Perfect gewerkt en opgeleverd

Je weet waarvoor ze komen en ze doen hun werk op professionele wijze.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

EnergieWonen is zeer aan te bevelen gezien hun kwaliteit!!

Zeer kwalitatief in voorlichting, denken mee en leveren goede merken zonnepanelen en omvormers!! Montageteam zeer vriendelijk ennetjes!!👍

Een fout is niet erg het gaat er om hoe je het oplost.

Voortraject vlot verlopen. Prettig contact met de verkoper. Hoewel niet de goedkoopste toch gekozen voor EnergieWonen en daarmee voor LG panelen. Levering ruim 2,5 week na tekenen offerte. Installatie over het algemeen goed verlopen. Enige strubbeling bij het boren van de gaten voor de bekabeling door de fundering. Daardoor genoodzaakt een betonboorbedrijf uit de buurt in te schakelen. De kosten die daaruit voortvloeiden zijn zonder mankeren betaald door EnergieWonen. Daarmee blijkt dat EnergieWonen in staat is de problemen pragmatisch op te lossen. Klasse! Na oplevering contact gehad met de supportafdeling over de werking van het systeem. Ook zij zijn in staat gebleken snel te kunnen anticiperen op vragen. Op basis van bovenstaande ervaringen durven wij EnergieWonen aan te bevelen als een betrouwbare partij.

Fantastisch alles wat is beloofd is ook uitgekomen.

Super bedrijf, van uitleg tot installatie. Fantastisch geholpen met de juiste keuze. Alles verliep vlekkeloos. Keurige monteurs werken netjes en leggen alles ook keurig uit. Zal dan ook zeker Energiewonen aanbevelen.

Prima afspraken, deskundig en vriendelijk personeel en perfecte installatie

Prima afspraken, deskundig en vriendelijk personeel en perfecte installatie

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goed en vakkundig

Goed en vakkundig advies en installatie

Snel, accuraat, vriendelijk, deskundig

Zeer goed, deskundige reactie op vragen, gezellig, netjes en hardwerkend installatieteam.

plaatsing door ervarenen team

goed werkend op elkaar ingespeeld team.

Netjes, Goed, snel & vakkennis

Na dat de adviseur thuis was geweest de bewuste keuze gemaakt voor Energie Wonen. vergeleken met internet aanbieders iets duurder. maar wel iemand over de vloer die netjes alles controleert zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Na het opdracht geven zou het ongeveer 2x 3 weken kunnen duren tot de de panelen geïnstalleerd zouden worden. Binnen 2 weken na de aanbetaling had ik al een installatie datum. en een week later lagen de panelen al op het dak. er waren 2 nette en vakkundige monteurs, bij vragen goed uitleg gehad. afval werd netjes mee genomen, en alles werd netjes opgeruimd. enige minpuntje: De app om je opbrengst te zien word niet direct verstrekt. deze volgde in ons geval een dag later. Hoe mooi zou het zijn als de monteurs vertrekken je meteen kunt mee kijken.

Het traject van advies tot realisatie heb ik als zeer goed ervaren. Duidelijke afspraken en geen verassingen. Ik raad EnergieWonen daarom ook bij iedereen aan!

Prima, alleen jammer dat afronden installatie 2 weken duurde

Prima en vakkundige adviseur. Installatie 1e dag niet klaar. Doordat er 2 ipv monteurs waren en een vd 2 ook nog geblesseerd was. Helaas pas 2 weken later installatie afgerond. Verder prima werk geleverd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Veel moeite

Super in Totaal

Vanaf begin contact tot oplevering ,goed ondersteund. Kennis adviseur eerlijk en duidelijk. Monteurs gaven bij het plaatsen regelmatig uitleg en advies. Dit is door mij erg gewaardeerd. Enige jammere is de periode van wachten , maar door goede uitleg blijkt dat jullie het erg druk hadden. Ben ik alleen maar blij om , betekend dat jullie een goed draaiend bedrijf hebben met veel cliënten. Ga zo door.

Prima werk geleverd

De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd en opgeleverd.

als de toekomst er ook zo uit blijft zien, is het goed

De installatie is perfect verlopen met kordaat meedenkend personeel.

Goede ervaring. Medewerkers waren attent en kundig.

Medewerkers waren zeer kundig. Dachten goed met ons mee.

Goed snel vriendelijk en netjes

Goed en prettig

Over het algemeen is mijn ervaring goed, met twee kanttekeningen: we hadden gevraagd of de installatie op een woensdag of een donderdag zou kunnen plaatsvinden. We kregen echter een voorstel van de afdeling planning op donderdag om 5 uur, dat we de week erna op vrijdag de installateurs konden verwachten. En dit moesten we goedkeuren voor de volgende dag, anders kon de installatie nog wel weken op zich laten wachten. Kortom: we voelden ons behoorlijk onder druk gezet, daarom moest ik een heleboel dingen in één dag regelen, om de installatie toch op die vrijdag te kunnen laten uitvoeren. De toon van het mailtje vonden wij niet aangenaam. Tweede puntje: ik kon niet beschikken over reserve-dakpannen in dezelfde kleur. Ik had gevraagd, om, als ze een dakpan nodig hadden, deze onder de panelen te leggen, en de goede kleur in het zicht. Toen de installateurs weg waren, viel me op dat ze toch een reserve-dakpan in het zicht hadden neergelegd. Nu is het verschil tussen een rode en een grijze dakpan normaal gesproken heel duidelijk, deze zijn echter aal een aantal jaren oud, zodat het verschil wat minder is. Dus laten we dit maar zo. Mogelijk kunnen jullie iets met deze kanttekeningen.

Nette monteurs, snelle montage

Ik ben uitermate tevreden over de installatie van onze zonnepanelen. Men werkte snel en netjes, kopje koffie werd gewaardeerd. Binnen huis vroeg een monteur ook nog om de stofzuiger om de rommel op te ruimen. Helemaal goed! Van harte aanbevolen.

Afspraken goed nagekomen.

Duidelijke communicatie en nette afwerking.

Alles in overleg, wensen gerespecteerd, afspraken nagekomen, vakkundig.

Er komt iemand thuis om de situatie op te nemen. Ook maakt deze persoon een berekening van de eventueel gewenste en mogelijke opbrengst aan de hand van het jaarverbruik. Wij hadden zelf panelen uitgezocht, maar deze waren niet meer leverbaar. In overleg nieuwe panelen uitgezocht en aantal bepaald, mede aan de hand van de opbrengst, de situatie in de meterkast én de grootte van het dak. De installatie ging zeer efficiënt. Met de jongens die de installatie uitvoerden hebben we na aankomst de afspraken en wensen nog een keer doorgenomen. De 17 panelen en de elektrische installatie waren binnen 4 uur in bedrijf. Buiten was geen rommel. Binnen wij hadden uit voorzorg alles afgedekt en geplakt, maar door het boren heb je natuurlijk wel stof en gruis. Maar zelf zogen ze met de stofzuiger na afloop het ergste weg. Tijdens de installatie was er een goede communicatie over de voortgang. Als ik één minpuntje moet noemen was het de keiharde muziek die de jongens buiten bij zich hadden. De buren vonden dit wat minder. Waarschijnlijk niet hun smaak.

Netjes Snel in een woord heel erg tevreden

Mijn man en ik zijn 73 en 70 jaar echt niet over één nacht ijs gegaan zeker 8 offertes gehad van 8 verschillende bedrijven.Wij zijn blij met onze keuze.Mijn man is echt een opzichter en zit er met zijn neus erop, is niet gauw tevreden . Maar deze keuze is prima , wanneer je twijfelt doen .onze “redenatie” was op de bank brengt je spaargeld ook niets op nu twee vliegen in één klap het milieu en maandelijks veel minder lasten.

Netjes geplaats en snel

Zie boven

Top service!

8 panelen panasonic mono black 330 plus optimizers en solorage 3000 alles naar wens.

Onze ervaring met EnergieWonen is uitstekeknd !!

Goede voorlichting, snel schakelen en heel prettig personeel !! En een groot compliment voor het team die afgelopen dinsdag de zonnepanelen heeft geïnstalleerd !!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede