Goed en netjes gemonteerd

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

afspraak is afspraak

Via een collega de naam van uw bedrijf vernomen. Vanuit daar een afspraak gemaakt en vanaf dat moment alles volgens afspraak verlopen. Fijn dat alles snel geregeld is en volgens afspraak.

Voldoende informatie en duidelijke afspraken

Vragen zijn snel afgehandeld. Installatie is correct verlopen. Een punt ter verbetering: de aanvraag van de BTW teruggave is niet erg duidelijk. De bijgevoegde info was niet up to date.

Ik ben tevreden.

Jammer dat de 6 panelen niet naast elkaar geplaatst konden worden vanwege te smalle plek. Uiteindelijk zijn er vier st. op de bovenste rij gezet met twee st. op de plek daaronder. Ik ben zeer tevreden. Graag zou ik nog een normale nota ontvangen zonder splitsing van de vooruitbetaling (1/3 deel van het totaalbedrag) t.b.v. de teruggave BTW . Bij voorbaat mijn dank.

Duidelijk, netjes en zoals afgesproken

Dit bedrijf komt kijken, noemt de opties, maakt afspraken over het hoe waar en wat. Duidelijke aanwijzingen vooraf voor de klant. Nette installatie, overleg met klant. Heel tevreden over alle informatie, reactie snelheid op vragen etc.

Alert en vakbekwaam.

Van het eerst advies tot uiteindelijk de plaatsing en oplevering, prima,prima,prima!!

Het advies aan huis: prettig, gemoedelijk. Duidelijk advies hoe e.a. geplaatst zou kunnen worden. Monteurs: een topteam 3 leuke, vriendelijke jongens. Ook van hen kregen we goed advies en hoe e.a. werkt. Prima!!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

De jonge installatieploeg heeft mij aangenaam verrast.

Een jonge ploeg; werken aan een stuk door. Laten zich niet storen door een fikse regenbui en de jonge "voorman" was bekwaam, klantgericht en had een uitstekend taalgebruik.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Heel erg goed

Adviseur kwam bij ons thuis. Heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Levering van de zonnepanelen was heel erg snel. Tussentijdse communicatie was helder en duidelijk.

Kennis, goed overleg en vlotte afhandeling

Vlotte ,vriendelijke en deskundige behandeling van het gehele project.

De hele afhandeling van de bestelling werd voorneeldig uitgevoerd

De bestelling werd professioneel afgehandeld De installatie werd vakkundig voorbereid en de installatie snel en perfect uitgevoerd door vriendelijke monteurs

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Goed en super geplaatst

Snelle reactie, vlotte installatie

Vanaf het eerste contact tot aan de installatie liep alles zeer vlot. Communicatie vanuit EnergieWonen is compleet en duidelijk. Installatie was netjes gedaan waarbij de installateurs creatief kijken naar oplossingen, zodanig dat er geen nieuwe kabels door ons huis gelegd hoefden te worden.

Precies volgens afspraak

Precies volgens afspraak. Erg prettig om alle informatie bij 1 persoon, de contactpersoon op te kunnen halen. Goed advies wat bij ons paste.

Goed advies en netjes geinstalleerd.

Nvt

Nvt

Fijn bedrijf dat afspreken nakomt

Prima onderneming. Alles netjes verwerkt. Aanleg ging erg soepel. Laat de zon maar schijnen

Dit project is gelopen zoals ik als gehoopt, duidelijke communicatie en goed werk geleverd.

alles geleverd zoals beloofd, helemaal tevreden

eerlijk advies, plus en minpunten besproken. proces helder uitgelegd en aanspraken nagekomen. installatie keurig opgeleverd

prima verzorgd

prima voorlichting gekregen. De installateurs, hebben ondanks de regen prima werk geleverd de panelen zijn later op het dak geplaatst, is ook prima verlopen

Zeer tevreden over plaatsing panelen.

De panelen en installatie omvormer zijn keurig geplaatst. Duidelijke uitleg betreffende de werking. Zeer nette monteurs.

uitstekend

De monteurs hebben zelf een andere opstelling voorgesteld ivm schaduwwerking schoorsteen. Uitstekend en snel gemonteerd.

Deskundig, vriendelijk maar rommelig

Onderstaande info heb ik een tijdje geleden ook gemaild: Op 24 juli is Kristian bij ons geweest voor een gesprek. Wij zijn via onze energieleverancier Essent bij jullie terecht gekomen. Na een heel prettig gesprek en diverse offertes aangevraagd te hebben, besloten we met jullie in zee te gaan.  Op 22 augustus kregen we de bevestiging van onze aanbetaling. Vrij snel daarna kreeg ik de mail over het terugvorderen van de BTW. Hier schrok ik van, aangezien we even 115 euro neer moesten leggen hiervoor. Op de site van Essent staat namelijk dat al hun partners dit kosteloos doen. Na zelf gebeld te hebben, kwam ik erachter dat ik ook dit bedrag terugkrijg. Dit was de eerste keer dat wij dit hoorden.  Ook stond in de mail dat we een garantiecertificaat zouden krijgen. Deze had ik niet ontvangen en en 2 of 3 telefoontjes van mij had ik deze eindelijk binnen op 6 september. In de mail werd ook gezegd dat met 3 tot 4 weken bericht zouden krijgen om een afspraak te maken voor de installatie. Op 15 september (3 weken na de mail over de aanbetaling) kreeg ik een mail van Kristian met het verzoek enkele foto's te maken en deze te mailen. Hij had deze zelf ook gemaakt, maar kon ze nergens meer vinden. Deze heb ik 16 september opgestuurd.  Op 25 september (5 weken na de mail over de aanbetaling) kreeg ik de werkbrief binnen en op 26 september is de afspraak voor installatie gemaakt. 5 weken dus, ipv 3 tot 4. Al met al heb ik zelf regelmatig contact op moeten nemen met jullie voor zaken en duurt het allemaal langer dan toegezegd Na deze mail heb ik te horen gekregen dat wij de gemiste opbrengsten van 1 oktober tot 17 oktober terug zouden krijgen. Weer prima opgelost door de vriendelijke mensen van de klantenservice. Mijn man heeft buizen aangelegd voor de bedrading. Dit was afgesproken met de adviseur en stond in de werkbrief. Helaas wisten de mannen die gisteren kwamen dit niet Stond heel summier in hun papieren. Moest deels over. Ook weer jammer. Wel fijne werklui!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Veel moeite

super

zeer tevreden