Duidelijk geïformeerd, vlot geleverd en keurig netjes en vlot geïnstaleerd.

Alles was TOP in orde. Eén opmerking: Ik vind dat de toon van de mail v.w.b. de planning waarin wordt verteld waarvoor je moet zorgen wel met iets vriendelijkere bewoording kan worden opgesteld. Met vriendelijke groet, Geo van Vulpen

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Tot op heden prima ervaring

Ben op alle fronten vanaf A t/m Z netjes geholpen en te woord gestaan. Prima ervaring

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Fantastisch

Snelle reactie, duidelijke uitleg. Installatie prima, werkt perfect

Goede intake gevolgd door een goede uitvoering van hetgeen is afgesproken.

Voordeel van dit bedrijf is dat er iemand aan huis komt om de situatie te beoordelen en een offerte te maken. De uitvoering is helemaal OK met een goede informatievoorziening vanuit de planning wanneer men komt.

ze zaren er snel en keurig op!

De monteurs arriveerden fijn op tijd, losten aanqezige problemen met de electra prima op. In een paar uurtjes was het gepiept. Wij zijn er blij mee! Dank.

Snel en netjes en waar nodig overleg.

Snel en netjes geplaatst.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Duidelijk en conform afspraken

netjes

snel aangelegd

Snel en vakkundig, vriendelijk en probleemoplossend

Mijn ervaring was tijdens het gesprek prettig, de adviseur nam de tijd en bekeek samen met ons de opties. De planning werd in samenspraak met ons gedaan. De mensen die het kwamen installeren, waren echt vakmensen en bekeken met hun ervaring samen met ons in overleg hoe ze het beste het product konden aansluiten. Kregen ook vakkundig uitleg.

Snel en goed

Binnen een paar dagen nadat ik via Essent informatie heb gevraagd kreeg ik een telefoontje voor een afspraak bevestiging . Nog geen week later een vertegenwoordiger bij mij thuis die goed en duidelijk uitleg heeft gegeven. Na het ondertekenen van de offerte kreeg ik binnen een paar dagen bericht dat binnen 3 weken de panelen zouden worden geplaatst.

meer dan zeer goed

alles was ok

Super bekwaam personeel

Alles volgens wens verlopen. Zeer bekwaam en vriendelijk personeel

Het advies was goed, maar niet consistent met het advies gegeven aan onze buren.

Onze adviseur gaf ogenschijnlijk keurig en logisch advies. Achteraf bleek dat hij bij onze buren - met dezelfde relevante omstandigheden - een ander advies heeft gegeven v.w.b. de ligging van enkele panelen. De consequenties zijn naar ik kan overzien waarschijnlijk klein, maar heel sterk komt het op mij niet over. Ook kon de adviseur - hierom gevraagd - niet aangeven waarom hij verschillende keuzes heeft gemaakt. Minder sterk was ook dat de adviseur een achteraf onmogelijke plek voor de verdeler had aangewezen. De installatie is keurig gedaan. Vriendelijke, professionele mensen met geduld en vakkennis die een juist alternatief vonden voor de lokatie van de verdeler. Al met al, goed maar met verbeterpunten.

Prettig en ontspannen ingespeeld op mijn input

Het legplan week iets af van het door mij voorgestelde legplan. Nog op tijd kon ik dit overleggen en werd het prima aangepast. Ben erg tevreden over de kwaliteit.

Prettige mensen

Afspraken werden nagekomen. De jongens die de zonnepanelen kwamen installeren waren erg aardig en voorkomend .

prima monteurs met gevoel voor de klant

Monteurs waren iets eerder omdat een eerdere opdracht niet kon worden gedaan, vriendelijke mannen die zeer communicatief waren en over alles overleg hadden met ons. er werd keurig gewerkt en als er iets bijzonders was werd het allemaal eerst gevraagd. uiteindelijk de gehele installatie en werkgebied keurig opgeleverd.

Deze jongens waren snel en goed. Leveren schoon af en leggen alles uit wat voor mij onduidelijk was weer uigelecht. De vijlighijd ****** voorop. En ik had een bepaald idee over het bekabelen naar beneden. Dit hebben ze met een beetje overleg ook gedaan. Jongens jullie zijn top. Ik ben zelf Hooft technische dienst bij een groot bedrijf. En ik heb toch Aardig wat meegemaakt in de installatie wereld. Maar deze verdienen een pluim.

Tot zo ver uitstekend geholpen

Vanaf het eerste contact een heel goed gevoel aan EnergieWonen gehad. Een vriendelijk adviseurs (Lennart Braber) die alles duidelijk heeft uitgelegd. Als enige aanbieder persoonlijk langs gekomen om dus alles uit te leggen en te beoordelen. Snelle service en goed contact. Installatie gebeurde snel en nauwkeurig op de afgesproken dag en tijd, door vriendelijke monteurs. Nu afwachten of alles goed blijft gaan natuurlijk, want ze liggen pas 2 dagen op het dak en of de BTW teruggave goed gaat. Maar tot zover is alles uitstekend. En een echte aanrader.

Hoogwaardige spullen voor een scherpe prijs op een vakkundige manier!

1. Voor de offerte eerst gesprek met adviseur, die zowel informatie geeft als poolshoogte neemt van de situatie van de klant. 2. Snelle afwikkeling van de procedure, betalingen, contracten etc 3. Adviseur is steeds beschikbaartijdens het proces. 4. Garanties zijn duidelijk omschreven en geborgd. 5. Uitvoering vakkundig en netjes Energiewonen is een betrouwbare partner voor hoogwaardige product.

tevreden

Alles is prima verlopen. Zeer Tevreden

Vakbekwaam en vriendelijk.

Ze werken vlot en netjes.

moeiteloos

Zeer snel (twee weken tussen adviesgesprek en installatie, maart 2020), betrouwbaar, netjes, goed georganiseerd, mooie panelen.

Snel antwoord op vragen

Met name het eerlijke advies en de vakkundige toelichting is wat mij goed bevallen is. Er is een snelle reactie op vragen. Zowel via mail tel als app.

Naar wens verlopen.Op de btw na.

De prijs was snel geregeld omdat we er vorig jaar ook over gesproken hadden. Aanbrengen ging zonder problemen zowel binnen als buiten Er komt nu neen groot probleem n.l over de teruggave van de BTW. Sinds 1 jan. 2020 krijg ik maar een deel terug omdat ik reeds eerder terug gehad heb van andere panelen. Dit is mij niet medegedeeld anders was de prijs anders moeten zijn. Daar moeten maar eens over nadenken. Moeten we uit kunnen komen. Graag zou ik vernemen hoe de BTW nu verrekend wordt.

Netjes afgewerkt

Bij het uitbrengen van de offerte zaten helaas wat slordigheid foutjes, waar wij diverse keren op moesten attenderen. Hiervoor werd geen excuses gemaakt. Dit werd weer goedgemaakt door de correcte en nette wijze waarop de installateurs zich opstelden en werkten

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede