Helemaal goed geregeld en snel geplaatst. Echt een aanrader. Zonder veel gedoe alles binnen 4 weken geregeld.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

Snelle levering en vriendelijke installateurs

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Netjes afgewerkt, meedenkend en op tijd

Prima.

prettige mensen en goed geholpen

mijn ervaring is dat de vertegenwoordiger weet waar hij het over heeft en wat er mogelijk is. de monteurs hebben goed werk geleverd 1 min puntje was een kras in 1 paneel wat ze niet gezien hadden. service is perfect er werd meteen een afspraak gemaakt om het om te ruilen.

Goed voorstel en idem uitvoering

Vanaf begin tot einde alles in orde. Goed advies, prima prijs afgesproken, snelle installatie en goede oplevering van systeem.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Strak geregeld en goed uitgevoerd

Snelle en duidelijke communicatie. Accuraat. De heren die de panelen kwamen plaatsen zijn toppers. Weten hoe het hoort, zijn vakbekwaam en klantvriendelijk.

keurig en professioneel

Goede communicatie van begin tot eind, snelle en keurige oplevering.

Snel, netjes en mooi werk geleverd

Vanuit EnergieWonen zijn bij mij 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Ik werd op voorhand gebeld door de voorman met excuses dat ze niet op tijd waren omdat hij zich verslapen had. Toen dacht ik in eerste instantie wat heb ik nu weer gekocht. Deze mening moest ik echter al snel weer laten varen. Met 4 man sterk kwam er een team om mijn systeem te installeren. Binnen no time zaten 2 man op het dak om de rails te bevestigen en nummer 3 vroeg mij waar ik de omvormer wilde hebben. De voorman zelf hield goed het overzicht en deed wat voorbereidend werk aan kabels e.d. Nog geen 2 uur later is alles aangesloten en is het systeem draaiend aan mij overgedragen na een duidelijke uitleg. 2 dagen later heb ik ook van SolarEdge de gegevens gekregen om de app te kunnen gaan gebruiken. Maar de zon maar komen, ik ben er klaar voor.

Slechte service

Ruim 4 jaar geleden naar volle tevredenheid zonnepanelen laten installeren door Energie Wonen. Nu een storing met een Optimizer. Service afdeling bijzonder lastig te bereiken. Reageren amper. Ze beweren een lokaal service netwerk te hebben, maar na 4 weken kwam een monteur van de andere kant van Nederland. Nu weer weken later nog steeds storing. Service afdeling slecht bereikbaar. Mijn volle tevredenheid van 4 jaar geleden is volledig weg.

• Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

snel, kundig en netjes.

Heel tevreden

De gesprekken van te voren waren helder. Er werd meegedacht. Men was totaal niet opdringerig. De uiteindelijke plaatsing ging keurig en werd gedaan door uiterst vriendelijke en nette heren. Men stond steeds open om op een serieuze manier de vragen die opkwamen te beantwoorden. Kortom een plezierige ervaring. Nu gaan we nog afwachten of de panelen net zo goed zijn als werd gezegd. Dus van de kwaliteit kan ik op dit moment nog niet zoveel zeggen. Het toont goed maar het moet nog gaan blijken.

gewoon goed

Tijdens 1e poging bleek er een wespennest op het dak te zitten, begrijpelijk dat men het werk dan niet kan afmaken. Hebben wel al het binnen werk gedaan, 2 weken later (na verwijderen wespen) zijn de panelen geplaatst. Zeer tevreden.

Over het algemeen heel goed

Het contact met de adviseur van Energiewonen was zeer goed. Goede voorlichting, goede communicatie en vooral het persoonlijk bezoek op de locatie waar de zonnepanelen komen te liggen. De inspectie voor het plaatsen van de zonnepanelen was ook goed. De inspecteur stelde voor de zonnepanelen iets anders te plaatsen als dat mogelijk was. Hij zou dat voorstellen bij degene die de panelen zouden plaatsen. Volgens de monteurs konden de panelen niet volgens het voorstel van de inspecteur worden geplaatst. Afgesproken werd dat de monteurs de panelen op zo goed en rendabel mogelijk maniet geplaatst werden. Dat laatste is niet gelukt. Dat had veel beter gekund. Er was tussentijds geen overleg meer. Op mijn vraag waarom de zonnepanelen op die manier waren geplaatst, was het antwoord "we hebben de panelen zo geplaatst dat U later nog kunt uitbreiden!!!!" Over het plaatsen van de zonnepanelen ben ik niet erg tevreden, dat had beter gekunt naar mijn mening.

heel goed

Goede informatie en netjes op geleverd

Helemaal goed

Snelle en vakkundige plaatsing. Vriendelijk personeel

Snelle en super goede service waarbij er mee gedacht wordt met de klant

Goede adviseur met eerlijke en duidelijke uitleg. Snelle levering en gehouden aan alle afspraken.

duidelijke afspraken, snelle reacties en professionele monteurs.

Advies aan huis geeft gelegenheid om vragen te stellen en plan bij te stellen. De communicatie is op tijd en regelmatig genoeg om op de hoogte te blijven van de voortgang. Montage en oplevering vlot en professioneel. Goed aanbod voor het regelen van de btw teruggave.

goede uitleg en nette aflevering.

De afspraak voor de monteurs was tussen 12 en 14 uur, ze kwamen om 11 uur ( prima), al na 1 1/2 uur was alles klaar. De afgesproken aanleg van een kabel naar de meterkast bleek niet nodig. Er werd aangesloten op de wasmachine en droger groep, dit scheelde aardig wat werk.

Heel gied met heel aardigen mensen.

Waren op tijd. Heel snel klaar ondanks wat regen. Dachten mee waar de modem het beste gehangen kon worden

zeer vriendelijke en ervaren

Mijn ervaring is dat er heel vriendelijk en goed en oplettend gewerkt word dingen worden goed uitgelegd. Er word ook heel netjes gewerkt en het beetje rommel dat gemaakt wordt word ook keurig op geruimd Het verloopt allemaal vlot en je hoeft nergens naar om te kijken Kortom ik ben zeer tevreden op de werkwijze en de vriendelijkheid van de mensen die de panelen bij mij geplaatst hebben. Mvr. Jos Le Coq

Alles is goed verlopen

Jammer door ziekte van 2 monteurs dat wij 2,5 week langer op onze panelen moesten wachten, ook gezien het weer.

Vlotte service

Goede voorlichting en deskundige afwerking.

Perfect aansluitend op de wensen van ons als klant!!!

EnergieWonen sluit perfect aan op onze wensen. De juiste hoogwaardige panelen, plaatsing op het dak en op de dakkapellen zoals wij dat wilden, goede garanties en garantiestelsel en vooral geen *****e cowboyverhalen over technische aspecten waar niks van klopt. We hebben veel gekke verhalen en absurdere offertes binnengekregen. Uiteindelijk zijn we heel blij dat we EnergieWonen ontdekt hebben.

Kundige installateurs die weten wat ze doen.

3 installateurs kwamen 10 zonnepanelen op ons dak leggen. Geen getreuzel, meteen volop aan de gang. In no-time zaten ze op 3 plekken in huis. In de hal bij de meterkast, op zolder voor de omvormer en de 3e op het dak om de rails te maken. Ze waren super vriendelijk. En door hun harde werk in 3 uurtjes klaar. Top mannen!!

Bonnetstraat 53

6718 XN Ede