Snel en vakkundig

Monteurs weten van aanpakken. Veiligheid van werkzaamheden op het dak kan beter!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Duidelijke communicatie, levering op tijd, keurig geïnstalleerd

Enige verwarring was er rond de manier van plaatsen werd snel opgelost. Nette snelle manier van plaatsen door vakmensen. Wij kunnen iedereen aanbevelen met dit bedrijf in zee te gaan!

snelle levering

vanaf het moment dat je contact zoek tot aan de levering is super verlopen.

Top geregeld

De monteurs gingen pas weg nadat er nog even een kabel moest worden opgehaald uit hun magazijn. Zodat ze de installatie konden afmaken. Laatste monteur ging om 22.30 uur weg. Top geregeld.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

alles goed gemaakt zoals afgesproken

goed en vakkundig gemaakt

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Professionele medewerkers die kiezen voor de beste ipv snelste oplossingen.

Prima partij die duidelijk en efficiënt adviseert en communiceert. Bij de plaatsing wordt gekozen voor de beste en mooiste oplossingen ipv snelle en goedkope. Klanttevredenheid staat hierbij centraal.

prima uitleg, prima installatie

Er is een advies gegeven door daadwerkelijk een huisbezoek af te leggen. werkplan was goed. Duidelijke uitleg en vakmanschap door de installateurs

Top advies en monteurs

Prima en duidelijk advies, zeer nette monteurs. Snel en naar tevredenheid geplaatst.

keurig werk geleverd.

het hele project is vlot verlopen.heb alleen hulp nodig voor de btw administratie erg ingewikkeld.

duidelijk en klant gericht.

De ervaring met opnemen van de panelen was erg duidelijk en overzichtelijk. De afhandeling in fase waren ook heel duidelijk. En zeker geen onduidelijk heden. De monteurs waren netjes met monteren en heel mee denkend. Het eerst plan was om de panelen te verdelen in op 2 daken. De monteurs hadden verder nagemeten met als vervolg dat het wel op 1 dak zou passen in een nette verhouding toch voor de optie gegaan om het op 1 dak te doen. Een dikke veer voor de monteurs.

Geweldig nette installateurs.

Fijn dat ze eerst thuis komen om te adviseren en te meten. Goede en snelle levering en installatie.

Top!!

Super goede en vriendelijke service en installateurs.

Prima voorlichting, heel snel een afspraak voor installatie geregeld

Via de e-mail snelle en duidelijke afspraken gemaakt. Uitgebreid tevoren bekeken hoe de situatie van het huis is, de ligging van het dak, goede voorbereiding dus. De installatie van de panelen zelf ging ook heel goed, alles is netjes opgeruimd na die tijd

Prettig, helder en duidelijk

Prettige communicatie en vlotte levering

Prima ervaring, goede prijs kwaliteitverhouding.

vind het jammer dat ik week moet wachten op een app om de werking te kunnen volgen. Snap niet dat dat niet direct vanaf oplevering kan.

Snel geïnstalleerd

De drie installateurs waren er om ca. 11.30 uur en om 15.00 uur waren ze klaar. Ik weet natuurlijk niet hoe het er op het dak uitziet, ik vertrouw erop dat dit goed is en dat alle pannen er nog op liggen. Ik vind wel dat de installateurs de zaak niet netjes achter gelaten hebben. Overal lagen nog stukjes draad, plastic pijpen, schroeven en het boorgruis was niet opgeruimd. Verder hadden ze de korte weg naar de steiger gevonden dwars door de beukenhaag. Dat hoort niet zo. Verder waren ze vriendelijk en correct. Groet

snel en accuraat geplaatst

de installatie van de panelen ging gesmeerd en de mensen waren vriendelijk

mooi product en keihard werkende monteurs!

De installatieploeg heeft de gehele dag gebuffeld om alle 72 panelen op het dak te bevestigen. Hoewel het al laat op de vrijdagmiddag was, gingen ze pas weg toen gecontroleerd was of alles naar behoren werkte! Chapeau!

Professionele organisatie ,geeft goede en duidelijke informatie

Goede ervaring komt afspraken na.

Geen spijt gehad van mijn keuze

De keuze gemaakt tussen EnergieWonen en een andere installateur. De andere was een paar honderd euro goedkoper, maar de online beoordelingen van EnergieWonen waren beter. Daarom deze keuze gemaakt. Ik heb vooraf een goed gesprek gehad met de verkoper en ook achteraf antwoordde hij bij vragen vlot via de mail (ook na levering). Omdat hij niet zeker wist of de bekabeling over de nok, onder de dakpannen getrokken konden worden noteerde hij ook een fallback-optie binnendoor. De installatie gebeurde snel en netjes door een vriendelijk team. Ze waren zelfs te vroeg! De panelen liggen nog geen twee weken, dus ik kan op lange termijn nog niet oordelen, maar voorlopig ligt alles er wat mij betreft goed en netjes bij. Het is geen 10 geworden om twee redenen: 1. Het helpen met terugvragen van de btw bij EnergieWonen gebeurt tegen (extra) betaling. De andere partij die ik sprak deed dit er standaard bij. 2. De laatste betaling moet direct na levering via PIN worden gedaan, waarvoor de pinlimiet moet worden verhoogd. Ik heb er daarom voor gekozen het verschuldigde bedrag van te voren in goed vertrouwen over te maken. Het netst zou zijn om achteraf een factuur te krijgen voor de betaling. Ik snap echter dat bij grote bedragen beide partijen graag zekerheid willen, dus ik til hier niet te zwaar aan.

Tevreden verlopen

Best snel gegaan de werkzaamheden. Goed verlopen alleen jammer dat je niet meteen kan kijken op je app hoe ze het doen dat duurt vanaf installatie nog vijf werkdagen.

Probleemloos geïnstalleerd. Alle afspraken nagekomen.

Vanaf eerste gesprek tot uiteindelijke installatie uitstekend. Een warm bad. Installatieteam hulpvaardig en professioneel. Ook nazorg is goed. Aanvraag btw teruggave vlot ingrediënt door partner bedrijf.

top

Prima voorlichting, goede productkennis. snel geïnstalleerd.

Zeer klant gericht!!!

Wordt echt meegedacht met de klant. Zowel door de adviseur als later door de installateurs.

Prima verlopen, goed op de hoogte gehouden door de leverancier.

Vanaf de bestelling tot na het opwekken van stroom is het heel goed verlopen. Beleefd en net werkende mensen zijn hier aan het werk geweest.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede