Gewoon goed!

De voorbereidende gesprekken, de follow-up en de uitvoering zijn gewoon goed. Er wordt meegedacht en onvolkomenheden worden snel, en zonder moeilijk te doen snel opgelost. Kortom, gewoon goed en een aanrader!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Positieve ervaring: alleen maar lof.

Vanaf het allereerste contact tot en met de laatste handelingen bij de installatie van het zonnepanelensysteem was er sprake van een goed contact en correcte communicatie. Snelle en zorgvuldige reacties op vragen en goede ondersteuning bij het "bedenken" van de eindversie. De adviseur, het administratieve team en de installateurs verdienen allen het predicaat: top. Alle afspraken en toezeggingen werden nagekomen. Bij het vergelijken van de prijs/kwaliteit-verhouding van EnergieWonen met andere aanbieders van zonnepanelen kwam EnergieWonen bij mij op de eerste plaats te staan.

Prima.

Was 2 jaar geleden niet in de gelegenheid, maar Cristian had toendertijd goed verhaal. Ondanks vele andere aanbiedersvoor goede verhaal gekozen

Snel, goed en uitstekend geleverd

Binnen 2,5 week na bestelling liggen de panelen op ons dak en zijn we energie aan het opwekken. Super levering en netjes in alles voorgelicht. De monteurs waren aardige mannen en hebben echt net werk geleverd. Verschillende overleg momenten gehad tijdens de plaatsing zodat het helemaal naar wens werd geplaatst. Wij zullen zeker kennissen en vrienden aanbevelen om bij Energiewonen hun zonnepanelen af te nemen.

Professioneel, snel en super geïnstalleerd

Heel goed bijna uitstekend

Na goed onderzoek gekozen voor energiewonen. De Heer A.Jansen weet waarover hij praat. Ook de internet site is heel goed. De keuze is bepaald en de offerte prima, tevens alle informatie vanuit de administratie uitstekend. Op vragen wordt snel gereageerd. De uiteindelijke montage is ook goed en in overleg uitgevoerd. Nu nog even wachten op de link voor het gebruik van de app. Met alle overtuiging zal ik energiewonen aanbevelen.

Goede services, vriendelijk en klantgericht

Zeer vriendelijk personeel. Goede en snelle services. zeer klantgericht.

Ben zeer tevreden met de mannen die het gezet hebben

Ben zeer tevreden hoe het gezet is, Én ook naar mijn zin niet met een kabel Buiten om ,1 puntje toen ze bij mij langs kwamen om te schouwen, wat ik nu wel weet wat schouwen betekend toen niet ik dacht dat ze toen al geplaatst werden ,heb daar een snipperdag voor moeten opnemen ze zijn hier 20 min geweest dat had ik dan anders gedaan ,mensen die niet in dit vak zitten weten niet wat schouwen betekend verder ben ik zeer tevreden nu nog wat ik er aan verdien .

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Zeer goede uitleg van adviseur K.Stilting en mega snelle installateurs.

Uitgebreide informatie over zonnepanelen en goed mee denken over bepalende vragen van onze kant. Alle tijd krijgen om te beslissen. Wat trouwens niet nodig was. Installatie was met vooraf voorschouw zeer snel geregeld. Om 08.00 begonnen en om 10.45 klaar en werkend. Leuke jongens en in voor een geintje. Mannen bedankt.

Erg tevreden over de service en uitvoering!

Erg tevreden over de service vanaf het eerste contact tot en met de panelen op het dak lagen en alles werkte. In aanloop naar de aankoop en plaatsing toe goed contact gehad en tijdens de plaatsing is alles in goed overleg gegaan en netjes opgeleverd.

Leverancier komt zijn afspraken na. Van te voren uitstekend geïnformeerd over de werkzaamheden, ook nu tijdens de Corona periode. Afspraak is afspraak en komen keurig op tijd.

Alles correct afgewikkeld, zowel de aankoop als de oplevering zijn prima volgens afspraak gedaan. Da

Prima gewerkt volgens afspraak.

Snel, adequaat en scherp geprijsd

Prima ervaring van advies tot en met plaatsing

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Top na wat problemen met het ontwerp is alles super opgelost en opgeleverd.

Mijn omvormer was te klein berekend maar is keurig hersteld. Top service zo als het hoort.

Goed verzorgd en rekening gehouden met 1,5 meter afstand

Keurig aangegeven dat het iets later werd en de installatie netjes uitgevoerd.

Afspraken worden nageleefd!

Normaal moet je echt je best doen wil ik een goed gevoel van vertrouwen krijgen bij een verkoper. Zelfs nadat ik besloten had ze af te nemen, de panelen mocht ik bij deze verkoper thuis de opdracht komen tekenen omdat ik geen printer en computer bezit. Het was echt keurig een gezellig onthaal door de vrouw des huizes en onder het genot van een babbeltje en een bakje koffie de opdracht met volle tevredenheid ondertekend. En alles is ook naar volle tevredenheid volbracht!

Goede en snelle installatie door vakmensen

Beide keren dat er bij ons zonnepanelen zijn geplaatst (28-8-2018 en 21-4-2020) werden we aangenaam verrast door de snelheid en vakmanschap waarmee de installateurs werkten. Er werd met ons goed overlegd waar nodig en na installatie liep de stroomleverantie vlekkeloos.

Professioneel advies met oog voor de klant.

Onze zonnepanelen zijn met zorg en in goed overleg geplaatst. Alle verschillende medewerkers waar we contact mee hebben gehad waren professioneel, duidelijk, en hadden oog voor ons als klant. Een goede ervaring met een mooi resultaat. Absoluut een aanrader!

Uitstekende service.

Met energie wonen zijn de lijnen kort en bij vragen heb je snel reactie.Top Het monteren is helaas niet 100% naar wens gegaan, maar dit probleempje wordt wel opgelost. Het probleem moet nog even worden opgelost maar hier heb ik absoluut vertrouwen in. Kortom ook de nazorg is prima in orde. EnergieWonen kan ik iedereen aanraden. Ze hebben de boel prima op orde.

Goede prijs/kwaliteitverhouding en, na een "hobbeltje", een hoge servicegerichtheid

Goed bedrijf en het was goed zaken doen met Energiewonen. Na een eerste tegenslag (panlatten en veel dakpannen moesten vervangen worden vóórdat de zonnepanelen gemonteerd konden worden en het project daardoor in de vertraging ging), heeft de montageploeg de 14 zonnepanelen binnen 2,5 uur gelegd. Echter, ze hadden teveel haast om weekend te gaan vieren, en kwamen met de melding dat de voedingskabel volgens hun niet gelegd kon worden. Achteraf was dat een hele slechte actie, want de servicemonteur (toppertje) deed het zoals het moest: snel en met heel veel kennis. En gewoon de goede oplossing zoeken. Uiteindelijk is het project naar volle tevredenheid opgeleverd, mede door het snel reageren van de mensen op kantoor en de servicemonteur. Zo kan het dus ook.... De beoordeling had voor professionaliteit 5 sterren gekregen als de monteurs het gewoon afgemaakt hadden. De installateurs krijgen 2 sterren, de montage van de panelen ging heel snel en goed, maar ook hier maar 2 sterren voor het niet afmaken....

Het werk is goed gedaan Alles snel en goed geregeld

Het werd snel en goed gedaan

Goed!

Duidelijk vooraf snelle goede montage. Afwerking van de kabels langs de gevel vind ik wel echt minder fraai gedaan.

Een serieus en prima bedrijf.

Keurig geinstalleerd, en de communicatie is uitstekend.

Duidelijk advies

De checklists worden goed afgewerkt, mensen waren iedere keer goed op tijd.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede