Vakkundig personeel bijzonder beleefd

Zeer prettig precies op de aangegeven tijd aanwezig een goed op elkaar ingespeeld team in 3 uur 12 panelen geplaatst inclusief omvormer en aanpassing meterkast. Monteurs erg beleefd en vriendelijk.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Super! .

Geleverd zoals afgesproken en keurig achter gelaten. Goede opbrengst panelen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Prima. zowel offerte als de tel helpdesk

zeer goed

Uitstekend en alles netjes verzorgd

Uitstekend personeel wat ook nog super netjes werkt en goede uitleg geeft. Top top

Prettig contact en deskundige mensen

Goed, duidelijke afspraken en vakkundig personeel. Na installatie alles netjes opgeruimd. Top.

Goede ervaring en goed contact

Ik kan niet vergelijken natuurlijk en dat maakt beoordelen wat lastig maar de voorbereiding en uitvoering voldeden ruimschoots aan de verwachting. Er was bij mij wat onduidelijkheid over de stormvastheid van de panelen (we wonen aan een groot open veld waardoor extreme wind bij stormen voorkomt) maar ik heb me laten overtuigen over de betrouwbaarheid van de bevestiging.

Is zeer goed

Ik vondt het een zeer vakkundige mensen die het voor ons geplaatst hebben. Ook de gene die ons advies gegeven heeft over wat voor ons het beste systeem zou zijn, was erg duidelijk en vakbekwaam. Dat heeft ook de doorslag gegeven om voor jullie te kiezen.

Vakkundige en snelle installatie.

Vanaf offerte tot en met de installatie heb ik te maken gehad met deskundige en klantvriendelijke medewerkers. De installatie zelf ging erg snel , ondanks het grote aantal panelen (25). De praktische problemen die er waren, groepenkast anders en een legplan wijziging, zijn uitgebreid besproken en goed opgelost.

Prima ervaring

Panelen lagen er snel goed op en de boel werd werkend achtergelaten.

Professioneel en vakkundige levering en installatie!

Goede en snelle response en kundige mensen die hun afspraken nakomen.

Prima voorlichting, professionele plaatsing

Helder,snel en goed

snelle en goede afhandeling

advies was vlot en duidelijk, ook de bestelling en afhandeling is vlot en soepel verlopen.

zeer tevreden over systeem en aanleg

De informatie over btw teruggave kan veel beter. Er wordt enkel verwezen naar een bedrijf die tegen betaling dit kan verzorgen terwijl de belastingdienst inmiddels een heel simpel proces ter beschikking heeft gesteld. Hiervan wordt de link niet gedeeld.

Zeker tevreden

Alles verliep volgens de afspraak. Alles was op tijd geregeld en duidelijk aangegeven.

Goed maar niet snel

Omvormer kapot door blikseminslag. Op site meestal binnen 1 dag herstel. Na bellen, i.v.m. vakantie, kon wel 3 dagen worden. Werd in totaal twee en een halve week. Wel wat lang.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Prima ervaring

Goed advies en goede begeleiding tijdens het hele proces. Resultaat is eveneens naar wens.

Goede service, aardige mensen en snelle montage

Van begin tot einde goede geregeld. Meneer die langskomt en alle mogelijkheden bespreekt. Heldere offerte. Bij iedere stap krijg je per mail een nette bevestiging van de afspraak. Montage werd snel gedaan door een team van 3 personen. In ons geval ook nog een vierde persoon om alles het hoge dak op te takelen. Vriendelijke mensen die alles uitleggen en netjes opruimen.

Goed werk geleverd

Netjes gewerkt erg vriendelijk

Correcte installatie en levering.

De communicatie met EnergieWonen vooraf is goed verlopen. De installatie is netjes gedaan en de panelen doen meteen hun werk. Aanmelding bij SolarEdge is door hen verzorgt en ik kan precies zien wat er gebeurd. Dus alles naar volle tevredenheid.

Goed informatief gesprek, prima prijs-kwaliteit verhouding en nette montage

Goed informatief gesprek, prima prijs-kwaliteit verhouding en nette montage. Montage ploeg was half uur eerder en belde zelfs netjes van te voren of ze terecht konden.

Helemaal super!

We hebben de zonnepanelen pas een dag, maar de levering/installatie verliep uitstekend. Vriendelijke vakbekwame mensen, snel en efficiënt, en alles weer keurig netjes opgeruimd/achtergelaten. De app is heel simpel in gebruik, je ziet gewoon meteen wat de panelen opgeleverd hebben, en wat ze op het moment zelf aan het opleveren zijn. Simpel maar doeltreffend. Super!

Goed advies, snelle manier van werken, top!

Staat hierboven vermeld

goede advisering en kennis en kunde

zowel bij de advisering over het aantal panelen, soort panelen én de kennis en kunde bij plaatsing hebben wij als zeer positief ervaren.

Het gehele proces is professioneel en volgens de gemaakte afspraken keurig uitgevoerd.

We zijn zeer tevreden met de service van Energiewonen. Het enige punt van aandacht is dat het ontvangen van de gegevens voor het installeren app nogal lang op zich laat wachten.

Snelle en uitstekende levering en afhandeling

Het proces van offerte tot en met oplevering is snel en vakkundig gedaan. Jammer alleen van de relatief hoge kosten bij de hulp van het terugvragen van de btw. Dat stelt niet veel voor maar wordt er wordt gedaan of het erg ingewikkeld is.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede