Snel en Vakkundig.

Na professionele en vakkundig uitleg wat zoal wel en niet kan overeen gekomen voor plaatsing van de panelen, in 4 weken geleverd en professioneel gelegd door zeer behulpzame en vrolijke monteurs.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Vlot werk. Prettig personeel

Helaas werd er niet opgeruimd. In de meterkast werd de draad en zo niet vastgezet (bungelt het). Een echte elektricien dot dat niet zo!

Profesioneel bedrijf die doen wat ze uitdragen!

Van vertegenwoordiger tot en met installateurs zeer professioneel en prettig om zaken mee te doen.

Goede ervaringen.

Van af eerste gesprek tot de installatie aan toe top geregeld.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Gewoon conform afspraak alles geregeld.

Na afspraak thuis alles doorgesproken. Hierna via Whatsapp contact gehad over een wijziging vanaf mijn kant over een nieuwe groepenkast. Dit was allemaal geen probleem. Het verder verstrekte stappenplan was zeer inzichtelijk. Daarna op de dag van installatie netjes gebeld door de installateurs of ik akkoord ging of ze het iets anders mochten doen zodat het beter uitkwam op het dak. Dat is pas service en conform afspraak. Alles netjes ingesteld op de telefoon zodat ik inzicht had in de opbrengst. Zeker een aanbeveling waard.

Goede service en begeleiding.

Prima prijs-kwaliteit

Prima informatievoorziening zowel in het voortraject alsook in het natraject. Snelle en vakkundige plaatsing.

Snel geleverd en geplaatst.

Goed advies. Van te voren met de monteurs de plaatsing en kabelloop doorgenomen. Hierna is de installatie volgens afspraak geïnstalleerd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Top! Goed advies en installatie

Uitstekend advies op maat en na maar 4 weken een soepele installatie door een kundig team die binnen 4 uur alles voor elkaar hadden. Goed geregeld 👍

Montage voldeed uitstekend en volledig naar verwachting.

Gewoon goed, volgens afspraak geregeld en snel gemonteerd door een paar service bewuste monteurs.

Prima, netjes afgewerkt en opgeruimd.

Prima samenwerking zowel binnen als buiten. Daar mijn dakgoten van polyester zijn werd na overleg met mij een ladderafstandhouder [aangeschaft en] gebruikt. Binnen werd de omvormer dichter bij de meterkast geplaatst en niet in het zicht op de overloop. Prima werk afgeleverd, dank U wel.

Prima gelopen snel klaar

Installatie was snel en binnen netjes ! Vriendelijke mensen die wisten wat er gebeuren moest!

Prima uitleg en plaatsing

Duidelijke informatie over plaatsen van zonnepanelen en keuze van systeem. Nette en snelle service na accepteren offerte. Installatie verliep zeer snel en netjes.

Alles was goed gecoordineerd

goede communicatie en op tijd geleverd en geplaatst.

Prettig

Alles volgens afspraak geleverd

Het voldoet aan mijn verwachtingen

Nette en snelle service

De installatie werd keurig volgens afspraak gedaan, met flexible medewerkers die luisteren naar wensen van mij als klant.

Werk volgens afspraak afgeleverd en veilig gewerkt.

De panelen werden door een kraanwagen op het dak gehesen, dus geen onnodige en onveilige werkzaamheden, zoals sjouwen met panelen op een ladder. Volgens afspraak zijn de panelen geplaatst met een voorstel voor een verbeterde optie, waardoor er een beter rendement wordt behaald. Doordat men direct door moest naar een volgende klant is de informatie over de werking van de omvormer enigszins te kort geschoten, derhalve dus een 8, anders was het een 10 geweest.

Klantgericht bedrijf, tevreden klanten na plaatsen zonnepanelen

Na de aanvraag voor een offerte hebben we bezoek gekregen van Sidney Kuiper, die onze adviseur werd. Hij heeft een goede offerte voor ons opgesteld en hij was goed bereikbaar voor vragen. Na een maand werden de zonenpanelen geleverd en door 3 personen vakkundig geplaatst. De benodigde stroom- en internetbekabeling werd naar onze wensen goed aangelegd. De vragen die we hadden, worden door òf Sidney, òf de afdeling administratie goed beantwoord. Wij hebben de samenwerking met EnergieWonen dan ook als prettig ervaren.

Mijn ervaringen zijn zeer goed

Mijn ervaringen vanaf het begin. De afspraak maken was snel geregeld. De heer Kuiper kwam uitleg geven over de panelen enzo. Dit was zeer goed en prettig, is met ons ook in de meterkast, buiten alles gaan bekijken wat het beste was, maar luisterde ook naar wat wij voorstelde. Dit was een prettige samen werking. Donderdag 30 Jan. Werden de panelen geplaatst, dit ging vlot en vakkundig.. alles werd uitstekend opgeruimd en afgewerkt. Een min punt was de elektricien gaf de uitleg heel snel daardoor was ik wat vergeten maar de buurman is ook elektricien en die heeft het toen overgedaan. Dus zijn wij erg tevreden over jullie bedrijf. En het ook aan anderen door geven.

Correct met afspraken en informatie.

Prima voorberijd door eerst situatie op te nemen. Daarna goed advies. Schouwing door installateur. Omverassinen voor te blijven. Daarna snelle correcte in overleg, de montage. Werkt meteen. Alles schoon opgeleverd.

Vriendelijke ervaren installateurs die constant overleg plegen met de klant.

Verbazing dat de installatie zo snel gedaan was .

Kwaliteit uitstekend

Misschien iets duurder maar wel een betrouwbaar bedrijf met een keurmerk. Vooraf veel informatie ingewonnen om daarna bij dit bedrijf in zee te gaan

Verkoop en installatie naar tevredenheid uitgevoerd

Zeer goed en zeer professionele installateurs

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede