prima en klantvriendelijk geregeld

Vanaf de offerte t/m de aanleg verliep alles heel soepel en werden we overal over geïnformeerd. Probleemloze aanleg zonnepanelen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Mooi werk op het dak en in huis.

Alles is keurig gemonteerd. Het enige kleine minpuntje is, dat de heren die op het dak alles hebben gemonteerd niet na afloop even de moeite hebben genomen om klein afval uit de tuin en van de bestrating af te halen. De monteur die de omvormer en de bekabeling binnen verzorgde, was juist erg netjes.

Mooie en snelle realisatie

Ik ging er van uit dat de calculatie en positionering van benodigde panelen en apparatuur correct was uitgevoerd door de adviseur. Echter zowel de schouwer als uiteindelijk de installateurs kwamen met andere en betere/mooiere plaatsing. Het uiteindelijke resultaat na overleg is mooi en efficient. Dank voor het meedenken.

Door de persoonlijke informatie bij ons thuis en de duidelijke offertes konden we gemakkelijk een keuze maken in wat we percies wilden. Daarnaast was het installeren van de panelen vlot en netjes gedaan.

Positief

Offerte proces en installatie zeer positief. De verbruik app en dus verbruik informatie zeer matig.

Bij alle nieuwe installaties gaat er wel iets mis. Zo ook bij mijn zonnepanelen. Eerst was er iemand ziek en toen kwamen ze in het weekend plaatsen. De aansluiting lukte toen niet. Weer pech, maar dat werd goed opgepakt en vriendelijk recht gezet. Nu ben ik zeer blij met dit prachtig hoogwaardig product. Alles werkt. Bedankt.

Alleen positieve ervaringen met het hele traject

Goed advies gekregen over de beoogde installatie door een vriendelijk en vakkundige adviseur. Wij hebben goede hulp gekregen bij het terugvragen van de BTW. Installateurs van de installatie waren vriendelijk en hebben de zonnepanelen in goed overleg met ons geïnstalleerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Helemaal naar wens

Alle afspraken keurig nagekomen, niets op aan te merken. De panelen liggen lekker op te laden in de zon ;-)

Wat een topservice

Vanaf het gesprek met de adviseur tot en met het plaatsen kunnen we niets anders zeggen dan: topservice! Tussentijds goed geïnformeerd middels diverse mails. Dag na oplevering direct het garantiecertificaat ondertekend binnen. Verder is energie wonen goed geprijsd en leveren ze zeer netjes af! Niets anders dan lof!

Om te zien, prima werk geleverd

De heer Jansen heeft ons goed voorgelicht en de uitvoerders hebben, zoals wij kunnen beoordelen deskundig werk geleverd en het waren prettige en nette jongens. En nu maar hopen dat het met de BTW teruggave ook gaat lukken, ook daar rekenen wij op u.

alles prima verzorgt en geregeld

van begin tot einde alles gegaan en geleverd volgen van te voren opgevraagde offerte. voor dat offerte word gemaakt komt iemand bij je thuis die komt kijken wat er kan en wat je wil met goed advies. dan word er afspraak gemaakt voor plaatsen en leveren van panelen . voor ze beginnen vragen ze wat je graag wil en dan wordt het netjes geplaatst en afgewerkt en opgeleverd . met een woord geweldig dus een aanrader voor wie zonnepanelen wil gaan leggen .

Super!

Er werd de tijd genomen tijdens het oriënterende gesprek. De adviseur was altijd beschikbaar voor vragen, en beantwoordde alle vragen goed. De zonnepanelen werden snel geleverd. De installatie is volledig volgens afspraak werkbrief opgeleverd, inclusief montage van de omvormer in een beperkte ruimte zonder klagen.

Heldere uitleg, geen onrealistische voorspellingen.

Verschillende offertes vergeleken,uiteindelijk voor energiewonen gekozen. Helder gesprek met vertegenwoordiger die geen opbrengsten beloofde die niet realistisch waren,. Wachttijd viel erg mee, alles netjes en vakkundig geïnstalleerd door een fijn team. 100% tevreden

Goede service, advies en montage

Fijn

zeer tevreden.

prima werk afgeleverd,en zeer vriendelijke monteurs. compliment.

Alles dik in orde

Vakmensen die meedenken over goede oplossingen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Vlotte, vriendelijke service!

Vlotte, vriendelijke service!

Gedaan wat is beloofd, met goede installateurs

Ik kan niet anders zeggen dat ook de afhandeling zeer goed is, net als de plaatsing. Helaas in twee delen, maar dat was gezien de warmte meer dan terecht én zeer schappelijk afgehandeld. Ook de BTW afhandeling is al voor elkaar. Dit samen met een hele goede communicatie moet ik concluderen dat dit traject door Energiewonen perfect is uitgevoerd. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Toppers

Alleen de app moet nog geïnstalleerd worden

Snel, meedenkend en vakkundig geïnstalleerd

Vlotte installateurs die doen waar ze voor komen namelijk zonnepanelen installeren.

Zeer ervaren en praktische medewerkers met oog voor detail

Zeer prettige medewerkers in de omgang. Zij denken mee vanuit de klant en laten het geheel weer netjes achter. Uitstekende ervaring.

Snel en volgens afspraak.

Deskundig advies aan huis. Meerdere opties besproken. Zeer snelle realisatie: 3 weken i.p.v. de gebruikelijke 6 tot 8 weken.

Eerste contact goed, daarna zeer zwak, zwaar teleurgesteld achteraf

De adviseur kwam aan huis. Goed contact en offerte snel geregeld. 14 panelen. Afspraak voor het leggen, ging snel. Wordt door een extern bedrijf gelegd. Goede jongens. Maar dan komen de problemen. Er waren geen extra dakpannen. die zouden kunnen breken dus moeten we eerst extra pannen bestellen. Omdat ze terug moesten komen kregen we extra factuur. Ze beweerde dat we een mail hadden gekregen over die extra pannen. Die bleek foutief niet naar ons verstuurd dus we kregen een credit nota. Dat wel. Maand later komen ze de panelen leggen. Blijken er maar 13 op te kunnen. Foute van de adviseur die dit verkeerd had berekend. Veel gedoe dus die dag en heen en weer gebel tussen Energie wonen en het bedrijf dat de panelen legt. Want wie is verantwoordelijk, bla,bla. Panelen liggen goed. We zouden een mail krijgen met de gegevens voor de App zodat je kan zien hoeveel ze opleveren. Ja binnen 5 werkdagen. Nu 3x een email gestuurd, 3 weken later nog niets ontvangen. Ga nu zo maar weer bellen maar heb het wel gahd met de service achteraf.

Snel en duidelijk

Een week na aanvraag informatie via internet kwam er al iemand aan huis. Een keurige, vriendelijke meneer met kennis van zaken. Het was zo'n prettig, open gesprek, dat wij direct besloten hebben om akkoord te gaan. Vervolgens zijn wij middels e-mail heel goed geïnformeerd over alles. Binnen 6 weken werden de zonnepanelen gelegd. De 3 jongemannen waren er om 8 uur en om 12 uur was de klus geklaard. De jongens werkten hard. De elektricien heeft in huis alles zeer keurig aangesloten. Helaas zijn wij wat minder tevreden over de manier waarop gewerkt werd: heel gehaast. Na afloop constateerden wij een beschadiging op een deur en vonden wij diverse sigarettenpeuken op onze oprit/in de tuin. Gelukkig was het droog weer, want er werd met werkschoenen aan van beneden naar zolder en in en om huis gelopen.

een zeer prettige ervaring met de professionals

Adviseur Rick is erg goed en vriendelijk. Alleen het BTW verhaal was niet compleet. Je krijgt natuurlijk niet alleen maar terug, maar betaalt ook ieder jaar als ondernemer! De installateurs waren erg goed in het overleggen en zeer vriendelijk. Hebben prima werk geleverd. Klein puntje waren de schroeven die in de goot zijn blijven liggen. Maar alle lof.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede