Netjes gewerkt,vriendelijke mensen,alles goed uitgelegd

Vriendelijk personeel. Ze hebben netjes gewerkt en alles goed uitgelegd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Snel en prima meegedacht over plaatsing panelen

Indeling op dak is nu veel mooier dan eerst in gesprek met adviseur was voorgesteld. Nu twee rijen van 5 panelen verticaal. Dank daarvoor. Goed en snel gewerkt!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Netjes volgens afspraak

Het hele proces is duidelijk en volgens afspraak verlopen. Er wordt netjes en vakkundig gewerkt. De ervaring die wij met energiewonen hebben opgedaan is top.

Topwerk geleverd

Vanaf aanvraag tot installatie was bijna alles duidelijk. Op het laatste moment nog een offerte gekregen met de 'nieuwste' panelen. Enige onderdeel wat onduidelijk was de werkbrief op voorhand. Hierin stond nog een handeling die wij moesten verzorgen voor het aansluiten. Dit was niet heel duidelijk beschreven. Hierover nog een aparte mail moeten sturen. Dit was niet iets wat wij zelf konden doen, dus hiervoor hebben wij hulp inschakelt door een expert. ook stond in de werkbrief dat alles aangesloten zou worden op het Wifi, bij aansluiten bleek dat het toch op de kabel ingesloten werd. Hiervoor hadden wij dus ook niets voorbereid. Installatie is echt heel netjes gedaan en ook van binnen is alles netjes aangesloten!!

Perfect advies en afhandeling

Zeer goed advies gekregen m.b.t. het aantal en plaats zonnepanelen. Ook de technische afhandeling cq plaatsing verliep zeer professioneel.

goed en snel gewerkt

Heel goed. Zeker aan te bevelen

Netjes, vriendelijk en kwaliteit

Erg netjes, vriendelijk en uitstekend geholpen met de zonnepanelen. Ziet er goed en netjes afgewerkt uit. Nu hopen dat we flink wat besparen!

Hele fijne communicatie en zeer vlotte plaatsing.

EnergieWonen was de enige aanbieder die aan huis is gekomen om de mogelijkheden voor de plaatsing te beoordelen en vragen te beantwoorden. Dit was voor ons doorslaggevend in de beoordeling van de prijs-(verwachte) kwaliteitsverhouding. De plaatsing zelf was vlot, netjes en uitgevoerd door zeer vriendelijke medewerkers.

Snel en meedenkend

Er is deskundig, snel, meedenkend en respectvol gewerkt. Geen enkele klacht.

Eerlijke voorlichting en prima nakomen van gemaakte afspraken

Reactie op offerteafspraak was prima en uitleg eerlijk en oprecht. Snelle leveringsafspraak en zeer snel en netjes geplaatst door vriendelijk personeel.

Rappe jongens, prima resultaat en alles functioneert

zeer professioneel en snel geregeld

Binnen 24 dagen vanaf order tot algehele aflevering. alles snel en vakkundig geregeld en geplaatst. Werkt direct zoals het hoort. Hierdoor is mijn buurman ook overgegaan tot aanschaf van 14 panelen

snel, goede communicatie en netjes opgeleverd

goede vaklui die weten waar ze het over hebben. ter plaatse kijken voor de offerte wordt uitgebracht dus geen verrassingen achteraf

ben super tevreden over EnergieWonen

Duidelijke en heldere afspraken vooraf; installatie helaas wat minder doordat er in de afvoerbuis van de badkamer werd geboord welke in de spouw liep.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Ze hebben netjes gewerkt

Alleen internet aansluiting is niet gelukt

Goed en deskundig

In het gesprek met de adviseur bleek, dat hij verstand van zaken had. Hij bekeek hoe alles geïnstalleerd zou moeten worden, opdat er geen verrassingen bij het installeren te voorschijn zouden komen. Zowel op het dak, als hoe de leidingen zouden moeten lopen naar de meterkast. Het installeren zelf: De ploeg bestond uit 4 jongemannen die vriendelijk uitlegden, wat ze gingen doen en dat vervolgens in teamwerk gingen uitvoeren. Prima vakwerk! Tevreden klant! Uiteindelijk moet straks wel nog blijken hoe alles werkt, maar we hebben er alle vertrouwen in, dat dit wel goed zit.

Nvt

Nvt

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Prima en geheel volgens afspraak geleverd..

Op afgesproken datum alles conform afspraak gemonteerd. Prima monteurs en na afronding werkzaamheden duidelijke oplevering en uitleg.

Er werd goed verteld hoe de werkzaamheden zouden verlopen, bij (weer) verhindering gelijk een nieuwe afspraak ingepland.

Bedrijf waar je van opaan kunt.

Jarenlange ervaring, goede en duidelijke bedrijfsvoering / communicatie, snelle beantwoording van vragen en deskundig personeel maken het een betrouwbaar en fijn bedrijf om mee in zee te gaan. Mijn adviseur, nog niet heel lang werkzaam bij jullie, kan en zal ongetwijfeld nog bijleren met name over de exacte plaatsing (portrait of landscape) van de panelen. De installateurs daarentegen maakten dat helemaal goed.

Snel en gemakkelijk

De installatie ging zeer snel. In 2,5 uur lagen er 10 panelen op mijn dak. Het gehele proces heb ik als positief ervaren, behalve de garantie bepaling van mijn panelen. Vraag goed na wat er wordt bedoelt met 25 jaar garantie. Je denk dat je 25 jaar op je panelen krijgt echter die blijkt dan 25 jaar opbrengst garantie te zijn, terwijl dit bij een andere leverancier WEL 25 jaar op de panelen is.

Professionele mensen en aanpak

De betrokken mensen bij het uitvoeren van de werkzaamheden waren erg professioneel, ze waren op tijd en het verliep snel. De aanpak kwam erg professioneel over.

Prima advies, vervolggesprek en installatie

Eerste gesprek was open, deskundig en duidelijk. Tweede gesprek was eveneens deskundig, de adviseur had duidelijk onthouden wat de wensen waren. Installatie liep goed en voorspoedig.

Alles uitgevoerd als gezegd

Ik ben tevreden want alles is uitgevoerd zoals het gezegd is Kortom goed wel Mvg jj zandbergen

Alles gegaan zoals afgesproken en zeer snelle levering/installatie

Prima adviesgesprek met Sidney gehad en na 2 verdere offertes van andere bedrijven te hebben ontvangen, besloten met EnergieWonen in zee te gaan. Prima keuze, want na de bevestiging is alles snel en naar tevredenheid (zoals besproken) opgeleverd. Top !!!!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede