Onze ervaring met EnergieWonen is uitstekeknd !!

Goede voorlichting, snel schakelen en heel prettig personeel !! En een groot compliment voor het team die afgelopen dinsdag de zonnepanelen heeft geïnstalleerd !!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Alles volgens afspraak, snel en correct geïnstalleerd.

Gehele proces, van afspraak maken, advies, offerte tot en met installatie is goed en vakkundig geregeld. Heel prettig is dat de adviseur die bij je thuis de situatie en (on)mogelijkheden inventariseert ook daarna aanspreekpunt blijft.

Sterke voorlichting/omvormer "ouderwets"

De adviseur was prima. Goed contact en alles soepel verlopen. Installatie goed gegaan. Enige minpuntje is de omvormer. Anno 2019 had ik gehoopt dat deze een 5ghz verbinding aan kon. En wat nog storender is, is dat wanneer ik een andere SID of WW aanneem, ik een service monteur moet langs laten komen om dit aan te passen in de omvormer. Verder dik tevreden hoor.

je moet toch nog zelf veel doen

aangezien er vooraf beloofd wordt dat je zelf niks hoeft te doen, Moet je zelf toch best veel doen

Vakkundig, weinig hoef je zelf te doen

Super snelle levering binnen 2 weken en binnen 3 uur geïnstalleerd

Service zoals het hoort, een dikke 10.

Zeer goede service, dat begon al bij het eerste gesprek bij mij thuis, de situatie ter plaatse opnemen en en meedenken om tot een goed advies te komen, dat waar andere bedrijven alleen maar een dakscan maken en zo denken een complete offerte te kunnen leveren, waarbij je dan achteraf voor verrassingen komt te staan. Ook de plaatsing ging vlot, netjes en volgens afspraak. Jan

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Vakwerk!

Van aanvraag tot oplevering zeer goed geholpen. Wat fijn is, is dat Energiewonen als 1 van de weinige partijen altijd op locatie komt kijken om een goed advies uit te brengen. Uiteindelijk bij de plaatsing op advies van de installateurs toch een iets ander legplan gekozen, zodat het er mooier uitziet én efficiënter energie opwekt (geen schaduw van de pijpjes op het dak). Zeer nette en vriendelijke installateurs, die ook de tijd nemen om je vragen te beantwoorden en een gezellig praatje maken. Het enige wat ik jammer vond, is dat ik een aantal dagen moest wachten op de inloggegevens van de app zodat ik kan zien hoe het systeem presteert. Maar dat is wellicht mijn ongeduld ;)

Zeer goed geholpen en netjes geïnstalleerd

Zie bovenstaande

prima ...zowel de verkoper als het montageteam

goede ervaring met zoeel de verkoper als het montageteam......

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

prima qua communicatie en afspraak

Zijn erg tevreden

De monteurs waren beleefd en werkten snel. Ze namen ook de tijd om alles uit te leggen.

Deskundig en klantvriendelijk advies, offerte en oplevering

Zie hier boven

Zeer snel en goed verlopen

Alles is volgens afspraak zowel in uitvoering als planning verlopen

Zeer tevreden met mijn nieuwe zonnepanelen. Vakkundig en netjes aangesloten. Installateur zet netbsd stapje extra. Enige min is wachttijd tussen stappen, maar goed als heel Nederland tegelijk panelen wil.

alles naar wens opgeleverd.

Goede voorlichting, professioneel aangelegd, competdent en positief personeel

De offerte bespreking was open en ontspannen atmosfeer. De monteurs leveren goed werk en denken mee in oplossingen.

keurig gedaan snel en netjes gewerkt top personeel

personeel denkt goed mee.snel en vakkundig.

Prima werk afgeleverd

Bijzonder vriendelijke werkers en alles zoals afgesproken. Zelfs een dakpan die wat lekkage gaf nagezien!

prima!

Goede begeleiding, goede producten, montage door ervaren mensen. Een zeer positief punt vind ik dat er iemand vooraf ter plekke komt kijken, en zich op de hoogte stelt van de situatie.

Prima instalatieteam

Vriendelijk personeel dat zijn vak verstaat

vakkundig en snel geleverd

Na een goed en vakkundig informatie gesprek de keuze gemaakt voor energywonen. Zodra de bestelling geplaatst was zijn we continu netjes geïnformeerd over de status. Binnen 2 weken na de opdracht is er een datum afgestemd voor het plaatsen van de installatie welke binnen 4 weken na opdracht zijn uitgevoerd. Een team van 3 personen (één ervaren en 2 hulpjes) waren ’s ochtends om 09:15 uur aanwezig en om 12:00 uur klaar met het plaatsen van 11 panelen. Helaas waren ze in het magazijn 1 beugel vergeten voor het platte dak en zijn er maar 11 panelen geplaatst, paneel 12 staat de wachten in de garage tot ze in de buurt zijn met de beugel. Verder vindt ik het jammer dat er toch veel ruimte tussen de panelen en de dakpannen zitten, waardoor kraaien zich toch kunnen gaan nestelen.

was even vervelend dat de kabel van de garage naar de meterkast noet goed genoeg was maar werd snel opgelost tot onze tevredenheid

Prima voortraject, info en offerte deel; wat rommeliger plaatsing

1. Fysieke afspraak en feitelijke beoordeling situatie plaatsing panelen en keuzemogelijkheden was perfect. 2. Offerte met uitgebreide informatie en bijstelling plan ligging panelen en type was geen enkel probleem. 3. Aanvullende (technische) vragende werden snel en afdoende afgehandeld. 4. Snelle leveringsafspraak gemaakt. 5. Plaatsing panelen en het (jong)team waren oké, maar wat 'rommelig' in afwerking bij plaatsing van bekabeling, omvormer etc. 6. Goede administratieve begeleiding met mails en info, garantie goed geregeld , wel forse aanbetaling en gelijk afrekenen na plaatsing.(wel gedekt door garantiefonds SGZE).

Snel en vakkundig gemonteerd.

Alleen en schoon achterlaten van de ruimte waar gewerkt is kan beter (even vegen en schoon maken wat ze hebben laten vallen).

Zeer tevreden over alles

Van aankoop tot plaatsing zeer tevreden.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede