Uiterst tevreden

Perfect dat verkoper langskomt om alles op te nemen/uitleg/bespreking. Had in totaal 4 offertes aangevraagd (3 bij andere bedrijven), waarbij een persoonlijke inventarisatie ALLEEN bij Energie Wonen was geregeld. Zeer snelle levering, 3 weken. De dag van plaatsing: 08:00 uur waren 3 man aanwezig en 10:00 uur was de GEHELE klus geklaard en werkte alles perfect. Eerlijkheidshalve moet ik wel vermelden dat ikzelf, eerder al de toevoerkabel van zolder naar meterkast had geplaatst. Zeer, zeer tevreden !!!!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Geweldig bedrijf met ervaren deskundige.

Een goudeerlijke adviseur die mij advies heeft kunnen geven in het nemen van zonnepanelen, echt top en niks werd opgedrongen. De kwaliteit is goed te zien, nadat de zonnepanelen naast die van de buren lagen. De levering was snel en het plaatsen werd door vakkundige mensen gedaan, kortom super super tevreden.

Na een traject van deskundig advies tot plaatsing van de panelen zeer tevreden

Goed adviesgesprek met adviseur gehad. Bij elke vraag na afloop vrijwel meteen duidelijk antwoord. Op de dag van plaatsing is het team plm 4 uren bezig geweest. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.

Duidelijk, goede communicatie

Prima, zowel van adviseur als de mensen die de zonnepanelen en omvormer geplaatst hebben. Nu maar kijken hoe de panelen het gaan doen

Snel, compleet, professioneel en kundig

Binnen een maand waren de panelen in de voortuin gerealiseerd. Andere bedrijven gaven aan dit niet te willen doen, hier ging het probleemloos. Grondwerk moet je wel zelf doen, vindt ik niet raar.

Gewoon erg goed geregeld, van advies en verkoop tot installatie

Prettige medewerkers om mee te werken, goed advies en prima afhandeling via de mail. Tijdslijnen kloppen allemaal en de installatie is netjes opgeleverd met de juiste uitleg.

Alles naar wens

Offerte snel binnen na persoonlijk bezoek, snelle montage en montage vlot verlopen. Van A tot Z goed voor elkaar!

Duidelijk meegenomen in het stappenplan, juiste verwachtingen gemanaged

Prettig, meedenkend en snel

Prima en snelle service!

Het traject van het begin tot het daadwerkelijk plaatsen van de zonnepanelen heeft slechts enkele weken geduurd. zo kan al op korte termijnen van de panelen worden geprofiteerd. Bij de plaatsing van de panelen werd keurig werk afgeleverd.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Mooi en kwalitatief goed product

De PV installatie (12 panelen) is professioneel geplaats door goede vaklieden. De uitvoering duurde slechts 3 uren en voldoet aan de verwachtingen. De montage van de omvormer en bekabeling is keurig afgewerkt en geplaatst. dikke 9 voor het eindresultaat en de prijs/kwaliteit.

Deskundige mensen met een snelle en duidelijke communicatie.

Afspraak om alles door te nemen snel geregeld en adviseur was duidelijk met informatie en advies. Op korte termijn alles geregeld en de zonnepanelen geplaatst. Alles keurig via de mail en eventueel telefonisch geregeld.

Uitstekende service van een goed werkend team

Deskundig advies van Sidney. Montage van de zonnepanelen en omvormer is deskundig en snel uitgevoerd door een goed samenwerkend team.

Heel goed

Alles werd in overleg gedaan, tussen mij en de installateur. Het kwam eerst niet uit met de indeling. Maar daar is een prima oplossing voor gevonden . Ook de groepen kast is aangepast.

Heel goed

Netjes geregeld! Goed dat je van a-z begeleid wordt in het proces. Verder een scherpe prijs, goed advies en zeer leuk team monteurs die uitstekend samenwerken en communiceren met de klant.

Tevreden

Naar tevredenheid verlopen projecten.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Vlotte installatie en goede communicatie

Communicatie en installatie zijn goed en vlot verlopen, prima service

Soepel en netjes geregeld

Alles was duidelijk uitgelegd, goed voorbereid. De uitvoering was snel en netjes met een mooi resultaat

Snelle dienstverlening, erg tevreden met de service!

Binnen een aantal weken lagen de panelen er op. Hartstikke netjes!

Complete uitleg met betrekking tot de installatie. Vlot geleverd en geïnstalleerd. Nette , vriendelijke installateurs met veel kennis en ervaring. Flexibel in overleg.. dik tevreden

prima werk afgeleverd

prima werk afgeleverd, vlot en deskundig. Goede uitleg

afspraken keurig nagekomen zowel bij advies als installatie.

Goed advies. Monteurs hebben het netjes aangelegd. Volgende keer loodslap nog even terug terugbuigen en helemaal tevreden tot nu toe, Je wordt via mail uitstekend op de hoogte gehouden van alle aktiviteiten die er gaan gebeuren.

Snelle en vriendelijke kundige monteurs

De twee monteurs waren vriendelijk en hebben snel en efficiënt de installatie geplaats en in werking gesteld. De begeleiding van A tot Z door energiewonen was perfect.

Afspraak = afspraak!

Snel contact als ik vragen had, en keurig het nakomen van afspraken. Dik tevreden!

zeer tevreden

Netjes en veilig de zonnepanelen geplaatst en aangesloten op het dak en de schuur.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede