communicatie en snelle service. Gedaan wat er van wordt verwacht.

Vakkundige plaatsing

Kundige vaklui, vooraf planning besproken met hen en tijdig ingelicht over de stappen die ze namen op elk moment.

Goeie service

Goeie service.

Heb goed ervaring gehad ,van af begin tot eind goed uitgelegd wat ik op jaarlijks kan besparen aan stroom..en monteurs waren ook Heel vriendelijk en hebben uitstekend werk geleverd. Ben heel blij dat ik panelen door essent heb laten doen.

Netjes

Zonnepanelen via Essent Zon besteld en laten installeren; deskundig advies; heldere communicatie omtrent afspraken en installeren; netjes opgeleverd. Compliment!

Niet voor 100% tevreden over de installatie van de thuisbatterij

Tijdens de schouw heeft een medewerker van EnergieWonen de installatie in de meterkast beoordeelt en de plaats van de thuisaccu. Op de installatie in de meterkast waren geen opmerkingen, voor de plaats in de berging moest er ruimte gemaakt worden, deze ruimte tegen de binnenmuur was vrijgemaakt voor de plaatsing van de thuisaccu. Bij het plaatsen van de thuisaccu gaf de monteur aan dat deze onvoldoende was, de thuisaccu kon wel tegen de binnenmuur geplaatst worden als er de aanwezige stelling verwijderd zou worden. Ik heb direct de stelling verwijderd en de monteurs zijn de thuisaccu gaan installeren. Bij de aanpassingen in de meterkast gaf de monteur aan dat er een probleem was, er waren 2 hoofdschakelaars in de groepenkast en hij moest de groepenkast ombouwen. Na de werkzaamheden gaven de monteurs aan dat de thuisaccu werkte en dat ik met een app de werking kon controleren, geen uitleg over de thuisaccu, app en programma Slim Sturen. Bij het inruimen van de meterkast bleek dat de monteurs het dubbele stopcontact voor de stofzuiger en gasdetector ongevraagd gebruikt hebben voor de stroomadapter voor de swich en GrindX-box. De cat kabel tussen de GrindX en Router was te kort en hing van de groepenkast langs. Voor de voeding van de stroom adapters is er een extra wandcontactdoos met eigen automaat aangebracht en de cat kabel vervangen door een langere cat-kabel. Van de thuisaccu en GrinX is geen documentatie of garantiebewijs achtergelaten, ik kan niets teruglezen over menuscherm op de thuisaccu of over de werking van de app.

Snelle en goede montage

Essent komt afspraken na, de monteurs zijn kundig en vriendelijk

Snel en goed

De mannen waren er op tijd bij en erg vriendelijk Ze hadden allemaal hun eigen taak en het waren allemaal vakmensen Ze werkten snel, goed en schoon

Nakomen wat is afgesproken

Nadat we al eerder zonnepanelen hebben gekocht, hebben we tot een uitbreiding besloten. EnergieWonen heeft eerst een offerte uitgebracht tijdens een huisbezoek en is daarna de afspraken nagekomen. Het leggen van de zonnepanelen is zonder enig ongemak voor ons verlopen.

netjes afgewerkt

Prettige sales, mindere schouw en top installatie

Over het algemeen een goede en prettige ervaring over de aanschaf en plaatsing van de de thuisbatterij, maar ook het mindere punt de zogenaamde schouw wil ik niet onbenoemd laten. Na diverse gesprekken met een kundige en meedenkende adviseur en vergelijk met andere andere aanbieders is onze keuze gevallen op Essent EnergieWonen. En daar komt met de vervolgstap ook het verbeterpunt in het traject naar voren de schouw. Waar diverse andere aanbieders een offerte bepalen nadat een fysieke schouw heeft plaatsgevonden, vindt deze bij Essent EnergieWonen pas plaats nadat er akkoord is gegeven op de offerte. Er is 2x een schouw geweest, waarbij het resultaat van de 1e schouw niet naar wens was. Na interventie en contact met de adviseur is er een 2e schouw geweest, maar deze heeft niet gedaan wat er afgesproken was. Uiteindelijk is het goed gekomen na hernieuwd contact met en interventie door de adviseur, maar al met al een mindere ervaring met de schouwers. Installatie is netjes en kundig uitgevoerd. Alles is opgeruimd achtergelaten. Top.

alles keurig geinstalleerd

alles is naar tevredenheid gedaan , alleen kon het opruimen wat beter en de uitleg over de batterij heb ik gedeeltelijk zelf uit moeten zoeken met iemand anders .

Vanaf het adviesgesprek tot en met de installatie van de zonnepanelen is alles correct en volgens afspraak verlopen.

Vlotte installatie

Na het bezoek van de adviseur duurde het enige tijd voordat de daadwerkelijke installatie plaatsvond. De installatie werd vakkundig uitgevoerd.

Alles verliep uitstekend volgens planning.

Alles is precies zoals afgesproken. Geen enkel probleem tijdens de installatie. Het werkt verder uitstekend.

Super goed gedaan

Goede info en begeleiding

Duidelijk uitgelegd afspraken nagekomen

Blij met de zonnepanelen!

De installatie van de zonnepanelen is uitstekend verlopen. Deskundige monteurs deden het vlot en netjes. Wel maakten de geluiden van de werkzaamheden op het dak soms de indruk dat ze wat onvoorzichtig te werk gingen. Maar dat kan ook aan het dak liggen. Uitleg was verder duidelijk. Toen we achteraf nog wat vragen hadden, was het niet helemaal direct duidelijk waar we die vragen moesten stellen. Uiteindelijk wel gevonden, en netjes antwoord gekregen.

alles prima geregeld

Ik werd goed voorgelicht en kon later ook vragen stellen die snel werden beantwoord. De montage verliep prima.

In het begin ging het iets troef Probleem is netjes opgelost Wij zijn nu zeer tevreden

Fijne ervaring met dit bedrijf en deskundig personeel.

Mooier verteld, weinig uitleg

De mensen die het aangelegd hebben, hebben goed werk geleverd. Maar als je bijna 10.000 euro besteed hebt en je krijgt op het einde van de installatie te horen dat ik een app moet downloaden (is ons niet verteld) en je moet er maar een beetje mee spelen om het te snappen, vind ik nogal een dingetje. Wij snappen die app niet en hoe moeten wij het dan uit onszelf leren? Van te voren is ons veel mooie dingen verteld, maar achteraf vind ik dit heel slecht.

Gedaan wat ze beloofde

Alles liep volgens plan

Goed advies en goede en nette monteurs

Ik ben niet zo voor zonnepanelen maar de uitleg was duidelijk en gelukkig niet opdringerig. Het leggen is goed verlopen en netjes gewerkt

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede