Slechte aftersales

Bij een standaard 'leeg' dag zal het vast een prima bedrijf zijn. Echter, wij hadden Energiewonen benaderd omdat we benieuwd waren óf en hoeveel zonnepanelen wij nog op ons dak zouden kwijt kunnen naast de reeds aanwezige zonnecollectoren. De adviseur is langsgekomen en heeft een inschatting gemaakt vanaf de grond op basis van de lengte van de dakpan, etc. Er zouden 8 panelen op het dak passen. Er zou echter nog een technische schouw plaatsvinden. Hieruit bleken het 6 panelen te worden. Bij deze schouw is overigens niets gemeten, dit vonden we al vreemd maar je gaat er vanuit dat men weet waar hij mee bezig is. Afgelopen woensdag zouden de panelen geplaatst worden. Helaas hadden de installateurs al naar enkele minuten (vanaf de grond!) de inschatting gemaakt dat de zonnepanelen niet op ons dak gingen passen. Uiteraard hebben zij alsnog nagemeten en alle mogelijkheden bekeken, met als conclusie dat er (met veel moeite) slechts 4 panelen op ons dak zouden passen. Dit was echter technisch niet mogelijk, omdat het systeem minimaal 6 panelen nodig heeft om op te starten. Conclusie, de heren zijn onverrichter zake vertrokken en wij zijn helaas een illusie rijker en enkele vrije dagen armer... We begrijpen werkelijk niet hoe dit mogelijk is na een inschatting van de verkoper én een schouw. Daarnaast zagen de monteurs vanaf de grond al dat het niet paste, waarom is dit tijdens de verkoop en de schouw niet opgevallen? Hierop hebben we contact geprobeerd op te nemen met onze adviseur en zijn voicemail ingesproken. Hierop kwam geen reactie. Via Whatsapp zag ik dat hij al een week niet online was geweest. Vervolgens heb ik zelf contact gezocht met Energiewonen. Zij gaven aan dat de betreffende installateur op vakantie was en verzochten ons een e-mail te sturen. Nu inmiddels 3 werkdagen na de mislukte plaatsing hebben we nog niets van Energiewonen vernomen....

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Professionele uitvoering

Van begin (bezoek adviseur) tot en met plaatsing panelen deskundig en vriendelijk personeel. Zeer tevreden

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Snel en professioneel

De adviseur was deskundig, de uitvoerders waren goed geïnstrueerd en bekend met de situatie en communiceerden goed tijdens de uitvoering van het werk. Administratieve afhandeling en communicatie ook heel prettig en duidelijk. Minimaal minpuntje: de uitvoerders kunnen het na het werk iets netter achterlaten.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

vlotte en correcte werklieden

- goede kennis van zaken - vlotte werkwijze - correctheid

Profesionele en duidelijke procedure en uitvoering.

Het hele proces van de eerste informatie tot en met de levering van de zonnepanelen wordt duidelijk en goed begeleid. Goede en klantvriendelijke service.

Vriendelijk, kennis van zaken

Heel prettig dat de adviseur ter plekke komt om de situatie te bekijken. Goed advies. Prettige en vakkundige monteurs.

Volgens afspraak en keurig gemonteerd

Vriendelijke monteurs, geheel volgens afspraak en keurig gemonteerd

Professioneel, met goede producten.

Goede afspraken, geen verassingen. Montage netjes uitgevoerd.

Zeer makkelijk en goed.

Alles ging goed, alleen kwamen ze drie uur eerder dan verwacht omdat er een klant tussen uitgevallen was. Maar we waren toch thuis, dus géén probleem. Als Hollanders, geven we niet zo snel een 10. (-;

Goed advies en duidelijke communicatie

Prima advies gekregen; duidelijke offerte en na enkele maanden na offerte zijn er nu 10 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd. Installatie verliep vlot en de monteurs zijn vriendelijk. Wat ons het meeste beviel was het goede advies aan huis en de duidelijke, snelle communicatie. Per email ontvingen wij een duidelijke offerte, uitgebreid werkplan met betrekking tot de installatie en vooral allerlei aanwijzingen en tips om de installatie vlekkeloos te laten verlopen en aanwijzingen met betrekking tot netbeheerder, verzekeraar (opstal), energie leverancier en belastingdienst (btw).

Alles tot nu toe correct verlopen

2.5 uur werk 12 panelen op het dak en aangesloten dat het zo snel kan

Hele goede ervaring vriendelijke tussen persoon. Die alle tijd voor je neemt om alles uit te leggen. De monteurs vlot en snel (na dat ze de koffie die ik aangeboden heb ) Was nog een klein probleem met de mail Gebeld netjes telefoniste die binnen 15 min het probleem opgelost heeft Top ervaring

goede communicatie, afspraken worden nagekomen

goede communicatie, snelle respons op vragen na akkoord geven opdracht, alles snel in werking gezet en de zonnepanelen snel geplaatst

De uiteindelijke montage is tot volle tevredenheid afgerond

Contact met en informatie van Tjicco Uilkema was prima. Helaas begon het proces na de bestelling met beloftes over levertijd, die niet kon worden waargemaakt. Afspraken over de schouwing liepen niet goed, ten eerste werd de schouwing gepland in onze vakantie, terwijl ik onze vakantieperiode had opgegeven. Na verandering van de nieuwe afspraak datum kwam er die hele middag niemand opdagen, zodat we opnieuw met de schouwer een nieuwe afspraak moesten maken. Dit lukte nog net voor onze vakantie. De montage door de 2 man van GewoonZon geschiedde helemaal perfect. Daar waren we zeer tevreden over.

Een heel goede en duidelijke begeleiding gedurende het hele proces

Vanaf de eerste stap, het aanvragen van een offerte, tot en met het plaatsen van de zonnepanelen, niets anders dan lof voor de wijze waarop EnergieWonen dit heeft gedaan.

Plezierig contact, ondanks onduidelijkheid over tweede schouwing

We hebben wel even wat moeite moeten doen voordat de aanvraag rond was, maar daarin zijn wij prima begeleid. Uiteindelijk is het hele proces prima verlopen. Wij zijn benieuwd naar de eerste inzichten!

Vriendelijk personeel

Klant vriendelijk en goede service

Vakbekwaam en gemotifeerd personeel actief vriendelijk complimenten

Vakbekwaam en gemotifeerd personeel zeer actief en vriendelijk anders gezegd zeer tevreden complimenten.

Perfect bedrijf !

Het totale pakket klopt bij jullie , het eerste contact om een afspraak te maken en kreeg daar gelijk een bevestiging van en toen kwam Michel Oosterkamp langs om alles door te nemen en alles duidelijk toe te lichten en hij heeft ook gelijk de offerte gemaakt. Vervolgens hier akkoord op gegeven en ook weer alles duidelijk op papier gezet. De montage verliep ook heel goed, er kwamen 3 monteurs en alles goed gemonteerd en duidelijk verteld hoe alles werkt !

Goed personeel, vriendelijk

Gestroomlijnd proces van offerte tot plaatsing.

Bezoek aan huis door verkoper die direct al een goed voorstel deed zonder opdringerig te zijn. Tijdens het hele traject duidelijke informatie. Heel fijn dat er ook eerst een schouw was om de kabel naar de meterkast aan te leggen. De plaatsing van de panelen was daarna dan ook in een paar uurtjes klaar.

goede service

prima personeel

Personeel met verstand van zaken.

Snelle levering en plaatsing. Alleen geen veiligheid maatregelen genomen (geen harnas/kabels)

zeer goede service en vakbekwaam personeel !

Zeer goede kennis van zaken, duidelijke uitleg vooraf en ook advies wat wel en niet te doen, meedenken! Zeer goed op de hoogte gehouden van de vorderingen m.b.t. levering panelen en betalingen. Zeer vriendelijke en vakbekwaam personeel met nette afwerking en alle verpakkingsmaterialen werden weer keurig meegenomen. Al met al een zeer tevreden klant, die jullie ook zeker gaat aanbevelen bij mensen in mijn omgeving! Met vriendelijke groet, Wim Steenbekkers

Goed eindresultaat en prima mensen waarmee afspraken te maken zijn

Monteurs waren keurig op tijd, even de installatie afspraken doorgenomen met elkaar en werden de panelen vlot geplaatst en is de werking van de omvormer uitgelegd. Wij zijn uiterst tevreden of de monteurs , het bedrijf en uiteraard de installatie.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede