Snelle en nette montage, vriendelijke installateurs.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goed persoonlijk contact en snel werkend systeem

Het hele proces van het eerste contact tot en met de oplevering is prettig verlopen. De adviseur bespreekt de wensen en mogelijkheden bij je thuis ipv een offerte via internet. Daarna volgt een inspectie thuis om te beoordelen of alles ook daadwerkelijk haalbaar is. Vervolgens was het wel een aantal weken weken wachten voordat we iets hoorden over een installatiedatum. Na planning van de installatiedatum duidelijke informatie gekregen over wat er gaat gebeuren en wat je kan doen in de voorbereiding om de installatie soepel te laten verlopen. De feitelijke installatie is soepel verlopen. Die aardige kerels hebben in een middag alles in orde gemaakt en werkend opgeleverd. De dag erna de inloggegevens ontvangen waarmee de opbrengst te monitoren is. Dik tevreden dus. Waarom dan geen 10? De afwerking van de bekabeling binnen zou gebeuren met een buis terwijl kabelgootjes waren toegezegd. Deze heb ik zelf nog gekocht en geplakt om de boel mooier af te werken dan met buizen het geval zou zijn. Klein puntje maar daardoor niet helemaal perfect.

Alles uitstekend verlopen, zeer goede communicatie, planning en uitvoering! De monteurs ook zeer vriendelijk, correct en snel. Geen enkel min puntje voor wat ons betreft. Ga zo door!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel!!! Afspraken kloppen

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel, afspraken kloppen!!!

Werkt perfect

Goede samenwerking

Professioneel en meedenkend👍

Met vol tevredenheid.

zeer goede service en prettig kontact

alles is naar wens uitgevoerd iom met de monteurs.

prettige 'jongens' met verstand van zaken en het is erg mooi geworden.

prettige 'jongens' met verstand van zaken en het is erg mooi geworden. de IPad zou goed uitkomen ;-)

zie toelichting

Goed geadviseerd, jammer dat men de bekabeling buitenom wilde leggen vanwege door vloer/plafond boren en de koof niet serieus werd genomen door schouwer. Netjes afgeleverd met uitleg.

Goede voorlichting en heldere communicatie.

De voorlichting inzake de zonnepanelen was adequaat, de communicatie via email is helder. De installatie verliep vlot en werd erg netjes uitgevoerd.

Afspraak maken ging vlot en het en adviesgesprek verliep soepel en professioneel. Goede ervaringen met dit bedrijf.

kennis van zaken en doorwerken en beleefd.

heel goed, er is een geweldig goede samenwerking onderling en kennis van zaken en vakmanschap. zo gezegd; geen omkijken naar!!

Er wordt gedaan wat wordt beloofd.

Na een goed gesprek met de adviseur werd alles keurig netjes op tijd en volgens afspraak geleverd. De adviseur luistert goed naar de wensen van de klant en komt met suggesties en oplossingen voor praktische zaken. De monteurs leveren goed werk en werken snel. In een paar uur draaide het systeem.

Uitstekende begeleiding tijdens het hele traject van intake t/m werkend systeem.

Geen "satelliet-offerte", maar een consultant die op huisbezoek kwam en de tijd nam om alle (on)mogelijkheden te bekijken, goed meedacht met onze wensen en uiteindelijk een komplete werkinstructie maakte waarin opgenomen het legplan van de zonnepanelen, kabeltrajecten, positie v.d. omvormer, meterkast-indeling enzovoort, kortom: alles werd in detail bekeken en vastgelegd, geen kans op tegenvallers. Dat laatste bleek ook toen enkele weken later het systeem gemonteerd werd. Keurig op de afgesproken tijd arriveerden 3 monteurs die zich eerst netjes voorstelden, daarna samen met ons de hele installatie doorspraken en vervolgens aan de gang gingen: zonder tegenvallers, precies volgens afspraak en het systeem binnen enkele uren gereed en werkend. Wat een leuk moment om je energiemeter in de meterkast ineens te zien terugdraaien en te beseffen dat jouw installatie energie aan het terugleveren is aan het energiebedrijf! Lof en waardering dus voor de consultant en de monteurs, maar er is meer, want op de achtergrond werkte de administratie van EnergieWonen hard om ons zo goed mogelijk te begeleiden in de aanloop naar- en nazorg van een werkend zonnepanelensysteem: we ontvingen van hen op gezette tijden tips en herinneringen, bijvoorbeeld: hoe we de btw zelf konden terugvragen, aanmelding van onze installatie bij het energiebedrijf, tips voor de dag van installatie, aanmelden bij Solaredge zodat we de prestaties van onze installatie konden monitoren, enzovoort: een prima ondersteuning! Kortom, zijn wij tevreden? NOU EN OF!

Op de afgesproken tijd, zeer vriendelijke jongemannen en deskundig.

Eerst goed overleg over hoe we het wilden hebben. Gelijk aan de slag. Het werk werd vlot uitgevoerd. Een zo'n zonnepaneel weegt 18 kg. Voor die jongemannen geen probleem ladder op en het dak op.

aardig personeel

Communicatie is prima verlopen evenals de afspraken Alleen de uitvoering met name veiligheid is gewoon slecht Alhoewel deze wel in de prijsvorming word meegerekend wad ook normaal is vind ik heb ik er totaal niets van terug gezien. Ik wil dit nog een keer met Kees bespreken

Duidelijk en vriendelijk

Duidelijke en vriendelijke adviseur. Denkt met mij mee. Goede prijs. Enige nadeel is dat de app van GoodWe/SEMS ingericht is voor bedrijven en niet voor privaat. Installateurs werkten netjes en snel.

Correcte levering en snelle montage

Behalve duidelijkheid over voorbereidingen en volledigheid van informatie waar wel wat puntjes op de i kunnen verder een prima ervaring. Correcte levering, snelle montage door kundige monteurs en tot nu toe prima functionerend systeem

Zie onderstaand

Prima afgestemd team en vakkundige plaatsing

Prima communicatie, snelle installatie en plezierg team

Goede contacten met de Heer Schaap ,afspraken worden nagekomen installatie door goede vakmensen, netjes gewerkt in goed oveleg

Goede voorlichting en prima in de contacten

Prettig om mee te werken

Goede service en afspraken worden nagekomen.

We waren een kritische klant met veel vragen maar de adviseur bleef geduldig. De montage verliep op zich goed maar ivm afwijkende dakpan ontbraken de juiste beugels voor montage. Die werden netjes gebracht. Door het later wijzigen naar een groter paneel bleken echter ook de montage rails een paar centimeter te kort. De monteurs waren oprecht teleurgesteld dat zij het tóch niet in één keer konden opleveren. Dit is een andere dag keurig opgelost.

Vakkundig, goede service en meedenkend

Vakkundig, goede service en meedenkend

Goed en snel

Na akkoord een snelle afspraak voor de planning. De monteurs waren aardige jongens en hebben netjes werk geleverd

Vriendelijk en goed werkend personeel

Zeer vlot gewerkt en ook netjes. Helaas zijn de panelen niet in het midden geplaatst wat een minder fraai uiterlijk geeft.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede