Duidelijke voorlichting en goede afhandeling

Er komt iemand thuis voor uitleg. Belastingteruggave regelen ze voor je. Ze zijn aangesloten bij een garantiefonds. Een paar keer wat onduidelijkheden in de tussentijdse communicatie gehad wat een beetje irritatie opleverde maar dat is redelijk goed opgelost. En ook de levering ging snel en goed. Dus tevreden. De app moet nog worden geïnstalleerd. Ik moet daarvoor nog even op de inloggegevens wachten. Heb er vertrouwen in dat dit ook goed gaat komen. De kwaliteit heb ik wel 5 sterren gegeven, omdat de folder mijn panelen daarop waardeert maar dat moet natuurlijk nog blijken. De kwaliteit van de afwerking door de monteur waardeer ik wel op 5 sterren.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Snel , netjes, gemotiveerde installateurs.

Alles was top geregeld. Verkoper netjes , goede info duidelijk in wat wel en niet kan. Niets opgedrongen eerder het advies zonde van je geld levert je niets op. Top. Installateurs een net en gemotiveerd team. Gezorgd dat het snel werd geplaatst i.v.m. locatie. Min punt dat er onderdelen niet compleet mee gegeven waren met het installatie team. Zelf gehaald dat het team door kon en dat het afgemaakt kon worden. Werd als normaal beschouwd bij het ophalen. Jongens waren blij en hebben goed werk geleverd en konden nu alles snel en netjes opleveren.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Adequaat en volgens afspraaak

Alles prima op een klein puntje na: Waarom moet het zo lang duren voordat ik een account krijg om met de SolarEdge app te kunnen monitoren? Nu al 4 dagen gewacht en nog niks.

Goed uitgevoerd, duidelijke uitleg, schone werkwijze en goed personeel

De zonnepanelen zijn op het dak gelegd en aangesloten zonder dat ik er een omkijken naar had. Duidelijke uitleg daarna over het vervolg en hoe te monitoren. Prettig personeel met ervaring en kunde. Professioneel uitgevoerd.

Prima verzorgd!

Alles keurig volgens afspraak geregeld! Afspraak voor plaatsen snel gemaakt. Keurig op tijd en snel klaar!

Prims

Zowel schouw van en contact met adviseur, communicatie, begeleiding als installatie waren ondanks wat onvoorziene omstandigheden bij plaatsing naar wens en goed en adequaat opgelost.

Duidelijke uitleg, en netje en snel gewerkt.

Uw vakmensen hebben netjes en snel gewerkt. maar wat mij zeer bevreemd is dat ze zonder aanlijning, over het dak lopen. Een zeer gevaarlijke onderneming. En u kunt wachten tot er iemand van het dak af valt. Er was mij bij het verkooppraatje verzekerd dat uw mensen aangelijnd werken.

Prima service netjes werk afgeleverd en vriendelijke medewerkers

Goede snelle professionele service

Van stap 1 tot plaatsing panelen goede communicatie en service

Zoals besproken, geregeld. Nu kijken op het resultaat na enkele maanden.

Onder de indruk van de correctheid, volledigheid en snelheid van handelen

Contact altijd prettig en volledig. Bij vragen snel het juiste antwoord. Altijd even vriendelijk, ook bij vragen waarvan het antwoord ook in een eerder verstuurde mail te vinden is. Informatie in de mail is volledig en adequaat. Een verbeterpunt is er ook. Ik heb een 3fase meterkast en toch is een 1fase omvormer aangeboden. Gemiste kans om niet de optie te benoemen om een 3fase omvormer in te zetten. Was mogelijk een beter toekomst bestendige oplossing geweest. Anders hadden ze 5 sterren verdiend.

Alles naar wens

Verkoop traject als zeer plezierig en deskundig ervaren. Installatie ging prima door goed op elkaar ingesteld installatie-team. Administratieve afwikkeling voor BTW aanvraag verloopt soepel en duidelijk

Gekregen wat in eerste afspraak al was afgesproken.

Het eerste contact was het beste contact, daarna iets te veel door schuiven naar mijn zin. In de zin van vraag maar aan adviseur en die gaf dan aan dat de vraag bij administratie hoorde of bij planning. Het kwam allemaal goed maar gaf wel van kastje naar de muur gevoel.

Goed advies, vakkundige installatie

De adviseur gaf uitleg aan huis over de toe te passen materialen en producten en luisterde daarbij goed naar onze wensen en eisen. Aansluitend werden de mogelijkheden tijdens een rondgang door het huis verder besproken en is vervolgens een passend aanbod voor ons gemaakt. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om iets meer panelen te laten plaatsen dan op basis van ons huidige jaarverbruik nodig is, omdat ons elektriciteitsverbruik zal gaan toenemen in de nabije toekomst (minder gas). De installatie was op de geplande dag op de geplande tijd en verliep erg soepel en snel. Zeer tevreden!

Klantvriendelijke adviseur gevolgd door professionele installatie en plaatsing

Na een prettig gesprek met een adviseur van Energie Wonen bij ons thuis, heb ik na drie offertes bij verschillende adviseurs, gekozen voor Energie Wonen op basis van prijs, kwaliteit en een goed gevoel. De installatie en plaatsing van de door mij bestelde zonnepanelen bij Energie Wonen is op een perfecte manier in nog geen drie uur tijd gerealiseerd door een jong, zeer ervaren team waarmee constructief overleg kon worden gevoerd. Ben erg tevreden hierover.

Professionele installatie in een ochtend

Zonnepanelen op een ochtend geinstalleerd. Nette installatie van zowel omvormer aan wand, als afwerking in meterkast. Het visuele aspect van het frame - met name de verzwaring met stoeptegels - kan mijn inziens wel beter. Twee losse tegels aan de zijkant van ieder frame ziet er niet fraai en professioneel uit. Verder zouden zwarte ipv gewone tegels aan achterkant van het frame een mooiere eenheid met panelen vormen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

na goede voorlichting snel en vakkundig geplaatst

Na een goede voorlichting van de adviseur werd de installatie een maand later gemonteerd en werkend opgeleverd. ook de communicatie tussen EnergieWonen verliep duidelijk en soepel. Ik ben dik tevreden !

Komen de afspraken goed na hebben netjes gewerkt en vlot

Prima geregeld.

super

Zeer tevreden over de totale gang van zaken!

Goed en net werk geleverd.

De installateur heeft een waterpas en kitspuit vergeten.

Zonnige ervaring!

Offerte, uitleg, levering, installatie en financiële afhandeling zijn prima voor elkaar. Jammer was wel dat er bij montage bleek dat er niet de verwachtte 10, maar slechts 9 panelen op mijn dak konden worden gemonteerd. Dit verschil is op de factuur netjes aangepast. Ook prettig is dat de adviseur thuis komt kijken ipv alles via internet.

Goed advies en nette montage

We werden wat overrompeld door het eerste telefoontje. We hadden via internet wat rondgekeken en werden 'zo maar ineens' benaderd. Bij nader inzien was het een goede actie. In overleg werd een adviseur ingepland. Deze man luisterde heel goed en gezamenlijk kwamen we tot een optimale oplossing voor onze situatie. Daarna ging het snel. Er kwam een offerte met legplan, geheel volgens afspraak. De prijs leek in eerste instantie wat hoog in vergelijking met andere aanbieders, maar na de specificaties gelezen te hebben (parallel schakeling ivm schaduw op de panelen later op de dag) bleek het zeker waar voor het geld. Om die reden hebben we voor EnergieWonen gekozen en hebben we opdracht gegeven. Daarna ging het heel snel. Binnen 2 weken na opdracht werden de panelen geplaatst. Complimenten voor de 3 mensen die het systeem hebben aangelegd. De 2 mannen op het dak werkten zeer netjes en snel. Ze vonden zelfs nog een gescheurde dakpan, die ze voor ons hebben vervangen. Ook de installateur van de elektrische installatie in huis was zeer communicatief en precies. Alles in overleg zeer netjes en veilig aangelegd. De zonnepanelen leveren inmiddels, ook zonder zon, behoorlijk wat energie. Na ongeveer een week kregen we de inloggegevens voor het portal van Solar Edge. Zelfs de opstelling van de panelen is te zien, zodat we per paneel kunnen bepalen wat de opbrengst is. Complimenten voor de EnergieWonen teams!

Dubbel, resultaat ok, betaling direct na installatie vreemd

Nooit eerder meegemaakt: betaling aan monteurs direct bij installatie Tevreden over aansluiting werkzaamheden. Mevrouw E Ooms

duidelijkheid bij offerte en uitvoering

Snelle offerte en daarna enige punten van aanpassing om tot snelle opdrachtverlening te komen. Plaatsing datum was ook snel geregeld. Montage team dacht mee voor een mooie symmetrische verdeling te komen van de zonnepanelen t.o.v. het geprojecteerde plan. Tevredenheid alom en nu maar bezien of het gewenste resultaat van opbrengsten gehaald zal worden. We gaan er vanuit.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede