netjes gewerkt.

mooi op tijd en achter elkaar doorwerken. correcte mensen

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Komen afspraken volledig na.

De afspraken worden stipt nagekomen. De monteurs (zzp'ers) zijn hele vriendelijke en kundige mensen. Blij met onze keuze voor deze leverancier van zonnepanelen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

in 2,5 uur tijd (incl koffiepauze) 12 panelen geinstalleerd

zeer snel geplaatst en aangesloten

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Snel, zorgvuldig en netjes.

De installateurs hebben de zonnepanelen en alles wat daarbij komt met zorg en professioneel geïnstalleerd en alles netjes achtergelaten. Van harte aanbevolen

We zijn super goed geholpen.

Alles verliep prima naar wens. Het intakegesprek was heel duidelijk en we zijn deskundig voorgelicht over de aanschaf van zonnepanelen. Het vervolg ging ook heel goed. Op korte termijn geplaatst door 3 deskundige mannen die het prima geïnstalleerd hebben, zowel buiten als binnen, en alles goed uitgelegd.

advies, instalatie en afspraken

Wij zijn zeer tevreden over het advies, installatie en service. Mocht iemand in onze familie, vrienden, kenniskring of collega zonnepanelen willen aanschaffen, zal ik ze ervan proberen te overtuigen dat jullie onze verwachtingen hebben overtroffen. Onze dank hiervoor.

Kei goed

Goed behandeld vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie.

perfect

Eerst uitstekende intake en visuele inspectie, keurig. Goede en duidelijke offerte. Perfecte communicatie en voorlichting in het voortraject. Installatie snel, vriendelijk, perfect en conform afspraken verzorgd, helemaal top. Op alle fronten perfect.

Komen op tijd snel en vakkundige montage

Klantvriendelijk. Duidelijke uitleg installatie Zeer aan te bevelen

Zeer prettig en correct

Heel prettig en vrijblijvend gesprek gehad . Keuze was snel gemaakt daar we opzoek waren naar kwaliteit en een goed gevoel. Installatie was ook snel gedaan ,sneller dan aangegeven . Wel jammer dat de dakgoot ,maar dat gaat geregeld worden .

Uitstekende plaatsing van de panelen.

Nooit gedacht dat het zo eenvoudig zou zijn om binnen afzienbare tijd op een perfecte manier zonnepanelen geplaatst te krijgen.

Prima, alles volgens afspraak

Prettig advies gesprek, snellere dan aangekondigde opvolging. Uitvoering in overleg met installatiemedewerkers iets anders dan oorspronkelijk advies. Niet erg; werd als 'meedenken' gewaardeerd

Prima bedrijf dat meedenkt met de klant en ook tijdens de installatie probeert te verbeteren!

Al tijdens de eerste ontmoeting met de adviseur van EnergieWonen wist ik al dat het wel goed zou komen. Prima uitleg gekregen over hoe het allemaal in z'n werk gaat en wat ik kan verwachten. Daarna een duidelijke offerte gekregen met talloze bijlages voor wat betreft de te gebruiken materialen, hoe het in z'n werk gaat met de BTW terugvraag en hoe de installatie aan te melden bij de netbeheerder. In onderling overleg de installatie dag afgesproken. Tijdens de installatie zelf bleek dat alle panelen op het dak paste en dat er geen panelen op het plat dak hoefden te worden geïnstalleerd, zoals eerder was afgesproken. Prima meedenken van de installateurs. Al met al is het prima verlopen en is alles naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Geweldig wat een teamwork

Geweldig wat een teamwork

Snel en vakkundig uitgevoerd

Enige minpuntje was dat in de voorlichting vooraf werd aangegeven dat er twee panelen in oost-west ligging opgesteld kunnen worden. Maar bij de installatie bleek dit helemaal niet te kunnen, je moet dan minstens zes panelen zo hebben, werd me verteld (achteraf). Voor de opbrengst zou het niet veel uit moeten maken.

Topteam. No nonsens er werd snel en goed gewerkt. Er werd meegedacht.

Snelle installatie voor een nette prijs

Kundige monteurs hadden alles in ongeveer 3 uur geklaard... Had ik wel zelf de kabel al gelegd. De monteurs overlegden continu, hoe of ik het wou. Totaalprijs viel mij mee en zelfs tijdens een bewolkte dag wordt er stroom opgewekt, niet veel maar toch.. Tot nu toe 100% tevreden.

Keurig geregeld

Gisteren zijn er bij mij 20 panelen geplaatst. Na het bezoek van de verkoper en het akkoord op de opdracht verloopt alle communicatie via de mail. Dit is zeer goed geregeld en heel duidelijk. Ruim op tijd de plaatsings datum doorgekregen en de medewerkers waren keurig op tijd aanwezig. Het geheel is keurig geplaatst en netjes achter gelaten.

Monteurs waren snel en deskundig. Verpakkingen keurig afgevoerd.

Monteurs waren snel en deskundig. Verpakkingen keurig afgevoerd. Ik ben benieuwd hoeveel stroom ik kan opwekken.

Goed en professionals

Heel prettig en duidelijk gesprek met Fabian toen hij bij ons thuis was. Iemand die met je meedenkt. Die oplossingen heeft als het even iets anders moet. Altijd via mail bereikbaar. Houd zich aan afspraken. Prettige mensen die de panelen kwamen leggen. Alles in goed overleg. Duidelijke uitleg bij eventuele vragen.

Goede ervaring met het bedrijf

Na opdracht vrij snel uitgevoerd. Achteraf bleek er 1 paneel meer op het dak te kunnen. Hier contact met vertegenwoordiger over gehad. Hier werd goed in mee gedacht en een mooi voorstel voor gedaan waardoor er alsnog een extra paneel geplaatst kan worden.

Goed bedrijf.

Duidelijke informatie vooraf, ruimte voor alternatieven en nakomen van de afspraken.

Gewoon zonder problemen geregeld.

Gewoon zonder problemen geregeld. Diverse offertes aangevraagd, Energie wonen was de enige die bij het eerste bezoek ging meten en besprak aan de hand daarvan de mogelijkheden. Levering en plaatsen ruim binnen de geschatte levertijd. Alles netje en veilig gemonteerd. Monteurs werkte ook veilig.

van A tot Z uitstekend

adviesgesprek en installatie waren professioneel en prettig

Prima volgens afspraken

Levering en installatie keurig volgens afspraak. Nog geen ervaring met garanties etc

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede