Fantastisch werk geleverd!

Het team was mooi op tijd. Ze gingen aan de slag met tussendoor een korte koffiepause. Alles klaar (11 panelen) om 13:00 uur. Geen rommel achtergelaten.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Uiterst tevreden

Het team wat bij mij de installatie van de zonnepanelen heeft geïnstalleerd en werkend Heeft afgeleverd daar heb ik veel respect voor Deze mensen zijn zo perfect op elkaar ingespeeld dat het loopt als een geoliede machine Uitermate vriendelijk en na afloop het verstekken van goede informatie Een tevreden klant uit Rockanje

Keurige dienstverlening van a tm z

Goede ervaring met zowel de vertegenwoordiger als de administratie. Daarnaast wordt er goed uitgelegd wat de monteurs ter plaatse komen doen. Zij laten alleen wel een beetje veel rommel achter! Maar gelukkig kon de stofzuiger gelijk op zonne energie haar werk doen 😀

Snel, vriendelijke werkers, goed advies.

Snel, vriendelijke werkers, goed advies

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Alles zorgvuldig geregeld

duidelijke uitleg van het systeem en goede communicatie tussen tussenpersoon, klant en kantoor.

Zeer klantvriendelijk vanaf opname tot na oplevering

Goede informatie vooraf door de Account Manager. Net werk en aan alle kanten wordt mee gedacht.

Prima advies en vlotte installatie.

Ik ben zeer onder de indruk van professionale aanpak van Energiewonen. De adviseur komt meteen langs voor een plan van aanpak, en zorgt voor een realistische offerte. De installatie volgt op korte termijn door een deskundig team. Alle informatie voorziening, ook over BTW zaken, is voorbeeldig.

Goede inventarisatie en uitstekende installlatie

Keurig netjes door Leen offerte gemaakt en Tim heeft met zijn collegas voor een nette en spoedige installatie gezorgd.

Goed advies om te komen tot goed resultaat

Adviseur maakt vrijblijvende offerte na bezoek ter plaatse. Binnen 2,5 maand zijn de zonnepanelen geplaatst. Contact met adviseur en de administratie loopt langs de digitale weg. Wat prima ging; er werd iedere keer snel gereageerd op vragen. Een verbeterpunt: informeer van tevoren hoe het e.e.a. gaat na de installatie voor wat betreft de inzage in de app van SolarEdge. Dit voorkomt vragen. Verder zeer tevreden. Nog even over het mailverkeer: iedere keer wordt er allerlei informatie automatisch meegestuurd, zoals logo, lid waarborgfonds, e.d. Als er dan een belangrijke bijlage bij zit, staat deze helemaal als laatste. Die automatische info kan wat mij betreft na de eerste (twee) mailtjes wel achterwege blijven.

Zeer goede service.

Alle afspraken nagekomen. Hele mooie LG zonnpanelen.

top team.

nettjes en zeer goed bevonden zowel monteurs als adviseur en administratie. we zijn er zeer content mee.

prima, vanaf eerste contact tot aan oplevering

na een offerte te hebben ontvangen van eigenhuis wou ik toch ook van een bedrijf uit de omgeving een een aanbod hebben. Het bezoek was binnen een week geregeld. De offerte was concurrerend zeker omdat het all-in was. Binnen 4 weken liggen de panelen op dak. De drie jongemannen die dit hebben verzorgd, ook uit de omgeving, waren deskundig. Omdat de wifi verbinding niet lukt namen ze de tijd om dit te fixen. Uiteindelijk na 3 kwartier extra en overleg hoofdkantoor hebben ze de boel opgeruimd. De dag erop deed de wifi en de app het keurig.

Van begin tot installatie superservice!

Het eerste gesprek was al fijn, eerlijk advies en alle opties besproken. Men neemt rustig de tijd en word tot niks verplicht. De prijzen zijn goed concurrerend. De installatie verliep heel snel, plek van omvormer veranderen en kabelroute werd netjes besproken totdat ik tevreden was. Keurige monteurs die de moeite namen om al mijn vragen te beantwoorden en alles uit te leggen. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

Super goed gedaan!

Ben zeer tevreden over de advisering en over de installatie: vakmanschap!

Super snelle en uiterst nette monteurs

Alles was in 1 dag gefixed, heel netjes gewerkt, zelfs de leidingen op kleur door mijn cv ruimte.

Goed advies Uitstekende communicatie Prima uitvoering

Snelle en vakkundige installatie

Na aanvraag van een offerte snel bezoek gehad van de adviseur, vervolgens binnen een paar weken de panelen op het dak. Installatie was binnen 3 uur gedaan en keurig afgewerkt.

Prima, klantvriendelijk

Prettig en duidelijk gesprek met Michel bij ons thuis, Prima afwikkeling en de monteurs waren ook zeer klantvriendelijk. Nu afwachten tot de zon gaat schijnen. De opbrengst is tot nu toe nul.

Nogmaals prima service!!

deskundig

was eebduidig en zorvuldig

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Ze kwamen op tijd en namen na afloop alle afval mee

Zie boven

alles volgens afspraak zeer tevreden

instalateurs werken netjes .

Super service

Hard gewerkt en netjes

Alles goed gegaan. Alleen werd de ladder zonder beschermingsmat op het platte dak gelegd. Na mijn opmerking hierover is dit verholpen.

Vakmanschap

Alles vlot en professioneel verlopen. De materialen werden zelfs met een kraan op het dak geplaatst. Dit vond ik wel fijn voor de medewerkers.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede