Betrouwbaar en alles volgens afspraak

Installateurs waren klantgericht, stelden zich voor en waren correct. Werkzaamheden waren af binnen de gestelde tijd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Snel en goed

Goed gesprek gehad met adviseur. Snel duidelijkheid over (on) mogelijkheden en kosten. Uiteindelijk 12 panelen op platdak. Uitvoering verliep wat rommelig door ontbreken van onderdelen frame. Eenmaal aangevuld kon het systeem bijna helemaal geplaatst worden. Op het laatst kwamen ze er achter dat er nog een afdekpaneel ontbrak. Zou eerstvolgende werkdag alsnog worden aangebracht. Heeft uiteindelijk 1,5 week geduurd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

vriendelijke personeel. Keurig en beleefd

Snelle afwerking met goede improvisatie voor bekabeling naar meterkast.

Vriendelijk personeel, Snel en professionele aanleg

De installatie van de panelen moets in 2x nadat bleek dat de standaard beugels niet geschikt waren voor onze dakpannen. Direct nieuwe afspraak gemaakt om 2 weken later de panelen te komen leggen. Zeer vriendelijke medewerkers. Aanleg installatie ging erg snel. 1 verbeterpunt, graag de tape en afval van draden die opstraat vielen volgende keer ook even opruimen.

Nooit meer bij Energie Wonen.

Wij zouden nu niet meer met Energie wonen in zee gaan er is teveel gebeurd en laten je zitten. En nu is het nog niet in orde kapotte dakpan, en ik heb reserve pannen, kan geen kwaad vertellen ze dan, ik heb overal foto's van. Bij een dak afkitten gebruiken ze witte kit in het zicht.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Veel moeite

Netjes,snel en professioneel geregeld.

We hebben de app nog niet en de eerste resultaten dus ook nog niet. Daar kan ik nog geen mening over geven. Verder alles strak en netjes geregeld.

Kan niet beter!

Als eerste met de offerte. Goede prijs. Prima voorlichting. Altijd direct antwoord, of over de telefoon, of over de mail. Over de installatie: alleen maar goed.

zeer tevreden

hele prettige medewerkers zeer correct . ben zeer tevreden .

Ga gerust in zee met EnergieWonen!

Alle correspondentie met EnergieWonen verliep vlot. Monteurs waren keurig op tijd. Waren vriendelijk en kundig en goed op elkaar ingespeeld. Ter plaatse was er nog overleg met ze mogelijk. Alles was keurig afgewerkt. Ik heb dit bedrijf al bij heel veel collega's, vrienden en kennissen aanbevolen.

Netjes en schoon gewerkt. Top

Volledige, duidelijke info en vriendelijke, vlotte afhandeling

De e-mail informatie bij elke stap in de voortgang was prettig.

Zeer bewuste handelingen van de monteurs grote waardering hiervoor!!!

Goede communicatie en met humor !!! In 3,5 uur was deze installatie een feit !!! Een goed op elkaar ingespeeld TEAM !!!

Goed advies met snelle contractuele afronding en installatie.

Prettige persoonlijk intake op locatie, waardoor er in het vervolgtraject geen verrassingen meer waren. Snelle respons op mails/vragen en vlekkeloze installatie. Nu afwachten wat rendement gaat worden!

Een zeer gemotiveerd team

Ziet er netjes uit de totalen installatie, de jongens kwamen vrolijk en gemotiveerd over!

Prima service ,werkzaamheden heel nauwkeurig en professioneel uitgevoerd

Netjes vooraf geïnformeerd over de werkzaamheden en op de hoogte gesteld welke zaken wij zelf moesten voorbereiden. Klokslag 08:00 uur begonnen en 4 uur later alles perfect werkend opgeleverd. Helemaal top!!

Goede en snelle service.

Ik ben tevreden over. Alles is prima verlopen van offerte tot montage (behalve kleine gaat in de muur maar dat kunnen we snel herstellen 😊)

Top service.....!!

Na een goed gesprek met de adviseur besloten tot koop.

Duidelijke advies en goede planning

Zonnepanelen systeem als verwacht, geen verassingen. Alles netjes opgeleverd. Prijs kwaliteit prima.

Gedegen kennis van zaken en vriendelijke en persoonlijke benadering

Helaas wat mis communicatie geweest over het moment van installatie maar dat is uiteindelijk goed gekomen. Installatie is vlot, goed en correct verlopen.

Inderdaad: goede service en vakkundig personeel.

We zijn vanaf, de informatie, tot de installatie, helemaal tevreden.

Snel geregeld en snel opgeleverd

Goede sales rep, goede communicatie tussen moment van opdracht en installatie en snelle installatie.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Vriendelijk denken mee bij eventuele problemen die aanleg kunnen belemmeren. Proberen optimale uit zonnepanelen te krijgen door hun ervaring zien zij tijdens plaatsen hoe het toch nog beter kan .

Snelle levering van de zonnepanelen, fijne uitleg

Goede voorlichting en een goed installatie team

Heldere en duidelijke uitleg van Robin Bottenheft gedurende het huisbezoek. Het installatie team heeft perfect werk afgeleverd en de installatie van het systeem is precies zo gegaan als besproken met Robin Bottenheft.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede