netjes gewerkt

De zonnepanelen zijn netjes gelegd en alles was in een ochtend geregeld. Er is een duidelijke taakverdeling, waardoor alles tegelijk gedaan kan worden. Er is een goede kennis en er wordt overlegt met de klant wat de juiste wensen zijn. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Energie wonen is zeker een aanrader/aanbieder voor zonnepanelen.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

het duurt effe, maar dan heb je ook wat! Vaklui en prima voor elkaar

Prima advies Lange levertijd ( ligt ook aan aanpassen dak, buiten energie wonen om) Vaklui, en doorwerkers Kortom bijzonder tevreden.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

duidelijke strakke planning

Jammer dat je niet gelijk de app kunt installeren om te checken of alles werkt.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Top geregeld

Goede service en afspraken worden nagekomen.

goed en snel gewerkt vriendelijke mensen goed werk geleverd

goede ervaring snel en uitstekend gewerkt

Goede communicatie, mooi op het dak gelegd

Legplan goed afgestemd, snel en mooi geinstalleerd

Door energie wonen bij de hand genomen .

Nadat de adviseur een goed schema gemaakt had , met een goede prijs, de ploeg monteurs ondanks het slechte weer de panelen vlot gemonteerd hadden, werkt een mooi en schoon zonne energie systeem . Als de nazorg net zo is als het voortraject kijk ik terug op een fijne en vriendelijke leverancier van kwaliteit zonnepanelen.

Helemaal goed

Vlot traject, scherpe prijs en levering en installatie snel en conform afspraak. Heel netjes gedaan!

Super!

De mannen die de panelen hebben geplaats hebben super werk geleverd! Zou ze iedereen aanraden!

Erg goed, vanaf sales tot uitvoering

Ik had eerst corona verschijnselen, dus moest installatie uitgesteld worden. Toen ik weer beter was, kon de installatie snel uitgevoerd worden. Prima professioneel werk!

Zeer prettige ervaring met Energiewonen

Zeer prettig geholpen door Chris van Lint als adviseur van Energiewonen. Wij hadden meerdere bedrijven uitgenodigd voor een offerte. Maar als snel bleek voor ons dat de werkwijze van Chris aansprak, kundig, eerlijk en op tijd met de offerte. We hebben gekozen voor de Rec 360 black. De aanloop vanaf het moment van akkoord op de offerte tot en met de plaatsing van de zonnepanelen verliep uiterst soepel. Vooraf duidelijk afspraken, wordt tijdens het wachten goed op de hoogte gehouden. Regelen de BTW teruggaaf enz enz. Nu maar hopen dat de zon veel gaat schijnen;-) Kortom erg blij met deze keuze.

Professioneel en betrouwbaar

Duidelijke communicatie. Betrouwbare en vakkundige mensen.

In een woord geweldig

Wat een goed stel mensen hebben jullie in dienst helemaal Perfect

Prima, vlotte service vanaf adviesgesprek t/m installatie

Prima bevallen. Vooral administratieve afhandeling erg goed en snel. Installatie ook goed, prettig team.

Team met de juiste instelling

Netjes en snel gewerkt, oplossingsgericht als er zich kleine probleempjes voordoen. Werking van het systeem netjes uitgelegd en werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Werkruimtes na uitvoering weer netjes en schoon opgeleverd.

Helemaal perfect!

Helemaal tevreden!

Heel goed

Alles naar wens gebeurd. De heren welk de installatie hebben aangebracht waren voortreffelijk. Zeer vriendelijk en behulpzaam om nog een stukje lood af te dichten.

goede uitleg, en fijn bedrijf

Heel netjes en correct .

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Wederom top geregeld

Voor de tweede keer zonnepanelen besteld en laten plaatsen. En wederom alles top geregeld. Nadat we de offerte hadden getekend, kwam er via de mail een uitgebreide werkbrief, waar alle gegevens instaan. De installateurs kwamen keurig op het afgesproken tijdstip en ondanks wat regen en onweersbuien in de verte (ton kwamen de monteurs wel even van het dak af) alles keurig geïnstalleerd. Nu nog even wachten op de gegevens van Solar Edge om de panelen te monitoren en dan is alles weer top geregeld.

Van A tot Z top geregeld!

Half mei besloten zonnepanelen te willen aanschaffen en in contact getreden met EnergieWonen. Er kwam een adviseur over de vloer om alles te bespreken en dat was een zeer fijn gesprek. Geen vraag was te veel en alles werd professioneel en met tevredenheid beantwoord. Het was geen verkoopgesprek, maar echt met aandacht voor onze wensen en behoeften. Uiteindelijk besloten om in zee te gaan met EnergieWonen. Waar je meestal een offerte achteraf krijgt, werd de offerte nu ter plekke opgemaakt. Alles werd met aandacht op 'papier' gezet en het opmeten van het legplan werd zeer nauwkeurig uitgevoerd. Dit om te voorkomen dat zij tegen verassingen aanliepen tijdens het leggen. Nu gaan verkoop-/adviesgesprekken vaak wel goed en is het afwachten hoe de rest van het traject gaat. Ik kan allen maar lof uitspreken, gewoonweg super communicatie over alles wat relevant was (installatieplan, aanbetaling, planning, garantie, slotbetaling, etc.) via mail en/of telefoon. Op de dag van installatie, na 3 weken al, kwam er een klusteam van 4 man om te panelen te plaatsen. Fantastische, relaxte en vriendelijke mannen. Het was werkelijk een geoliede machine. Alles werd netjes doorgenomen om te kijken of het klopte, zodat alles naar wens geïnstalleerd kon worden. En nog voor ik het wist ging er een muziekje aan en gingen er 3 mannen aan de slag met het dak en 1 met de elektriciteit. Gewoon een genot om te zien hoe dit team op elkaar was afgestemd. Na 2,5 uur was de klus al geklaard en lagen onze 14 zonnepanelen op het dak en de omvormer netjes afgewerkt op de vliering. Het traject netjes afgesloten met de slotbetaling en de mannen waren weer weg en wij voorzien van zonne-energie. Bedankt EnergieWonen!

Prima service en kundige installatie

Snel contact en duidelijk verhaal. Kennis van zaken.

netjes en vakkundig aangelegd

Prima gesprek met de adviseur gehad. Alleen de geadviseerde plaatsing van de panelen op het dak in 2 rijen van 5 is niet tot stand gekomen. Dit was volgens de installateurs niet mogelijk en daardoor hebben we voor een andere opstelling moeten kiezen. t.w. 2 rijen van 4 en daaronder, links en rechts van het tuimelraam, nog 2.

Keurig werk geleverd, naar tevredenheid!Top

Mannen kwamen tijdig, harde werkers. Volop overleg indien nodig.Ze denken mee. Ziet er prima uit!

Uiterst tevreden

Perfect dat verkoper langskomt om alles op te nemen/uitleg/bespreking. Had in totaal 4 offertes aangevraagd (3 bij andere bedrijven), waarbij een persoonlijke inventarisatie ALLEEN bij Energie Wonen was geregeld. Zeer snelle levering, 3 weken. De dag van plaatsing: 08:00 uur waren 3 man aanwezig en 10:00 uur was de GEHELE klus geklaard en werkte alles perfect. Eerlijkheidshalve moet ik wel vermelden dat ikzelf, eerder al de toevoerkabel van zolder naar meterkast had geplaatst. Zeer, zeer tevreden !!!!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede