super team

leuke jongens om mee te helpen

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Vakwerk

Top team goed geleverd alleen werkt de app niet

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Eerlijk en zinvol advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Minpuntje, installatie app en werking, mist tekst en uitleg. Kan me voorstellen dat veel mensen hier niet wijs uit worden.

Mooi werk afgeleverd en panelen liggen er strak op

Bestelling is vlot afgerond weten alleen nog niet als belasting terug gaaf is geregeld

Prettig en eerlijk adviesgesprek

Michel is een deskundige adviseur, goed op de hoogte van de ontwikkelingen en (on)mogelijkheden op de markt. Hij heeft ons uitgebreid geinformeerd en eerlijk advies gegeven over de mogelijkheden op ons dak, waarvan wij dachten dat het niet een heel gunstige zonnestand zou hebben. Inmiddels zijn er 20 panelen gemonteerd en verloopt alles naar wens. Prima partij om zaken mee te doen!

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Prima en nette service

Prima en nette plaatsing van onze zonnepanelen. Verkoper erg servicegericht en beantwoordde al onze vragen snel. De mannen van de plaatsing zijn ook erg vriendelijk en vlot geplaatst.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Prettig en netjes.

Tijdens de bloed hete dagen in juni zijn onze panelen op het dak aangebracht. Respect voor de wijze waarop dit is uitgevoerd.

Weer heel goed gedaan!

Uitbreiding van installatie met 10 extra Panelen. De eerste waren ook van EnergieWonen. Nu ook weer snel en goed geplaatst!

Zeer professioneel

Zeer compleet om niet te zeggen uitvoerig in de voorlichting Inspectie vooraf ter plaatse, geen natte vinger werk middels Google view. Uitvoerende ploeg zeer ervaren en bijzonder aardig. Alles keurig afgewerkt, geheel volgens de afspraak. Ook - zo maar belangeloos - voor de buren op hun dak iets gerepareerd.

Snel en vakkundig!

Ik ben zeer tevreden over het advies en de nette installatie van onze zonnepanelen. Hierbij is goed geluisterd naar onze wensen en absoluut vakwerk geleverd!

Goed advies en snelle realisatie

Erg fijn dat een adviseur langskomt en meedenkt. De aanleg werd snel en vakkundig gedaan. Erg netjes.

van begin info gesprek tot oplevering perfekt

heel fijn, snelle afwikkeling duidelijke info

Installatie van het PV systeem was zoals afgesproken naar tevredenheid.

Professionnelle installatie. Geen probleem ondervonden.

heel netjes geregeld

Ik vond het een hele goede service dat de monteurs gelijktijdig mijn tv kabel hebben voorzien van een utp aansluiting en door de kruipruimte hebben getrokken. Dat hadden ze niet hoeven doen maar deden ze als service wel. Top!!

vakkundig, profesioneel en klantvriendelijk

de medewerkers waren op de afgesproken tijd aanwezig, waren vriendelijk en behulpzaam. ze kwamen o.a. met alternatieven voor de kabelloop

Flexibel, snel, correct

Duidelijke uitleg, ruimte voor aanpassingen, zelfs op het laatste moment. Er wordt iets gedaan met je opmerkingen en bemerkingen. Tijdens de Coronacrisis is de adviseur “gewoon” langs geweest voor een goed advies. Er is gekeken naar de actuele situatie en er wordt niet blindgestaard op de informatie van Google. Met name het persoonlijke advies, van de adviseur ter plaatse, is echt een reden om voor deze leverancier te kiezen.

prima werk, prima behandeling

alles cf afspraak. Toch wordt het 3,5 ster, omdat de BTW terugvraag anders in elkaar steekt dan ons is verteld in het aankoopgesprek. Dat betekent veranderingen doorvoerend voor ons en extra werk. Dat was niet nodig geweest als we hadden geweten waarom de partner, die geen BTW nummer heeft, de terugvraag moet doen.

Goede voorbereiding en prima service bij installatie

Vanaf het eerste contact duidelijke en heldere communicatie over de verschillende mogelijkheden voor installatie van de zonnepanelen. Ik had zelf ook research gedaan, want er is best veel informatie over zonnepanelen op internet. Daardoor begreep ik wat er gezegd werd en klopte het plaatje. De installatie was in 3 uren klaar en alles was netjes opgeruimd en geïnstalleerd, zoals afgesproken. Speciale dank aan Michel, onze accountmanager. Ik heb zelfs een van mijn buren aanbevolen en daar worden binnenkort ook de zonnepanelen geplaatst.

Snelle en professionele installatie

De installatie is goed verlopen dankzij de inzet van de 3 aardige en professionele monteurs.

netjes gewerkt en waren mooi op tijd

netjes hebben de mannen gewerkt

traject van uitleg naar begeleiding en realisatie: perfect

Het uiterst beleefde trio dat de panelen kwam plaatsen, werkte als een hecht team, zeer efficiënt. En toen ze na een kop koffie en een frisdrank vanwege de hitte vertrokken waren, kon je alleen aan het dak zien, dat ze geweest waren. Alleskeurig uitgelegd en opgeleverd.

Prima gedaan

Zeer goed gedaan

Top advies, goede montage!

Goed advies gehad van adviseur. Snelle en nette manier gemonteerd. Zeker een aanrader als je zonnepanelen wil kopen. Misschien niet de goedkoopste, maar voor het kleine extra bedrag wel een top service!

Tevreden over de installatie en de kundige en vriendelijke installateurs

Minder tevreden over het feit dat ik over het verzilveren van de korting-voucher (code: NLI-2020-EW15), waar ik u 2x over heb gemaild, tot nu toe geen enkele reactie heb ontvangen. Hopelijk gebeurt dit alsnog (06-82610100).

uitstekend, betrouwbaar bedrijf

Prima voorlichting, goed overleg over installatie, alles volgens planning, vakkundig en klantgericht personeel.

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede