Vlotte organisatie, korte duidelijke lijnen en snelle correcte uitvoering

Alle afspraken zijn correct nagekomen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Deskundig en volgend afspraak

Deskundige en accuraat advies. Keurige installatie en oplevering.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

In twee woorden: hartstikke goed

Nadat ik interesse had getoond vlot een afspraak voor opname gemaakt. Hierna alles correct volgens afspraak op de mail. Na opdracht binnen ca. 5 weken mijn zonnepanelen al werkend op het dak.

Alles liep op rolletjes

Het hele traject liep soepel en ik kreeg snel de juiste informatie. Samenwerking liep gesmeerd. De plaatsing door vriendelijke mensen ging snel en vakkundig. Hulp bij terugvragen btw en vergoeding in samenhang met aardbevingsschade uitstekend. Ik ben tot nu toe heel tevreden, dus mijn hartelijke dank! Ineke Runge

Snel, vakkundig en goede service

Prima geholpen door adviseur die een duidelijk verhaal had. Installatie was snel en vakkundig. Fijn dat alles transparant gemaakt werd qua kosten en afhandeling

Duidelijke communicatie en kundige installateurs

De panelen (12 stuks) waren in een halve dag gelegd en aangesloten. De communicatie vooraf was goed. De installatie lijkt goed te werken. Tijdens het instaleren bleek dat er andere optimizers gemonteerd werden dan in de offerte stond. Dit had ik graag vooraf geweten. Van elke dakpan is een stukje beton getikt met de hamer omdat anders de beugels niet pasten. De stukjes beton vielen in de dakgoot. Helaas is de dakgoot daarna niet schoongemaakt. Ook vond ik enkele sigarettenpeuken in de tuin.

Snelle levering, en de installatie is super uitgevoerd

De installatie is perfect uitgevoerd en er is goed mee gedacht door monteurs over hoe het systeem en de omvormer geplaatst moesten worden. DIt was nog beter dan hoe het in eerste instantie uitgedacht was door de adviseur

Afspraak is afspraak

Alles is gegaan zoals afgesproken, ook de installatie zeer snel gedaan! Resultaat, ook dankzij veel zon, zeer goed, veel besparing!!!!

maken waar waarvoor ze staan

zeer prettig gesprek gehad met de vertegenwoordiger. alles snel en soepel verlopen, helaas was het op de dag van installatie te veel wind waardoor de monteurs alleen maar het montage systeem en de elektra voorzieningen aangelegd?aangesloten hebben om vervolgens 2 weken later de zonnepanelen erop te monteren. de afspraak was dat het gehele montage systeem in zwart zou worden uitgevoerd, helaas was deze in alu kleur. na een telefoontje met de vertegenwoordiger met de afspraak dat ik zal kijken na de oplevering of er nog delen van de alu rail in het zicht waren, tot mijn grote opluchting was er niets van het alu rail systeem te zien en hebben wij met volle tevredenheid de eindfactuur betaald en de vertegenwoordiger een berichtje gestuurd dat wij zeer tevreden zijn. echt een aanrader om met EnergieWonen in zee te gaan. wat voor ons echt een plus punt is dat ze zijn aangesloten bij het stichting garantie fonds zonneenergie. zelfs de 30% aanbetaling is daarmee verzekerd. inmiddels genieten wij van de opgewekte zonne energy. Nogmaals dank. Patrick Hilversum

Duidelijk en vlot geregeld

Het voortraject was vlot, legplan klopte niet helemaal, kleine wijziging bij de installatie maar goed opgepakt en aangepast door de installateurs

Ondanks de corona tijd kwam de adviseur ons keurig van informatie voorzien wat een zeer prettig gesprek was veel informatie gekregen Ook vonden we de levering en het plaatsen snel gaan De installateurs waren zeer netjes en beleefd een prettige ervaring Ook na plaatsen keurig navraag gedaan of we tevreden waren een een rondje in huis gedaan of alles naar wens was in een woord perfect zou het een ieder ander aanraden

zeer professionele organisatie; goede communicatie en montage

Al vanaf het begin heb ik ervaren dat EnergieWonen deskundig adviseert, snell en frequent communiceert en prima installatiewerk aflevert. Vooralsnog heb ik geen seconde spijt.

Goed meegedacht, netjes gelegd en snel!

Wat een top service!

Echte vakmannen! Niks was te veel. Vriendelijke alles netjes achtergelaten en zelfs de dakgoot schoongemaakt. Zonnige groet!!! L. Postema

Fijn bedrijf met professionele mensen

Het Begin gesprek was fijn en de deal was snel gesloten. duidelijke afspraken en goed geregeld. kleine communicatie fout aangezien ik de omvormer met netkabel wilde maar dit werd binnen een week opgelost. Aardige nette en professionele installatiemonteurs. al met al een top ervaring.

Werkt ooptimaal met terzakenkundige medewerkers

Ik ben zeer tevreden prijs acceptabel en Met mensen te doen,dier er iets vanaf weten Prima

Snel en accuraat, prettige mensen

De installateurs zijn accuraat en vakbekwaam en de adviseur heeft goed uitleg gegeven.

Goed en netjes

Goed en netjes werk geleverd

Snel en deskundig geplaatst

Snelle offerte, snelle levering en vakkundig geplaatst.

Vriendelijk Netjes Deskundig

Strak georganiseerd en netjes afgewerkt

Het bedrijf is efficient georganiseerd en vanaf het uitbrengen van de offerte tot het opleveren van de installatie wordt efficient gecommuniceerd. Installatie van 17 panelen was in een halve dag geregeld.

De afspraken zijn correct nagekomen

Het systeem is correct volgens afspraak geïnstalleerd. Aangezien het systeem nog maar een paar dagen actief is kan ik nog geen beoordeling geven over de werking van het systeem.

Prima bedrijf om zonnepanelen bij aan te schaffen.

Dit was een 2e set zonnepanelen die we hier hebben aangeschaft. Prima voorbereiding, meedenken en uitvoeren. Installateurs hebben de zonnepanelen en aansluiting naar de meterkast op nette wijze uitgevoerd. Je ziet het bijna niet.

Top service

Alles duidelijk gecommuniceerd via telefoon en mail. Geen lange wachttijd voordat panelen gelegd konden worden. Alle medewerkers stralen professionaliteit uit. Zeer prettig allemaal.

goed geplaatste panelen personeel vakkundig sociaal.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede