Super snel vriendelijk. Netjes gewerkt Ik zou iedereen jullie aanraden

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Zorgzaam en professioneel

De enige partij die de moeite nam om een persoonlijke opname te doen voordat er een offerte werd uitgebracht. Hierna netjes de offerte met een 2-tal opties ontvangen en een keuze kunnen maken. Na opdracht wederom een persoonlijk zorgvuldige technische voor opname. Op de dag van installatie alles netjes en na tevredenheid geplaatst door ze kundige en vriendelijke monteurs. kortom met veel aandacht en zorgvuldigheid een zeer tevreden klant.

Goede informatie, tijdslijn en plaatsing van de zonnepanelen

Goede ervaring. Heldere uitleg/info mbt de zonnepanelen en het plaatsen ervan. Tevreden over de gehele gang van zaken

Goede service en snel en vakkundig aangesloten

?

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Hele proces is prima verlopen

Van verkoop tot oplevering prima begeleiding en uitvoering.

Duidelijke vlotte en service gerichte service

Van verkoop tot oplevering is alles tot in de puntjes geregeld. De opname thuis is gedetailleerd en wordt duidelijk toegelicht, Het installatie team was precies op tijd en vriendelijk. Alles is netjes, goed werkend en vlot opgeleverd.

Erg tevreden over de levering en plaatsing van de zonnepanelen

We zijn erg tevreden over de handelswijze van EnergieWonen vanaf offerte stadium tot plaatsing van de zonnepanelen. Tot heden worden we goed en vroegtijdig geïnformeerd naar de volgende stap. EnergieWonen komt Dan ook over als een professioneel bedrijf betreffende zonnepanelen.

Zeer goed geregeld en vriendelijke monteurs alles netjes achter gelaten en alles volgens afspraak

Zeer positief

Keurige installatie

Prettig en zorgvuldig. Installatieteam was keurig op tijd. Ondanks een wespennest onder de ontluchtingspan is de installatie afgemaakt

Keurige installatie

Alles snel en soepel verlopen. Alle uit te voeren opdrachten in overleg. Netjes in 1 lijn op het dak afgewerkt met eind doppen. Bekabeling keurig weg gewerkt langs de regenpijp. En niet geheel onbelangrijk alles werkt naar wens.

Goed advies, snelle levering en goed werk afgeleverd

EnergieWonen kan ik zeker aanraden. Van het persoonlijke advies bij de intake, het extra keer (gratis) langs komen voor een extra schouwing aangezien ik zelf erachter kwam dat er wat lastigere plekken onder het huis waren om de kabels door te voeren. Tot de snelheid en netheid van de oplevering. Nu al 2 dagen volle zon en systeem draait als een zonnetje

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Uitstekend advies en geleverde kwaliteit!

Het is erg fijn dat ze eerst thuis komen kijken naar de situatie, waardoor er een heldere offerte opgesteld kan worden. Er wordt ook duidelijk uitgelegd tussen welke leveranciers en bijbehorende prestaties van het systeem je kan kiezen. Alle communicatie is vlekkeloos verlopen en de installatie is zeer netjes afgewerkt. De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde, aangezien ze zeker niet de duurste zijn! Ik kan geen minpunten ontdekken

Goed persoonlijk advies en snelle en keurige montage

In een woord: prima

De service die ik vanaf dag 1 heb ervaren was erg prettig, duidelijk en meedenkend.

Ondanks dat we een aantal keer zijn veranderd van merk en aantallen panelen bleef Fabian er mee denken wat voor ons het beste is. Geen druk of vervelend gevoel van een verkoper. Deskundig en duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Altijd snel contact en reacties gehad waardoor we wisten waar we aan toe waren. Ik zou Energiewonen zeker aanraden. Ook op de installatiedag is alles soepel en keurig verlopen. Al met al erg tevreden en te spreken of Energiewonen.

Prima adviseur en mooie schermen en goede montage

In het algemeen erg tevreden. Duidelijke informatie en goede ondersteuning van de adviseur. Schermen zien er ook mooi uit. Installatie was ook netjes en vakkundig.

deskundig

perfecte behandeling en snel. Hardwerkende mensen die weten waar ze mee bezig zijn. "Passie voor het werk"

Snel, goed en netjes geregeld

Goed en snel geregeld. Op al onze vragen kregen wij snel en professioneel antwoord. Installatie ging heel snel en netjes. Het systeem werkt prima.

Goede, snelle dienstverlening

Ze doen wat ze beloven

Informatie, communicatie , Installatie en afhandeling zonnepanelen proces van A tm Z professioneel verlopen.

Heel plezierig zaken doen

Het bedrijf komt z'n afspraken na De voorlichting is uitstekend En de montage is keurig en volgens afspraak uitgevoerd Kortom een heel tevreden klant

Duidelijk, snel en goed

Professionele organisatie, persoonlijk en goed advies en levering lekker vlot en zonder problemen.

Goed advies, goede uitvoering.

Ben blij en trots op het eindresultaat.

Snelle reacties op vragen

Cvvvv

Alles is mij duidelijk uitgelegd en goed telefonisch bereikbaar

Bij de afwerking van electradraden had de afwerking wat netter gekund. Maar over het algemeen zijn wij te vrezen.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede