Goede service van begin tot eind!

Van de adviseur die bij ons thuis langs kwam, tot de e-mails met keurige uitleg en snelle beantwoording tot de enthousiaste vakbekwame monteurs, alles was goed geregeld! De adviseur nam de tijd, kon onze vragen goed beantwoorden, dacht goed met onze situatie mee en gaf ons goed advies. In de e-mails die we ontvingen van energie wonen staan de stappen die er ondernomen dienen te worden helder uitgelegd. De betaling is duidelijk, het terugvragen van de belasting wordt uitgelegd enzovoort. De monteurs begonnen vanwege de hitte een uur eerder. Binnen 3,5 uur lagen alle 14 panelen op het dak en werkte het systeem. 3 Vrolijke enthousiaste gasten die vragen wederom goed konden beantwoorden. Uitleg van de bijbehorende app en hoe het systeem werkt was ook prima. Kortom helemaal tevreden over de installatie! Eigenlijk geen op of aanmerkingen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Gewoon goed.

Zeer goed, medewerkers luisteren naar je en doen wat je vraagt.

Geen probleem

De installatie verliep gesmeerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

effectieve communicatie; efficiente installatie; prima prestatie van EW

effectieve communicatie met EW, snelle afspraak met adviseur, effectief en duidelijk advies, goede prijs, veel keuze, snelle opvolging (ook van BTW teruggave), installatie binnen 3 weken, monteursploeg maakt professionele indruk. Kortom tevreden klant.

prima aantebevelen

Lennart Braber ,een uitstekende vertegenwoordiger ,prima verstand van zaken, monteurs plaatsen keurig strak werk ,snel en vakkundig, conclusie prima aanbevelen!!!! Heb EnergieWonen aanbevolen bij mijn Buurvrouw, Valken hof 20 Berkel en Rodenrijs ,het werk is klaar Mevrouw heeft 22 panelen ,

uitstekend

Mijn ervaring is prima, een vlotte plaatsing van onze panelen!

Voorspoedige installatie door vakmensen

Installatie, met toch wel wat extra wensen, is volledig volgens afspraak verlopen. Niet de prijs maar de algehele indruk en de goede garantie voorwaarden hebben de doorslag gegeven om voor EnergieWonen te kiezen. Wij kunnen iedereen aanbevelen om voor deze organisatie te kiezen.

alles correct volgens afspraak

Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn nagekomen en tot op heden werkt het systeem naar tevredenheid

Goed gedaan

De installateur had de route van de kabel tussen omvormer en meterkast iets anders gedaan dan de schouwer had bedacht. Uiteindelijk ben ik er nu ook meer tevreden mee zo. Verder is het ook allemaal vlot en netjes gedaan. De installatie werkt ook prima.

Alles prima en duidelijk geregeld

vanaf de afspraak tot het installeren van de app lukte alles moeiteloos en was de service en informatie prima!

Prettig contact, snelle montage

Jammer was dat bij installatie bleek dat er nog een paneel simpel er bij had gekund, misschien nog nauwkeurig inmeten wat mogelijk is.

Goed en snel. Omdat er bij het eerste bezoek van de monteurs verkeerde onderdelen waren geleverd is e.e.a. reeds 8 dagen later helemaal afgewerkt.

snelle, professionele installatie

's Morgens om 8 uur begonnen, om 13:00 lagen de 16 panelen stroom op te wekken op ons dak. Profesionele aanpak, goede procedures en goed getraind personeel. Mijn complimenten!

Ervaren en vriendelijke medewerkers. Werken snel en netjes.

De adviseur had veel kennis van zaken. Helaas pasten er maar 10 i.pv. de afgesproken 12 panelen op het dak. Dat werd pas duidelijk bij de montage. De monteurs hebben 10 panelen geplaatst. Zij werken snel en netjes. Zij nemen alle tijd om vragen te beantwoorden en hebben veel kennis van zaken. Ook veel contact met het kantoor gehad omdat er uiteindelijk minder panelen zijn geplaatst. Op een vriendelijke en behulpzame manier geholpen. Uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat!

vanaf begin goed contact en alles geheel volgens afspraak

voor, tijdens en na werkzaamheden zeer goede cominicatie

Geweldig team

Het team is uitstekend op elkaar ingewerkt ieder kent zijn taak, enthousiaste jongens die plezier in hun werk hebben.

Energie wonen doet wat het belooft

Goede afspraken, bekwaam personeel. Energie wonen doet wat er beloofd is. Nette installatie

Kan niet beter.

Snel en keurig gewerkt.

Prima ervaring met EnergieWonen

Afspraken worden perfect nagekomen. Duidelijke communicatie. Prima bedrijf.

Prettig offerte gesprek. Snelle berichtgeving, deze was zeer correct. Afspraak snel en effectief gemaakt. Plaatsing correct. In een woord een zeer positieve ervaring van eerste gesprek tot handdruk ter afscheid bij de plaatsing.

Snel en vakkundig

we hebben heel erg goede advies gekregen van de adviseur daarnaast hebben ze alles goed en netjes geleverd. kortom tevreden

Vakkundig geïnstalleerd.

Snel en professioneel geïnstalleerd.

prima en correct geleverd

Er was in eerste instantie wat onduidelijkheid over wat er was afgesproken over hoe en waar alles geïnstalleerd zou worden, maar dit was heel snel en correct opgelost. Vervolgens is alles snel en netjes opgeleverd. Prima geregeld.

Ondanks slechter weer project perfect opgeleverd.

Ondanks slechter weer, rugproblemen bij een van de 2 medewerkers en ontbreken van een 3e college door ziekte werkte het team perfect samen en hebben zij binnen ca. 4 uur de 17 panelen en de totale installatie bij slechter weer perfect opgeleverd.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede