Goede service, heldere afspraken, top kwaliteit installatie

Wij zijn heel tevreden met de installatie van 12 zonnepanelen door Energiewonen. Levering binnen 3 maannden na eerste afspraak, goede kwaliteit producten en goede afspraken. En dat voor een scherpe prijs! Helemaal tevreden.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Snel en netjes werk.

Correcte en nette monteurs. Snel gewerkt. Alles netjes en schoon achter gelaten. Wachten op het account voor de app om het resultaat te bekijken.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Vriendelijk, duidelijk en snel

Vanaf het gesprek met de adviseur tot het daadwerkelijk installeren van de zonnepanelen was het contact prettig en duidelijk. Alle benodigde info werd via e-mail verstrekt. Op de dag van de installatie zelf dachten de monteurs goed mee en werd de omvormer uiteindelijk op een andere plek gehangen zodat de kabels vanaf zolder toch door een loze leiding getrokken konden worden, hetgeen eerst niet mogelijk leek. Laat de lentezon maar komen!

Alles uitstkend geregeld en volgens afspraak gehandeld.

Dhr Michel Oosterkamp hebben wij ervaren als een zorgvuldige en betrouwbare adviseur. Oprecht en zonder trucjes. Ook het logistieke proces vertoonde geen haperingen, prima. De installatie ging voorspoedig, maar een wat rommelige afwerking in de meterkast. Men had zeker verstand van zaken, maar de presentatie op het gebied van kleding, met name het niet dragen van veiligheidsschoenen, zou professioneler kunnen. Jammer dat er gerookt werd tijdens werk. Ondanks de kritische noot, zijn we erg tevreden en we bevelen u zeker aan bij anderen. Met vriendelijke groet, Jan de Lang

Vriendelij en kundig en snel personeel

Een team van 4 kundige mensen die snel en goed werk leveren.

Goede uitleg,goede mail contact, goede service

De uitleg van adviseur was duidelijk, goede informatie gekregen op de mail, installateurs deden hun werk goed. Goed contact via de mail en ook is de adviseur goed bereikbaar bij vragen.

Super service

Vriendelijk en perfecte uitleg door de adviseur. Komt zeer betrouwbaar over. Snelle en bekwame service per mail. Zeer proffesionele, vriendelijke en vakbekwame installateurs. Super service en erg blij met de Total black Lichtpanelen.

Professioneel en boven verwachting

Adviesgesprek was openhartig en veelbelovend. Er werd goed gekeken naar onze wensen en de mogelijkheden hiervan. Het eerste bezoek door de (4) monteurs heeft even op zich laten wachten ( begrijpelijk bij grote vraag naar zonnepanelen), maar werd als zeer prettig en professioneel ervaren waarbij eerlijk, duidelijk en doordacht werd meegedacht bij de uitvoering van het legplan en verdere installatie. Helaas werd het daadwerkelijke leggen van de panelen. a.g.v. weersomstandigheden (hoge windsnelheid gepaard gaande met rukwinden) uitgesteld. Door planning werd direct een nieuwe datum op de korts mogelijke termijn aangedragen en ingepland. Deze werd wederom door harde windverwachting daags voor de legdag door planning ‘gecanceld’ en direct in overleg een nieuwe datum gepland. Drie maal scheepsrecht! De panelen zijn volgens het nieuwe legplan gelegd en aangesloten. Alles werkt naar tevredenheid en wij zijn heel blij met de installatie van de zonnepanelen en wijze van aanleg.

de eman die kwam kijken was een heel aparte, gaf mijn vrouw geen hand, dat kwam niet goed over. Daarnaast waren een aantal zaken geen probleem maar later wel, Dit is allemaal wel prima opgelost,De rest was perfect en alles verliep zeer correct. Wat ik nu nog mis een handleiding om een app te activeren zodat ik de resultaten op mijn telefoon kan volgen. wellicht om dit standaard te voorzien

Prima geadviseerd en gemonteerd

Prima geadviseerd en gemonteerd, leuke ploeg mensen en deskundig.

Vakkundig gelegd

Scherp geprijsd.

Prima communicatie & installatie

Wij hebben een goed advies gehad over de aanschaf van de zonnepanelen. Ook was de communicatie over het vervolg traject en de hulp bij het ' formulieren' proces richting belastingdienst prima geregeld. De installatie verliep vlekkeloos en snel met keurige installateurs. Enige minpunt vind ik da the app nog niet direct beschikbaar is na installatie en ik nu ook niet weet wanneer wel, waarom kan dit niet opdezelfde dag geactiveerd worden?

Mooie oplossing, goed geïnstalleerd!

Het traject wordt van begin tot eind goed begeleid en tot een goed einde gebracht. Prettig installatieteam en ons Sales contact Sidney Kuijper heeft ons gedurende het traject prima geholpen. Ga zo door! Nu maar hopen op veel zon :-)

goed verzorgd weinig overlast tijdens montage.

Snel een goed advies, opdracht vrij snel en goed uitgevoerd .

Alles naar volle tevredenheid verlopen het hele proces!

Goede professionals zowel de verkoper alsook de monteurs alles volgt elkaar mooi op, laat nu het zonnetje maar komen!

Heel FIJN GEHOLPEN DOOR meneer, Chris van Lint

Door goede gesprek met de hr. van Lint en de vertrouwen die hij mij gaf, was voor mij de knoop snel door gehakt. met dit bedrijf wil ik in zee gaan. Op mijn werk maak ik al reclame hierover. Ik wens dit bedrijf ook zo door te gaan en met deze hoge kwaliteit. Hierbij bedank ik nog zowel hr, van Lint als de mannen die bij mij zijn komen werken. BEDANKT

Goed geïnformeerd door de vertegenwoordiger, goede monteurs, alleen de jongens hadden amper tijd voor koffie en uitleg, er kwam iets bij waardoor het iets uitliep en dan merk je de stres van de strakke planning, amper iets uitgelegd.... Veel rommel binnen van het boren enz Vond het niet prettig dat het zo gehaast ging...

EnergieWonen, DE partij voor zonnepanelen!

EnergieWonen staat voor expertise, accuratesse, vakmanschap, vriendelijkheid en service. Goed voorbereid, mede door een goede transparante communicatie, kwam het team de installatie doen. Alles verliep voorspoedig, de sfeer was goed, en het weer ook gelukkig. Dat was nog wel een dingetje met al die stormen de afgelopen weekenden. Helemaal tevreden over de installatie.

Prima werk geleverd

Alles goed en snel geregeld van offerte tot installatie. 1 minpunt: verkoper is er bij het huisbezoek vanuit gegaan dat ik een 3 fasen aansluiting had. Dit bleek niet zo te zijn waardoor ik na installatie nog ruim 2 maanden op aanpassing door netbeheerder heb moeten wachten, waardoor panelen nog niet actief konden zijn.

Toen er zaken aangepast/veranderd moesten worden was dat geen enkel probleem. Top

Goed.

Prima ervaring met EnergieWonen

Na heel veel offertes van verschillende bedrijven gekozen voor Energie Wonen. Heel fijn dat ze bij de verkoop thuis komen en in je huis kijken hoe eea het beste kan worden aangelegd. Daardoor geen onzekerheden. Uitvoering heel netjes. Wat kan beter: uitleg na oplevering, hoe werkt het allemaal met de app (deze ging pas werken in de loop van de dag); en wat moet je doen als het niet goed gaat? Wat kan je zelf, wie kan je bellen?

Snel en goed gemonteerd.

Goede ervaring met afhandeling.

Na de gevonden oplossing,helemaal geweldig.

Na eerdere ontevredenheid ,van ons,over hetplaatsen van de zonnepanelen is er een oplossing gevonden,naar volledige tevredenheid van ons.Helemaal top.

Kwaliteit van begin tot aan het einde

Goed professioneel bedrijf. De afspraak met de vertegenwoordiger was prima, er werd goed naar de mogelijkheden gekeken en voorzien van goede informatie en tips. Vervolgens wordt je keurig op de hoogte gehouden van wat er gaat gebeuren en de voortgang. Op het afgesproken tijdstip komt een net vakkundig team de zonnepanelen en omvormer monteren en geeft goede uitleg. Kortom helemaal super van begin tot aan het einde. Robert

Sublieme klantvriendelijke adviseur,

Niets dan lof over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van heer Van Lint (adviseur). Heel anders heb ik de aanleg ervaren. Het proces rondom de aanleg verliep chaotisch, mogelijk mede veroorzaakt door de weersomstandigheden waardoor het werk niet in een keer kon worden afgerond. Ook door gebrek aan onderlinge afstemming verliep het vervolgproces chaotisch, niet vlekkeloos, derhalve niet naar behoren. Op mijn verzoek is er opnieuw door monteurs gekeken naar het gemaakte werk. Deze laatste ploeg monteurs verdient een grote pluim. Zij hebben gezorgd voor de kwaliteit die je als opdrachtgever mag verwachten. Onderstaande beoordeling over de vakmanschap betreft de laatste groep monteurs

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Veel moeite

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede