Goede communicatie en prijs

Goed gesprek gehad met de vertegenwoordiger. Alles heel transparant en duidelijk. Montageteam waren snel, maar ook zeker professioneel. Wisten waar ze het over hadden. Al met al een goede ervaring.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

tot nu toe geen enkele op/aanmerking op de montage; keurig afgewerkt. nu alleen de app nog!!

Prettig vanaf eerste contact t/m oplevering.

Afspraak is afspraak, correct, beleefd en vakkundig werk geleverd.

Iom installateur de afwerking in huis besproken en dat was voor hem geen probleem om dat uit te voeren.

Prima gegaan

Is prima gegaan alles in een dag geinstalleerd, ben zeer tevreden.

Tevreden ervaring

Goed geïnstalleerd door vriendelijk personeel.

Zeer fijn contact

Fijne vakmensen netjes en mooi geplaatst

werken goed, netjes en snel

De monteurs kwamen mooi op tijd, communicatie was goed en correct. Ze waren binnen de afgesproken tijd klaar en alles opgeruimd!!!!

Snelle en goede service. Goed advies, kortom heel tevreden.

Goed advies, snelle en correcte service. Installatie was snel geregeld. Dik tevreden. Nu hopen op een goede opbrengst.

Helemaal top!

Adviseur aan huis geweest op 28 oktober. Heel duidelijke uitleg,gelijk besloten om ze aan te schaffen. 3 December zijn ze geinstalleerd. Duidelijke uitleg weer. Belasting teruggave snel geregeld. Kortom:een hele dikke 10!

Alles top uitgevoerd

Op tijd, snel, duidelijk, correct.

Snel vakkundig werk en installatie

Super informatie en installatie .

Alles ging volgens afspraak. Top team.

De mannen werkten hard door. Geen tijd voor koffie. Alles prima afgewerkt. Binnen 4 uur was de klus geklaard. Ook de voorinformatie vanuit de adviseur en kantoor was prima geregeld.

Snelle en goede communicatie en keurige installatie.

Keurige installatie zowel op het dak als binnenshuis. Advies bij de aankoop en de communicatie over de voortgang waren prima.

Prima,keurig werk geleverd

Vlotte en keurige behandeling,vriendelijke mannen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goed,duidelijk en snel

Snelle levering, nette plaatsing, voldoende uitleg.

Ben (bijna) tevreden met het eindresultaat.

Zie boven

een goed gevoel

Wij zijn zeer tevreden over het fijne adviesgesprek dat wij gehad hebben met adviseur Erik Swinkels, waarin wij dankzij goede informatie voldoende vertrouwen kregen over de kwaliteit van EnergieWonen, zodat wij de offerte geaccepteerd hebben. Ook de installatie is naar volle tevredenheid verlopen.

Duidelijk en overzichtelijk

Korte lijnen in communiceren. Goede prijs en service

zeer bekwaam en kennis van zaken

keurige checklist duidelijke uitleg vriendelijke personeel

zeer tevreden, keurig aangelegd, mijn complimenten !

Bij het aanleggen zeer goed advies gegeven, keurig gewerkt

Top service met meedenkend vermogen

Prettig vrijblijvend gesprek met de adviseur waarbij er wordt meegedacht en direct de offerte wordt gecommuniceerd. Snelle levertijd en redelijk flexibele planning voor de installatiedatum. Voldoende informatie over de producten, voorafgaand aan de opdracht, maar ook tijdens de opdracht (info sheets, btw terugvragen etc.). Tijdens de installatie erg vriendelijke en vooral nette installateurs. Efficiënt team dat wederom ook weer meedenkt met je wensen. Afrondend een controle of het naar wens is en alles netjes opgeruimd.

Goed, snel en klantvriendelijk geholpen.

De zonnepanelen zijn zonder aanbetaling, binnen enkele weken geplaatst. Geweldig, ga er nu weer van genieten.

Het is allemaal vlotjes verlopen

Duidelijke communicatie vooraf en installatie verloopt rustig en gestaag.

Een kwaliteitsclub.

Gisteren zijn de zonnepanelen aangelegd onder echt slechte weersomstandigheden. De mannen van Energie Wonen gingen ervoor, met de nodige veiligheidsmaatregelen en kwaliteitswerk. Zeer professioneel. De technici zagen mogelijkheden in huis met loze leidingen, die ik uit het oog was verloren. Geweldig.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede