Gewoon goed. Netjes en correct. Goede communicatie.

Na aanvraag advies op de essent - website verliep het vervolg vanzelf. Adviseur maakte een afspraak, gaf duidelijke voorlichting. Via email kwam er daarna duidelijke aanwijzingen wat je als klant zelf moest doen. Installatie kwam daarna eerder dan verwacht. Nette, vriendelijke installateurs, 3 man sterk, klaarden de klus in een uur of 4. Tevreden klant, nu nog zonnige dagen afwachten en kijken wat het aan watts oplevert.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Goed op elkaar ingewerkt team, ter zake kundig.

Monteur van het elektrisch gedeelte heeft in overleg een andere locatie van de controller voorgesteld en daar ook geplaatst. Negatief puntje vond ik dat de monteurs wel heel nadrukkelijk in de dakgoot gingen staan, heb er vooralsnog géén lekkage aan overgehouden.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

prima jongens, goed gedaan

Prima!!

Een tevreden klant

De installatie is de eerste maal door weersomstandigheden afgebroken. Op de tweede installatie afspraak kwamen er uiteindelijk 9 á 10 man gelijktijdig over de vloer. Best wel druk. Advies praat met de monteurs dat ze hun "installatie" ongenoegen over andere installatieteams niet kenbaar aan een klant laten blijken. Is geen reclame voor de organisatie.

Energie Wonen ,heeft het keurig en snel geregeld!!

Aardige vertegenwoordiger met veel kennis,ervaring en eerlijk! Ook de monteurs zijn vriendelijk en leveren keurig werk!! En de zonnepanelen zijn snel geleverd en snel geplaatst! Nu hadden wij ook wel het perfecte dak ervoor,volgens de installareurs.

Alles volgens afspraak, netjes en uitstekend afgeleverd

Alles volgens afspraak. Netjes en uitstekend werk verricht.

Prima.

Uw adviseur heeft doordat hij niet op het dak van garage en schuur is geweest een inschattingsfout gemaakt. Advies aan hem is om toch in het vervolg de situatie beter in te schatten en even op het dak te controleren of het aantal panelen werkelijk geplaatst konden worden.

Goede kennis van zaken

Goed voorgelicht en prima geïnstalleerd door de monteurs

Alles keurig en in overleg gemonteerd!

Binnen 'n paar uurtjes alles op zijn plaats.

Vlotte installatie op een keurige wijze afgewikkeld.

Alle afspraken, die tijdens het verkoopgesprek gemaakt waren, werden goed nagekomen. De installatie ging vlot en werd op een keurige wijze uitgevoerd. In overleg werd tijdens de installatie het kabeltraject en plaats van de omvormer nog aangepast, zodat dit nog handiger uitpakte.

Uitstekend advies en goede sevice

Uitstekende service en vriendelijke mensen

Snel

De medewerkers hebben de klus snel gekaart. Ook kwam de adviseur 's middags even langs om te kijken en of we tevreden zijn, wij stelde dit echt op prijs.

Volgens planning zouden ze de zonnepanelen in begin december 2019 gelegd worden. Planning gaf vrij kort na contract sluiting aan dat het 3 weken eerder kon. Voor kwam dit niet uit dus verder 1 week uitgesteld naar laatste week november. Aardige jongens die hard werkte om alles goed aan te sluiten. Maar omdat de wind te hard waaide is het leggen van de zonnepanelen uitgesteld naar 18 december. Voor mij zelf was dit wel een tegenvaller daar de wind rond de 4 tegen de 5 beaufort was. Eergisteren hebben 4 man binnen de 100 minuten de 18 zonnepanelen gelegd en aangesloten. En nu weer wachten op mijn toegangscode voor de Solaredge. Volgens mij kan dit ook eerder worden geregeld. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat de zonnepanelen opbrengen.

Snelle montage

Vindt het alleen jammer dat er te weinig tijd is om vragen te stellen of uitleg te krijgen over het systeem. De afwerking kan nog eist beter, wat betreft de bedrading

Het team komt professioneel over.

De klus was snel geklaard. Net personeel.

Toppers

Worden geplaatst tegen een goede prijs. Netjes en snel gemonteerd.

Professioneel en kundig

Goede voorlichting en een correcte uitvoering van het werk

Na een fijn adviesgesprek is het traject gestart. Steeds met heldere stappen en een open overleg. Tussen het adviesgesprek en de installatie zat 6 weken. De installatie zelf is prettig verlopen , problemen werden in goed overleg opgelost.Het systeem werkt nu een week en ik ben er erg blij mee , al werken de korte dagen en donker weer niet echt mee voor een hoge produktie.

Goed correct.

Uitsfekent

Ik ben zeer tevreden

Goed advies Prima uitvoering Komen afspraken na. Minpunt(je) : Ruimen hun rommel niet op.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Goede en snelle installatie

Alles volgens afspraak geleverd

Prettige, vloeiende vlekkeloze installatie.

Vooraf gegaan aan een zeer betrokken en kundige vertegenwoordiger, tussentijds prima geholpen met mijn vragen door de mensen op kantoor in Almere, en een team van installateurs die stipt, vakkundig en de problemen die zich tijdens de installatie voordeden direkt wisten te verhelpen. Zo dat ik aan het eind van die dag met een goed werkende instalatie een zeer tevreden mens kon zijn. Grote Klasse!!

zeer correct en deskundige mensen die doen wat ze beloven

Ik ben deskundig, netjes en snel geholpen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede