goede ervaring met adviseur en installateur

Na mezelf enigszins ingelezen te hebben in het zonnepanelen gebeuren en de ervaringen op de website te hebben gelezen een gesprek ingepland met een van de adviseurs. Adviseur heeft duidelijke aanvullende informatie verstrekt waarna op verzoek een duidelijke offerte werd samengesteld. Na wat korte vragen hierover snel opdracht gegeven. Binnen enkele dagen lag er al een planning in de mail en werden de panelen vlot binnen 4 weken geplaatst. Echter na ca. 1 dag bleek de omvormer niet te werken. Direct via storingsdienst oplossing gezocht, maar dit hielp niet. Installateur is enige tijd later gekomen en heeft e.e.a. naar tevredenheid opgelost. Bleek productie-fout te zijn in een zekering-unit. Alles werkt nu reeds geruime tijd naar tevredenheid.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

prima werk en duidelijk

Duidelijke adviseur ! Installatie op afgesproken dag en tijd. Keurig gewerkt en alles opgeruimd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Bijzonder tevreden over het hele proces vanaf 1e afspraak inplannen t/m het leggen van de panelen.

Goede contacten, goede informatie en afspraken nakomen. Prettige medewerkers. Waarom en 9 en geen 10? Als nieuwe bezitter van zonnepanelen wil je vanaf het eerste moment zien wat ze opleveren. Het kunnen monitoren zou in ieder geval moeten kunnen vanaf de volgende werkdag of nog liever dezelfde dag. Nu duurt het 5 werkdagen.

Goede uitleg,een eerlijke prijs en een vlotte nette werkmethode

Na een duidelijk en open kennismakingsgesprek kwamen kort daarop twee offertes waarin een duidelijke weergave stond met het door ons gestelde doel, waaruit ik een keuze kon maken, Binnen drie weken was alles rond, perfect gepland en geïnstalleerd. Chapeau !!

Super uitleg door verkoper bij ons was dat antonio

De jongens die langs komen monteren super netjes in werk en taal gebruik als je ze wat vraagt wordt het je nogmaals goed en vriendelijk uitgelecht Mooie afwerking montage ontvormer en kabels niet zo maar los langs de muur maar netjes in een koker Wij zijn super te vrede en zal ook goed woordje doen als iemand me vraagt om zonnepanelen

Prima, netjes en vriendelijk, kortom vakwerk!

Prettig tot nog toe. Over het rendement van de installatie valt nog niets te zeggen

Nette installatie, met duidelijke afspraken en werkplanning

Positief

Top!!! snelle levering en vakkundig advies.

Alles, snel en vakkundig afgehandeld, vanaf gesprek met adviseur tot het plaatsen van de zonnepanelen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Het ging heel snel

Kon niet beter

Installatie goed, after sales slecht

Installatie gebeurd door zzp-ers.De verkoper vertelde dat dit in eigen beheer plaats vindt. Niemand vraagt na de installatie of alles naar wens is uitgevoerd. Systeem werkte dus niet, contactpersoon reageert niet op verzoek om terug te bellen. Supportafdeleling voert een reset uit, systeem werkt daarna nog steeds niet. Moeten daarna tot meerdere dagen wachten tot de monteurs er zijn. Daarna werkt het. Enige dagen daarna valt de internetverbinding met de omvormer weg. Verzoek om iemand van de supportafdeling te spreken wordt geweigerd. Kan alleen via e-mail. Kan nu nog steeds niet de productie per zonnepaneel monitoren.

Nette afhandeling

Vanaf de offerte ben ik goed geholpen door Energiewonen. Na akkoord op de offerte ben ik door de administratie goed op de hoogte gehouden van de voortgang en hebben ze veelvuldig gecommuniceerd. Het installeren verliep vlot, netjes en veilig. Daarna snel de gegevens voor de app ontvangen. Kortom ik ben tevreden.

goede en vlotte levering.

Vlotte afspraak met vertegenwoordiger en na 3 weken zijn de zonnepanelen netjes geinstalleerd

Van af het eerste gesprek met de adviseur ,tot aan de realisatie prima geregeld.

Vlot en goed georganiseerd

Goede ervaring, installatie team vlot en goed georganiseerd. Om te optimaliseren zou een belletje na installatie om te vragen naar vragen of ervaring nog fijner zijn.

Zeer dekundige adviseur (fabian) heeft ons een top systeem met LG panelen + Solaredge geleverd.

Tot dusverre zeer tevreden met onze installatie geplaats door Energie wonen. Wij hebben gekozen voor LG panelen in combinatie optimizers en een Solaredge omvormer. Op dit moment nog te vroeg om iets over de opbrengt te vermelden. De panelen liggen 4 dagen op het dak! Mijn verwachtingen zijn zeer hoog aangezien deze configuratie zeer goed scoort in alle testrapporten die voorhanden zijn.

Goede service.

Leuke en goede communicatie. Vriendelijk en gedienstig personeel en monteurs. Aan anderen aan te bevelen.

Uiteindelijk heel goed opgeleverd

De installatie begon stroef. Bij de eerste poging werd alleen de installatie binnen afgemaakt. De installatie op het dak werd vroegtijdig afgebroken, formeel omdat het aantal reservepannen onvoldoende was (12 in totaal). De tweede installatiedag (twee maanden later met een gedeeltelijk ander team) verliep zonder problemen en in een betere sfeer. In totaal zijn er 6 pannen vervangen. Het resultaat is uitstekend. Omdat het hele dak bedekt is met panalen en de drie dakramen als op maat ontworpen vrijgehouden zijn ziet het er fraai uit. Het aantal sterren is van toepassing op de tweede installatiedag.

Zie hieronder

Uitvoering is uitstekend. Vraagje blijft over : Hoe zie ik verbruik, teruglevering en dergelijke. Ik zie niets in de meterkast. Wellicht via het scherm? Ik ontving wèl een bericht, waar ik niets van snap....

Goed opelkaar ingespeeld en bereidwillig team.

De heren waren vriendelijk en behulpzaam. Zij werkten prima samen en hun tempo ligt hoog. Nemen slechts een korte rustpauze voor een kop koffie. Het was duidelijk dat zij de klus naar alle tevredenheid goed wilden afronden.

Prima installatie, nu nog het rendement

Goede info vooraf, alles keurig geïnstalleerd, netjes afgewerkt, aardige installateurs, nette afwikkeling op financieel gebied en garanties, kan niet veel beter. Nu nog een behoorlijk rendement en we zijn helemaal blij. R&M

Goed werk geleverd.

De monteurs hebben keurig werk geleverd met oog voor detail.

Klantgericht, plezierig en deskundig, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering

Bepalend en onderscheidend voor de keuze voor Energie Wonen was de plezierige en klantgerichte benadering van de adviseur Jorie Meens, die zelf het dak is opgegaan om te meten om tot een competitieve aanbieiding te komen. Gedurende het trajekt van bestellen tot installatie werden wij regelmatig op de hoogte gehouden van de status. De uiteindelijke installatie is perfekt gelopen, professioneel en zorgvuldig. Chapeau !

Ik ben redelijk tevreden

Enige minpuntjes zijn: Het verkrijgen van het garantiecertificaat van SGZE heeft enige moeite gekost. Energiewonen heeft dit na een telefoontje keurig opgelost. Energiewonen belooft dat na installatie van de zonnepanelen de app direct werkt en dat de monteur uitleg geeft. Bij mij niet gebeurd. De monteur vertelde mij dat Energiewonen mij na verwerking van de installatie van de zonnepanelen mij de app met uitleg per mail zou toezenden. Vier dagen later nog geen app ontvangen. Ik heb er vertrouwen in dat dit ook wel goed komt, maar beloof niet dat het direct gebeurd.

Een betrouwbaar bedrijf dat goed communiceert

Vanaf het eerste contact een goed gevoel. De vertegenwoordiger ging mee het dak op, had veel geduld met een lange lijst vragen, maakte uiteindelijke 2 offertes, liet ons met rust tijdens het beoordelen hiervan de weken erna en stond ons ook bij nieuwe vragen geduldig te woord. De uitvoerende ploeg was met 3 man sterk. Overlegde de geschiktste manier van aanpak, werkte vlot, praktisch en netjes. Na het opruimen van alle spullen nog de uitleg over de werking en controlemogelijkheden van het 18 panelensysteem. We hebben lang over deze investering nagedacht en denken dat we met energiewonen de beste keus hebben gemaakt.

subliem

afspraken met Robin Jansen volledig gehonoreerd. Aansluiting omvormer in de garage bleek technisch beter te zijn met de aanleg van een nieuwe groep in de meterkast, was snel en mooi opgelost. Prettige monteurs, netjes gewerkt, het ziet er allemaal goed uit . De app werkt goed en de eerste € 0,30 was heel snel verdiend. Al met al uitermate tevreden.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede