Liggen er pas 1 dag op maar werkt goed.Kan ook niet anders met dit weer.

De monteurs hebben hard gewerkt ondanks het hete weer. Geen gemopper, gewoon doorgaan. Top werk geleverd en schoon opgeleverd

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Duidelijk, snelle levering en prima vakwerk!

Veel kennis, goede levering en afspraken en prima service bij het plaatsen!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Perfecte informatie en afhandeling.

Deskundig advies, goede inschatting van de mogelijkheden en snelle prijsopgave. (Niet de scherpste offerte). Kwalitatief zeer goede merkpanelen en uitermate bekwaam team installateurs.

Alles was prima geregeld, 1 fout vandaar geen 5 sterren

Alle administratieve rompslomp is uit handen genomen wat het aanschaffen van zonnepanelen een stuk makkelijker maakt.

Goede communicatie en snelle afhandeling

Er wordt snel en goed gecommuniceerd. Plaatsen gaat snel en deskundig en netjes.

Advies was prima. Onderaannemer heeft er een zooitje van gemaakt.

Eerste advies was deskundig. Interne communicatie slecht. Onderaannemer heeft in 2 uur de installatie aangebracht, waarbij de bekabeling langs de buitenmuur, over de dakgoot is aangebracht. Dit was niet de afspraak en staat heel erg lelijk. De panelen zitten onder de vlekken en er zit een dikke laag stof op. We hebben de klachten neergelegd bij de support afdeling en zijn in afwachting van een reactie en hopelijk een snelle oplossing.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Klantverwachtingen zijn helemaal waargemaakt 👍

Door de vertegenwoordiger is een goed onderbouwd advies gegeven en het proces van A tot Z beschreven. In praktijk is het ook zo verlopen. Medewerkers die de zonnepanelen kwamen plaatsen, wezen mij op een mogelijke lekkage en adviseerden dit eerst te laten controleren. Top! Heeft me veel toekomstige ellende bespaard.

Vertellen de waarheid en maken hun beloften waar.

Jorgen weet waar hij het over heeft en hij gaat van zijn eigen metingen uit. Geeft eerlijk advies en denkt na voor de toekomst. Je monteurs werken super snel. 10 panelen binnen 2.5 uur gemonteerd en werkend op geleverd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Snel en eficient

Ze waren sneller klaar dan verwacht. Binnen 2 uur klaar

Een prima meedenkend bedrijf.

De eerste afwerking liet te wensen over, de tweede x is alles perfect opgelost.

Probleemloos, zorgvuldig, erg prettig.

Er was een klein foutje gemaakt in het plan, zoals de zonnepanelen gelegd zouden worden. De mannen op het dak bedachten ter plekke een oplossing (vakmensen!). De elektricien bedacht een betere manier voor de aansluiting op de meterkast (niet buitenom). Ook weer geweldig. Hij werkte bovendien bijzonder netjes. En ondanks de hitte die dag, geen geklaag: doorwerken. Ze waren dan ook in no-time klaar. Een geweldig team waar je als bedrijf trots op mag zijn.

een bedrijf die weet hoe die goed om moet gaan met zijn klanten

Er werden duidelijke afspraken gemaakt, er was een goede voor bereiding. Er werd vanaf het beging snel afspraken gemaakt die nagekomen werden. personeel was klantvriendelijk en wisten waar ze mee bezig waren

Uitbreiding panelen snel en goed

Behoefte aan extra panelen, van verzoek tot opgemerkt helder verhaal, nakomen van afspraken en naar tevredenheid opgeleverd

Fluitje van een cent

Tijdens het eerste gesprek werd alles prima uitgelegd, er werd meegedacht en het plan werd op papier gezet. Alle vervolgstappen werden op tijd aangekondigd en alle afspraken nagekomen. Het vriendelijke installatieteam was er op de afgesproken tijd, werkte nauwkeurig en netjes en binnen de afgesproken tijd. Mocht dit formulier ergens worden gepubliceerd, prima, maar alleen als dat anoniem gebeurd!

Vriendelijk,klant gericht en probleem oplossend, een echte aanrader

Na problemen met een wespennest,nieuwe afspraak gemaakt voor het plaatsen van de panelen,nog voor mijn vakantie,geweldig,zelfs op een vrije dag

Alles conform afspraak uitgevoerd, prima

Geen commentaar, goed geregeld, vriendelijke monteurs.

Snel geleverd en netjes aangebracht.

voor zover ik kan beoordelen werkt alles uitstekend.

De 'schouwing' van het huis kon beter, maar de installateurs wisten er in goed overleg met de klant omheen te werken. 2 issues: Het originele plan was dat ze door de kruipruimte zouden gaan. En er is niet goed gekeken of dat wel kon. Kon dus niet. Ik had 14 panelen willen hebben, het werd er één minder. Niet goed gekeken dat meer panelen schaduw zou opleveren op de overige. En toch....en toch zijn het goede gasten die er het beste van willen maken.

Snel geplaatst

Snelle plaatsing en vriendelijke en professionele installateurs.

Snelle professionele levering

Goede en snelle installatie en meedenken van het installatiebedrijf na goede intake. Zijn binnen twee maanden de eigenaren van 11 zonnepanelen , laat de zon maar schijnen

Tot op dit moment super tevreden ,kan niet in toekomst kijken maar zal ook wel ok zijn.

Positief

Goed advies, snel geholpen, goed bereikbaar telefonisch en per mail, kwalitatief hoogwaardige installatie.

Woorden en daden kloppen!

Vanaf het begin verliep het contact met EnergieWonen heel plezierig. EnergieWonen is erg correct en helder wat betreft het informeren tijdens de voorbereiding en gedurende het hele installatieproces. Ook voor de installateurs niets dan lof.

Fantastisch probleemloos

Eigenlijk ging alles van een leien dakje. Niet een keer zelf contact hoeven leggen of het idee gehad dat ik zelf achter zaken aan moest gaan. Voelde heel betrouwbaar en alert afgehandeld.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede