Ik ben dik tevreden over het plaatsen van mijn zonnepanelen en omvormer.

Twee mannen hebben alles gedaan. Het uitzoeken waar de omvormer moest komen was nog ingewikkeld. Maar het is goed gekomen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Prima advies en oplevering.

Een goed en zakelijk advies gekregen, maar ook monteurs die goed meedenken en zoeken naar de beste oplossing voor installatie. Wij zijn erg tevreden met onze zonnepanelen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

ik heb hebel gleite ervaring gemaakt met energiewonen

Ik heb heel goeie ervaring gemaakt met energiewonen.

snel, deskundig, netjes, effectief

Het advies en de daarop volgende levering en installatie van mijn (10) zonnepanelen is prima verlopen. In goed overleg is voor het maximaal aantal plaatsbare panelen gekozen, met state of the art panelen met een goed rendement. De installatie is snel, netjes en vakkundig uitgevoerd: van plaatsing op het dak toen met bekabeling, aansluiting op de elektriciteitsmeter en alles wat daarbij hoort.

Ondanks slechte start een goed eind

Helaas liep het bij ons niet helemaal zoals het zou moeten. Eerste keer geen juiste stelling bij zich, tweede keer pasten de panelen niet in de verbindingen.( dit overigens buiten de schuld om van de monteurs) Gelukkig was het drie keer is scheepsrecht bij ons. Steiger stond snel en alle panelen lagen netjes en vlug op het dak. Alles werd aangesloten en gecheckt en na afloop werd het huis weer netjes achtergelaten.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Prima, niets op aan te merken.

We hadden een prettig gesprek met de adviseur. De monteurs werkten vlot, waren beleefd en opgewekt.

zeer tevreden

net en goed werk afgeleverd. monteurs ook zeer beleefd. van begin tot einde goed geïnformeerd.

Correct, kundig en snel.

Kundig en nuttig advies en snelle levering. Montage ook kundig en snel.

Probleemloze installatie, deskundig advies en vlot geleverd

Alle afspraken zijn volledig nagekomen

Snel en prima geregeld.

Prima voorlichting en snelle levering.

Zeer snel gewerkt en zeer kundig gewerkt, ook heel netjes uitgevoerd

Zeer snel gewerkt en zeer kundig gewerkt, ook heel netjes uitgevoerd

Voortreffelijk

vanaf het eerste contact waar alles helder werd uitgelegd via de snelheid waarmee vragen werden beantwoord en de installatie, zeer goed begeleid en geholpen.

Perfect!

Omdat ik zelf adviseur ben bij EnergieWonen -en nu dus ook klant- had ik vrij genomen om mee te kijken en mee te helpen. Ook onze eigen installatie verliep snel en professioneel. En de nazorg was prima, er was een kleine storing maar die werd in no time opgelost. Niet alleen functioneert alles perfect maar ook is de installatie erg netjes gedaan, complimenten aan de monteurs! Tjicco Uilkema - Leek

Ben zeer tevreden over de kwaliteit en service

We hebben goede ervaring met Energie Wonen. Prijs-kwaliteit is prima. Goede service en snelle en duidelijke communicatie. Medewerkers zijn gemakkelijk benaderbaar. De plaatsing is prima verlopen. Er is netjes gewerkt (zeker nu ook rekening gehouden met RIVM voorschriften). Fijn!

Ploeg werkt netjes en snel. Weten waarmee ze bezig zijn.

Erg tevreden

Mijn positieve score heeft vooral te maken met de jongens van de plaatsing Hans, Mo en ? Ondanks de crisis rekening houdend met afstand, werken met handschoenen, tussendoor een geintje, maar vooral superhard werken. In de periode waar nederland op slot zit, ik thuis zit (zzp) is het een verademing om deze jongens over de vloer te hebben en was gisteren de Coranacrisis even verder weg. Dank daarvoor. Ik hoop dat jullie mijn dank naar deze jongens wilt overbrengen. Verder ben ik heel tevreden over Energie Wonen en zal dit zeker doorgeven aan mensen die ook zonnepanelen overwegen. Blijf gezond en neem afstand. Ankie van er Steen

snel en goed

snelle montage

Goede en snelle service en vriendelijke en beleefde mensen

Zie boven

vanaf eerste kontakt met adviseur tot installeren zonnepanelen zeer deskundig

Ervaring met adviseur positief, is deskundig en voelt wensen goed aan. Kontakten met kantoor en informatie van kantoor ook goed. Het leggen van zonnepanelen en installatie van de omvormer door de monteurs heel deskundig gedaan.

zeer fijne positieve ervaring met vlotte vriendelijke mensen

we hebben dit als zeer vlot en vriendelijke ervaren dat zeer kundig en met begrip voor onze wensen gerealiseerd is

Gewoon duidelijk en goed

Dit is het tweede huis waar we zonnepanelen van EnergieWonen hebben laten plaatsen. Net als de eerste keer... gewoon duidelijk en goed.

Deskundig, prettig en professionele uitleg over de diverse mogelijkheden.

Vanaf het eerste gesprek over de mogelijkheden tot aan de installatie een goed gevoel gehad. De verkoper gaf goed de mogelijkheden aan, was kundig en gaf een goede uitleg over de kwaliteiten van de materialen. De installatie ging zoals aangegeven; snel, professioneel en netjes.

Prettige ervaring met de adviseur heeft uiteindelijk de doorlag gegeven.

Mijn start in onze zoektocht naar zonnepanelen, was met Tim Jansen, die bij ons een fijne en deskundige ervaring heeft achter gelaten. Verder heb ik vele merken met elkaar vergeleken en ben tot de slotsom gekomen dat de combinatie van kwaliteit/prijs de enige goede manier van vergelijken is. Tot slot is het contact met Tim Jansen als adviseur daarbij doorslag gevend geweest.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Snelle levering na tekenen contract

Goede afspraken

Snelle en nette oplevering